- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.253
- 398
abla ne tatlısın sen yaaşerefi hakkında bazı düşüncelerim oluşur.
sonra sülalesi gelir aklıma.
sonra da o düşünceleri kafamdan siler banlanmadan yoluma bakarım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abla ne tatlısın sen yaaşerefi hakkında bazı düşüncelerim oluşur.
sonra sülalesi gelir aklıma.
sonra da o düşünceleri kafamdan siler banlanmadan yoluma bakarım![]()
abla ne tatlısın sen yaa![]()
Geri donen sevgili icin ne dusunuyosunuz ve sonrada sizi ortada birakip bi baska kizla nisanlanmasi?... Ve halen sizinle konusmak istemesi
Geri donen sevgili icin ne dusunuyosunuz ve sonrada sizi ortada birakip bi baska kizla nisanlanmasi?... Ve halen sizinle konusmak istemesi
Ooo sizden ayrildı geri döndü sonra terkedip başkasiyla nişanlandı ve yekrar sizi mi ariyor durum bu mudurGeri donen sevgili icin ne dusunuyosunuz ve sonrada sizi ortada birakip bi baska kizla nisanlanmasi?... Ve halen sizinle konusmak istemesi
O sizden önce evlendi sanirim öyle miBende var öyle bir tane ben evlendim, o evlendi bana ulaşacak her yolu kapalı ancak iş adresime mektup yazıyor :)
Evlenmesi de şerefsizlikti de aştı kendini artık :)
Gidene güle güle, hiiiiççç dinlemeyeceksin, yoluna bakacaksın
O sizden önce evlendi sanirim öyle mi
Kıvransın daha beter olsun böyleleri hak ediyor..Evet önce o evlendi, beni annem hastanede can çekişirken aldattı, aldattığı kadınla evlendi, bir çocuğu var şimdi, gerekçe olarak beni çok yalnız bıraktın dedi:) 7 yaşından beri kocaman bir aşkımız vardı, çocukluğumuz, gençliğimiz beraber geçti. Şimdi kıvranıyor ama ne fayda...
Kıvransın daha beter olsun böyleleri hak ediyor..
EvtOoo sizden ayrildı geri döndü sonra terkedip başkasiyla nişanlandı ve yekrar sizi mi ariyor durum bu mudur
O nası geri dönme ?Nişanlanarak geri dönmüş yuh dehle gitsin..Geri donen sevgili icin ne dusunuyosunuz ve sonrada sizi ortada birakip bi baska kizla nisanlanmasi?... Ve halen sizinle konusmak istemesi
Supersin !önce nişanlına bir erkek bul,onu kızın yanında bırak sonra gel benle konuş diyeydin