merhaba kızlar..iki yıllık erkek arkadaşımdan ağustos gibi ayrılmıştım ayrılma sebebim o kadar çok ki..bazı hareketleri çocuksu geliyodu olgun gibi değildi üslubu sertti beni bu hareketleri soğuttu ben bunları dert etmişken ağır bir depresyon geçirdi ve hala devam ediyomuş öyle haber aldım buda üzerine tuz biber ekti gibi bişey ilaçlar yüzünden sanırım siniri daha da arttı aramızda aşk adına bişey kalmadı sürekli onun rahatsızlığını konuşuyoduk ve ben daha fazla dayanamadım ve ayrıldık..aradan yaklaşık 2.5 ay geçti arada bana mesaj attı yalvardı hatta ama ben kabul etmedim beni bırak lütfen dedim o saatten sonra daha hiç aramadı şu bikaç gündür tekrardan konuşuyoruz ama ben napıcağımı bilmiyorum geri dönmek istiyorum aslında ama beni engelleyen bazı şeyler var yine soğurmuyum yine hastalığı sorun olurmu diyorum biyandanda eski güzel günlerimiz aklıma geliyo bana çok değer verirdi derslerime yardımcı olurdu ilgisi çok fazlaydı öğretmen oldu atandı bu sene kafam o kadar karışıkki siz ne dersiniz?teşekkürler..