geri donen sevgili

minel ask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
7
3
3
30
Geri donen sevgili icin ne dusunuyosunuz ve sonrada sizi ortada birakip bi baska kizla nisanlanmasi?... Ve halen sizinle konusmak istemesi

Geri donen sevgili icin ne dusunuyosunuz ve sonrada sizi ortada birakip bi baska kizla nisanlanmasi?... Ve halen sizinle konusmak istemesi

Ben de böyle bir karaktersizin nesini merak ettiğinizi çok merak ettim.
Aşkınızdan öldüğünü mü sanmıştınız cidden?

Tamam terketmesi ve başkasıyla nişanlandığı halde sizi araması şerefsizlikte, siz neden konuşuyorsunuz?

Konuşmuyorsanız bile, engelleyin numarasını, ya da numaranızı değiştirin. İzin vermeyin sizi aramasına. Biz kadınlar bu tip erkeklere prim vermesek, bence asla bu şekilde davranamazlar.

Annelik içgüdülerimizden midir nedir, sürekli affetmeye, görmezden gelmeye meyilliyiz. Ama onlar bizim çocuklarımız değil.

Numarasını engelle, aradığını bile bilmezsin, olur biter. Üzerinde düşünmene gerek var mı?

Böyle bir erkek çocuğuma iyi baba olamıyacağa kesin daha kendisi çocuk karar veremiyor olması asla güvenmezdim heran beni yarı yolda bırakacak diye eğer bıraiorsada ben bunu hak ettim derim kendime

Cok haklilar bak canim arkadaslar.... Dinle iste hepsini bak.. Vazgec o seref yoksunu adamdan

Back
X