geri dönen sevgili

defne-e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
167
35
98
32
düzgün bi şekilde ayrılmıştık erkek arkadaşımla ilk baslarda ona asık oldugumu bildi halde bıraktı beni gitti, gözü hep üstümdeydi ama herseyden haberi vardı, tam ben onu unutmaya baslamısken geri dönmek için konusmaya basladı benımle yanı özledin mi benı ben senı ozledım sana yapmam gerek acıklamalar var gibi, sizce bi ders vermek isteseydınız bole birine napardınız ?

Adamı seviyor musun sen şimdi? Ders vermek istediğine göre birşey hissetmiyorsun. Ama ders vermek falan çocukça şeyler hiç bulaşma hiç gerek yok kendi kendine dolansın peşinde işte.

Sevgili uye simdi dejavu yasamanin zamanimi?birakin gitsin sans vermeyin ne aciklmasi yapacak baglayacak sizi kendine isin yoksa bir daha uzul bosverin Allah askina derdinizmi yok

Hala bir şeyler hissediyorsanız görüşün yoksa ders vermekse tek amaç gerek yok ne elinize geçecek olan olmuş

Kesinlikle şans vermeyin,boşta kalmiş belli ki.en aşik olduğun zaman sana değer vermemiş simdi hayatta vermez.

Terk ettikten ne kadar süre sonra geri döndü?

bende dönerse diye bekliyorum ne zaman döner acaba

Bende açıklamasını merak ettim dinle açıklasın sonra da ,k bakma benim için giden gitmiştir = bitmiştir de....
Belki de sadece canı sıkıldı bilemeyiz...

Aman dikkat ders vereyim derken seni saplantı haline getirip hayatını zındana çevirmesin

bencede hiç şans verme bırak gitsin zaten şu an sevseydin hiç sorgulamazdın zaten

nasıl ayrıldınız
7 aydir ayriyiz biz. aileler tartisirken bizde tartistik sonrada bana git surdan diyince bende git demek oyle olmaz boyle olur diyerek yuzugu cikardim. su an konusmuyoruz ama tam olarak ayrilmisda sayilmayiz cunku bohcalarini falan vermedik alyanslarda birbizimizde duruyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…