- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi pozitifhatun
-
Geri dönmek terkedene ait bir eylemdir.
Bir karar aldıysanız arkasında durun, neticede ikiniz de yara alıp yürümesinin zor olduğunun farkındasınız.
Sevmek tek başına yeterli değil.
çok öenemli bir sebep değildi ama benim bir anlık sinirime denk geldi.tartışmamızı aileler duyunca çözemedik malesefÇok önemli bir sebepten ayrilmadiysan ve seviyorsan kabul et be 3 günlük dünya. Bugün bu moddayim evet.
gelinliğime ev eşyalarına bakmıştık düğün tarihimiz belliydi o gün nişan olacaktı ama ayrıldıkNe sebeple ayrildiginiza ve iliskinizin ne durumda olduguna bagli.
Barışın ya kıyamam. Bugün ben de sevgi kelebeği gibi uyandım
Seviyosan git sarıl bencetam evlilik hazırlığındayken nişan günü olan bir tartışmadan ayrıldık
ben ayrılmayı istedim ama hemen hata ettim özür dilerim ayrılmayalım dedim.kabul ediyorum hata yaptım ama olan oldu.severek ayrılmış olduk
1 aydan fazla oldu ayrılalı.birkaç kez konuştuk.beni sevdiğini dayanamadığını kötü olduğunu falan söyledi hep ama olamayacağımızı düşündüğünü söyledi yara aldık olmaz artık dedi ama sevdiğini söyledi günlerce işe gidemedi hasta oldu falan filan ama sorunları çözme çabası olmadı alışıcaz dedi hep.son birkaç gündür dayanamadığını tekrar birlikte olmak istediini söylüyor.ama ailelerimiz karşı çıkacak biliyorum ben de ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.ben onu çok sevdim ama şimdi doğru olan nedir bilmiyorum bana bir akıl verin siz olsanız nasıl davranırdınız
tartışma sebebiniz nedir?tam evlilik hazırlığındayken nişan günü olan bir tartışmadan ayrıldık
ben ayrılmayı istedim ama hemen hata ettim özür dilerim ayrılmayalım dedim.kabul ediyorum hata yaptım ama olan oldu.severek ayrılmış olduk
1 aydan fazla oldu ayrılalı.birkaç kez konuştuk.beni sevdiğini dayanamadığını kötü olduğunu falan söyledi hep ama olamayacağımızı düşündüğünü söyledi yara aldık olmaz artık dedi ama sevdiğini söyledi günlerce işe gidemedi hasta oldu falan filan ama sorunları çözme çabası olmadı alışıcaz dedi hep.son birkaç gündür dayanamadığını tekrar birlikte olmak istediini söylüyor.ama ailelerimiz karşı çıkacak biliyorum ben de ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.ben onu çok sevdim ama şimdi doğru olan nedir bilmiyorum bana bir akıl verin siz olsanız nasıl davranırdınız
Sorduklarimin cevabi bu degil.gelinliğime ev eşyalarına bakmıştık düğün tarihimiz belliydi o gün nişan olacaktı ama ayrıldık
evliliğimiz ile ilgili birkaç kararı tek başına almıştı bende kızdım tamam benim istediğim gibi karar veriyosun ama bana da sorsan keşke dedim tartıştıkHangi sebebten ayrıldıgınızdan bahsederseniz daha iyi yardımcı oluruz.
ilişki durumumuzu sormuşsunuz evlilik hazırlığındaydıkSorduklarimin cevabi bu degil.
babam konuşup çözülecek şeyleri halledelim dedi onlar zamana bırakalım şu an çözecek bişey yok dedi tabi babamda o zaman bu iş bitti çözmüyorsanız dediKeşke ailelere duyurmadan bir şekilde aranızda halletse idiniz yada aile buyuklerinden biri çıkıp stresli dönemde böyle şeylerin olabilecegini belirtse idi tabi ben bunları küçük bir şey icin söylüyorum..
Madem istiyosun barışmak için çaba sarfet .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?