geri donen sevgili

Geri donen sevgili icin ne dusunuyosunuz ve sonrada sizi ortada birakip bi baska kizla nisanlanmasi?... Ve halen sizinle konusmak istemesi

Bende var öyle bir tane ben evlendim, o evlendi bana ulaşacak her yolu kapalı ancak iş adresime mektup yazıyor :)
Evlenmesi de şerefsizlikti de aştı kendini artık :)
Gidene güle güle, hiiiiççç dinlemeyeceksin, yoluna bakacaksın

Salla gitsin.s...fsiz nisanlaniyor bide seni mi ariyor?nisanlandigi kiza uzuldum arkasindan ne dolaplar donuyo kendi bi haber

iyi şeyler düşünmeyeceğim kesin.
kafa göz dalardım eski sevgiliye.beni yoldaki o.... karıştırma diye

Bende var öyle bir tane ben evlendim, o evlendi bana ulaşacak her yolu kapalı ancak iş adresime mektup yazıyor :)
Evlenmesi de şerefsizlikti de aştı kendini artık :)
Gidene güle güle, hiiiiççç dinlemeyeceksin, yoluna bakacaksın
O sizden önce evlendi sanirim öyle mi

O sizden önce evlendi sanirim öyle mi

Evet önce o evlendi, beni annem hastanede can çekişirken aldattı, aldattığı kadınla evlendi, bir çocuğu var şimdi, gerekçe olarak beni çok yalnız bıraktın dedi:) 7 yaşından beri kocaman bir aşkımız vardı, çocukluğumuz, gençliğimiz beraber geçti. Şimdi kıvranıyor ama ne fayda...

Evet önce o evlendi, beni annem hastanede can çekişirken aldattı, aldattığı kadınla evlendi, bir çocuğu var şimdi, gerekçe olarak beni çok yalnız bıraktın dedi:) 7 yaşından beri kocaman bir aşkımız vardı, çocukluğumuz, gençliğimiz beraber geçti. Şimdi kıvranıyor ama ne fayda...
Kıvransın daha beter olsun böyleleri hak ediyor..

Birak gitsin donerse daha uzaga birakirsin
Donmus madem daha uzaga birak

Back
X