- Konu Sahibi sunshine44
-
Bence de dönmemelisin. Çünkü aynı şeylerin tekrarlayacağını düşünüyorum. Uzun süre konuşmamışsınız,bu aradan sonra konuşmak sizi heyecanlandırmış olabilir ama ikinizin iyiliği için geri dönme bence..
depresyon ilaçları sinirli yapmaz aksine sakin yapar insanları hiç bişeye kızasın gelmez boş boş bakarsın bence kasıtlı yapılan bişey var ortada ama barışmak istersende sen bilirsin
bazılarında yan etki olarak sinir var öyle okumuştum yapı olarakta öyle biri zaten yani kızdınmı tam kızar sonra durulur kasıtlı olan bişey yok sanırımda kararsızım çok..
ben ne sinir krizleri geçirdim anlatsam kesin inanmazsın o derece yani. sonra antidepresan ilaçlar kullandım öyle bi oldum ki boş boş bakıyodum ne sinir ne bişey biri gelse küfür edip vursa hiç sinirlenmezdim nerdeyse o derece yani o ilaçları insanları sakinleştirmek için. ayrıca yan etkisi sinir yapıcı bi ilacı psikiyatri hastasına kesinlikle vermez amaç zaten kişiyi sinirden gerginlikten depresyon ve ataklarından kurtarmaktır
Canım sana döne veya dönme demek yanlış olur.Sadece şunu söylemek isterim eğer içinde ona karşı sevgin varsa onunla konuşurken halen için kıpır yapıyorsa ve hastalığı sinirlenmesi zorun olmaz diyorsun dene diyebilirim.Kendini ölçüp öyle kararını ver yani canım.
işte bilmiyorumki bendede dengesizlik varbi heyecanlanıyorum bi yine kötü şeyler geliyo aklıma allak bullak oldum off.. teşekkür ederim canım bu arada yorumun için
doğrudur daha iyi biliyosundur yanlış anlama sakın canım hastalığıda beni düşündürüyo yüzde yüz geçermi kalıcı hasarlar bırakırmı bilmiyorum nerden tutsam elim boş kalıyo ama rahatsız eden bişeyler var böylede mutlu değilim geçmiş olsun sanada bu arada
sağol canım sizede geçmiş olsun ben ilaçları yarıda bıraktım ama nişanlım bayağı destek oldu bana çoğu zaman alttan alıyo kızdığım zamanlar bazen üstüme fazla gelmiş gibi geliyo kızıyorum bağırıyorum ya da çok sinirlenmemek için kafamı başka yere çeviriyorum ona hiç bakmıyorum güldürmeye çalışıyo filan bide mümkün olduğunca sinirlendiğim zaman ona aşkım canım bitanem hayatım aşkım bak böyle yapma filan derim dişlerimi sıkarak. düzenli bi şekilde ilaçlarını kullanırsa sorun kalkar gibi ama bazı ilaçlarda bağımlılık yapıyo fazla kullanıldığında özellikle nişanlım bu yüzden ilaç kullanmamı istemedi üstelik robot gibi olmuştum donuk donuk bakıyodum ne yüz ifadesi ne bişey gülümsediğim zaman bile güldüğüm anlaşılmıyodu hep somurtuyomuş gibi duruyodum hep dalgındım. bence bi süre konuşmaya devam edin hareketlerini konuşmalarını bi ölç sana karşı nasıl davranıyo hala sert mi herşeye kızıp bağırıyo mu bi de sende biraz destek olmaya çalış sinirlendiği zaman sakin ol de. az çok huyunu biliyosundur neye güler düşün o anda onları söyle sarılmayı dene sinirli bi insana mümkün olduğunca sevgiyle ve sabırla yaklaşırsan olumlu sonuç alabilirsin gerçi insan ne kadar sabır gösterse bile belli bi süre sonra sabır taşıyo. baktın olmuyo bi süre sessiz kalın sakinleşince konuşun baktın hala devam ediyo susmuyo seni çok kırıyo bi daha konuşma görüşme
nişanlın ne güzel destek olmuş çok şanslısın ben ona destek olamadım yarı yolda bıraktım malesef belkide sevgim o kadar çok değildi..aynen dediğin gibi çok donuk bi ifadesi var en son 3 ay önceki görüşmemizde varmıydı yokmuydu belli değil o neşeli insan gitmiş apayrı biri gelmişti bide uzağız görüşme fırsatımız yok o yüzden daha kararsız kalıyorum şimdiki durumun nasıl peki canım atlattınmı tamamen
çok sinirlenip bağırdığım zamanlar oldu ama Allah'a şükür hiç daha önce geçirdiğim gibi sinir krizi geçirmedim. gerçi yüz yüze olmasanız bile yine sinirlenip sinirlenmediğini anlayabilirsin belki sinirlendiği zaman telefonda konuşurken ya da mesaj yazarken sinirlendiğini belli eder. bi de bi taraf sinirlendiğinde diğer tarafta kızıp bağırırsa ortam çok çok geriliyo :26:
sadece oda değil belki aklıma gelmeyen biçok şey ama aklıma gelmeyen yine biçok iyiliği hakkını yiyemem..psikolojik rahatsızlıklar için yüzde yüz geçmeyebilir diyolar bu benim kafamı karıştırıyo hayat bu benim başıma gelip gelmiceğide belli değil ama ama işte
tam olarak ne teşhis konulduğunu bilmediğim için bişey diyemicem bazı psikolojik sorunlar var ömür boyu ilaç kullanmak gerekiyo bazı sorunlar var 1 sene kullansan yeterli oluyo. zaten psikiyatri iyi olduğuna inanmadan ilacı kesmez tabi benim gibi kendi isteğiyle ilacı bırakmazsa. bazı kişiler ilacı kendi isteklerine göre yarıda kestiklerinde olan sorun çok şiddetli bi şekilde geri gelirmiş psikiyatriler öyle derler
evet bende böyle okudum heryerde oda tam bilmiyoki bi doktor obsesif demiş birisi depresyon birisi düşünce bozukluğu karışık durum yani onlarda genetikmiş bide varmış böyle psikolojik sorunlar belki çok saçma ama çocuğum olursa onda bişey olurmu diye bile düşünüyorum gerçekten çok zor..
evet bazı psikolojik sorunlar genetik olabiliyo ama hepsi değil. nasıl yani kişilik testi yapılmış mı peki? kişilik testi yapılmadan tam bi teşhis konulmaz bana bi kişilik testi yapıldı 600 küsür soru vardı tabi bazı sorular 3-4 kere sorulmuştu farklı şekillerde onun sebebide hepsine aynı cevabı mı veriyosun farklı cevap mı veriyosun diye bakıyolar ayrıca bana eeg bile çekildi beyinden kaynaklanan bi sorun var mı diye o da başına bişeyler takıyolar karanlık beyin dalgalarına bakıyolar
yapılmadı sanırım anlattıklarına göre teşhis konulmuş şimdi cipralex adlı ilacı kullanıyomuş nasıldır bilmem kim varsa zor durumda Allah yardımcısı olsun teşekkür ederim ilgine canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?