Geri dönmek yüzsüzlük mü olur ?

nurilkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
76
15
98
Merhabalar,
2 ay öncesine kadar hava alanı transfer merkezinde rezervasyon görevlisiydim işimle ilgili hiç bir problemim yoktu ki gel gelelim müdürümüzle anlaşamadık ayrımcılık yaptığını düşünüyordum elemanlar konusunda farklı bahanelerde bulunarak işten ayrıldım, daha sonra çalışmayı düşünmedim fakat annem, babam çalıştığı ve tek çocuk olduğum için evde tek başına kalmak canımı sıktı, tekrar çalışmaya karar verdim, 3 iş yeri denedim fakat hiç birine ısınamadım, tele satış olduğu için diğer bulduğum işler prim usulü çalışıyorlardı ve 1 senelik elemanların bile satış yapamadığını görünce evraklarımı vermeden devam edemeyeceğimi söyledim, sevgilim ayrıldığım firmada çalışıyor ve ona bazı arkadaşlar geri dönmek ister mi gibi bir takım sorular soruyorlar ve ben umduğumu bulamadım diğer işlerde ve ayrılma bahanelerimin aslında çok önemsiz şeyler olduğunu düşünmeye başladım,
sizce geri dönmek yüzsüzlük mü olacaktır ? Yoksa başka call centerları aramaya devam mı etmeliyim ?

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Ilk birkaç gün zorlanır herkes sana bakıyor gibi hissedersin
Sonra normal hayatın devam eder
Istiyorsan çalış orada tekrar bence

ortada çok büyük bi olay yok sonuçta.. eften büften bahanelerle ayrılmışsın.. Geri dönebilirsin bi kaç gün herkesin gözü sende gibi gelir.. Sonra alışırsın :)

Ekmek parasi kazanmanin yuzsuzlugu olmaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bisey olmaz git calis istiyosan. Profesyonel hayatta duyguyla hareket edilmez

Hiç böyle olucağını düşünmemiştim ayrılırken, bazen firmanın reklamlarını görüyorum içleniyorum resmen işe geri dönmek nasıl olur ne düşünürler hakkımda vs. vs. bir kaç gündür bu düşünceler :ssz:

Artık çalışmak istemediğimi söyledim onlara geri dönünce bu durum tuhaf olmaz mı :44:

hiçde bir şey olmaz...anladığım kadarıyla geri dönersem hakkımda ne düşünürler diye aklın karışıyor...
bu hayatta kimler neler yapıyor onlar bile 2 günde unutuluyor.....

hiçde bir şey olmaz...anladığım kadarıyla geri dönersem hakkımda ne düşünürler diye aklın karışıyor...
bu hayatta kimler neler yapıyor onlar bile 2 günde unutuluyor.....

Haklısınız, rahatlattınız içimi olumlu düşüncelere ihtiyacım varmış demek ki :)

En yakın zamanda iletişim kurucam hayırlısıyla aklımda kalacağına gidip görüşeyim en sağlıklısı olsun bitsin inşallah mutlu son olur :70:

inşallah olurr..iyi düşün iyi olsun..keşke demektense git görüş hayırlı bir görüşme olur inşallah....

Amann hiçbirşey olmaz kendin istiyosan git gir işine tabi geri alırlarsa :ssz:

Back
X