- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi çözemedim ben az evvel de sevgiliniz ailesiyle tatile gitse diye konu açmışsınız o konuda geçen adam bu kişi mi
doğru dürüst cevap yazdığı da yok. En sinir olduğum durum her konuda farklı telden cevap da yok
doğru dürüst cevap yazdığı da yok. En sinir olduğum durum her konuda farklı telden cevap da yok
aynen hem doğru dürüst anlatmıyor
cvpları şöyle hep evet,süpersiniz,haklısınız he biz müneccim miyiz kardeşim insan bir doğru dürüst açıklık getirir![]()
ay geçiştiriyor resmen gıcık oldum.. troll müsünüz acaba bayan?
ama konular farklı. Bence banlansın cümle kurmayı öğrenince gelsin "evet" sen başka bi cevap yazicak düzeye gelinceBirazdan konu kapanacak ve banlanacak iki konu açmak yasak degil mi?
yeni üyeymiş değilse bile acemi belli![]()
ya klavye konusunda da mı acemi : D
galiba hayır bise degil sinirlendim simdi bunun yuzunden banlanıcamBence işine gelmiyor cvp vermek sonra foyası ortaya çıkacak ,başkasıyla nişanlıyken ona dönen sevgilisini kıskandığı mesela![]()
Canim arkadasim... Vazgec bu sevdadan derim![]()
Canim benim kendisi fransadaki arkadasim.. Evet ben uye oldum onunda basinda boyle bi durum olunca onada soyledim sende uye ol fikir al diye.. Isim bulamayinca kendisi sende minel ask ismini al dedim.. Yemin edebilirim Allah korkum var Elhamdulillah icin rahat olsun arkadasim..Ah minel,minel aşk aynı kişi olabilirmi kızlar,aynı gün üye olunmuş canımlı konuşmalar,nişan hikayesi birde..
Bir başkası yazsaydı bunu sen ne yazardın karşılık olarak buna konu sahibi?Geri donen sevgili icin ne dusunuyosunuz ve sonrada sizi ortada birakip bi baska kizla nisanlanmasi?... Ve halen sizinle konusmak istemesi
şerefi hakkında bazı düşüncelerim oluşur.
sonra sülalesi gelir aklıma.
sonra da o düşünceleri kafamdan siler banlanmadan yoluma bakarım![]()
kazen baksın bakalım,aynı kişi mi arkadaşı mı.daha geçen bir kişinin 6 üyeliğini ortaya çıkardı.kibleyelim değil mi.Ah minel,minel aşk aynı kişi olabilirmi kızlar,aynı gün üye olunmuş canımlı konuşmalar,nişan hikayesi birde..
Ayrica haklisin bunu dusunmekte ben olsam bende senin gibi dusunebilirdim. ama gercekten kendisi arkadasim.. Bu kadar senaryo kurucak yasicak inan psikolojim yok arkadasim..