• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri dönsün isteği

Yo mesajları sildim numarasını da sildim resmim çıkmayınca anlamıştır zaten konuşmalar kalmış aramalar ona dokununca aradı yanlışlıkla
Yerlerdesin deyince daha çok üzüldüm acımasız yorum yapmayın nolur iyi değilim şu an

Arkadaş gibi konuştuk kızlar bana yardım edin biten duyguyu kazanmam için arkadaş gibi görüşüp sonra kazanabilir miyim ne dersiniz?

Ilk sevgiliniz oldugu icin takinti haline getirmissiniz de olmaz artık. Zaten birinin ilk sevgilisi olmak cok kötüdür, hic de istemezdim.
Sevgi gosterdikce artan cogalan bir sey. Soyleyeceksiniz, dokunacaksiniz, düşüneceksiniz, bakislariniza yansitacaksiniz. Bunlari yapmazsaniz kimseyle yürümez. Size yapılmazsa siz de yurutemezsiniz.
Bence bu adami bosverin ve baska seceneklerinize bakin. Tecrube kazandikca, iliski nasil yasanilir öğrendikçe daha kaliteli seyler yasarsiniz.
Bu adam sizi sevmiyor artik. Baskasini bile bulmus. Sallayın artik.

Başkası yok şu an birkaç günlük bir şeydi o. Sevgisini kazanamaz mıyım sonuçta ona arkadaş gibiyken bile bana çekimi vardı daha iyi davransam düzelmez mi ?

Telepati mi? Bana mesaj at, beni sev mi diyeceksin.. Bi insana iradesi dışında bi şey yaptırmaya hakkın yok..

Eh bu çok normal
insan tanımadan etmeden aşık olabiliyor, aşktan gözü dönüyor, şiirler yazıyor, her şarkı onu hatırlatıyor...ama zamanla da aradığının bu olmadığını fark edebiliyor. Benim de çokça başıma geldi
Bu yuzden ben adama hak verdim. Ben de Soğuk duran, buluşmalardan kaçan, elini bile tutmaktan kaçan birisiyle iliskimi devam ettirmek istemezdim.
Belli ki düzgün bir insan. İlişki boyunca isteklerinize saygı göstermiş,ikinizin olmayacagini anladiginda sizi daha fazla oyalamadan iliskisini bitirmiş,Sizinle kibar kibar konuşmuş...
Daha ne yapsın? Bence siz de onu unutmaya çalışın, böyle yapışır -uzun uzun mesajlar atarsanız karşı tarafın egosu şişer (g.tü kalkar demek istemistim) . Ama siz kendinizi geri çekerseniz karşı taraf da bir 'ne oluyor ya, bu kadar çabuk mu unutuldum' moduna girer. Kaçan kovalanir yani :)
Ben sizin yerinizde olsam geri döner umuduyla beklemezdim de hatalarimi bulmaya çalışırdım, bir sonraki ilişkimde bu şekilde davranmazdim

*Bana şiirler yazıyordu , çok ilgiliydi , onun gibisini bulamam moduna girme sakın. Erkeklerin neredeyse tamamı ilk aylarda böyle oluyor zaten. Ama devam ettireni bulmak zor. O ilham perisi nedense ucuup gidiyor bir süre sonra :)

Yapmayın lütfen böyle yaparak sadece daha fazla sogutursunuz kendinizden.olmayanda da hayır vardır.adam soğumuş.ve ben olsam soğudum biri bana böyle sürekli yanasmaya çalışsa daha çok sogurum

Yanaşmaya çalışmadım yanlışlıkla oldu ve arkadaş gibi davrandım ama farkettim ki utanması yok arkadaş kalmak saçma diyeceğim keseceğim çok özledim ama ne yapayım ki.

kızlar daha önce konu açmıştım ilk kez biriyle flört ettim diyelim yaşım 25 bugüne dek çok teklif de aldım ama o nasip oldu işte bana ona güvenme dediler ben de hep tedirgindim elini tutamadım gözüne bakamadım 4kez buluştum. Sevgililik nedir bilmediğimden ona da öyle oldum o da hep ben sabırlıyım beklerim seninle amacım sadece sevgili olmak değil geleceği düşünüyorum benim hayatım olacaksın bizim sevgililik süremiz kısa olaacak ben senden eminim falan diyordu son 1 ayda sana artık seviyorum demeyeceğim senden de duymak istiyorum dedi ve demedi gerçekten sevdiğim diyordu çok gerekirse beni seviyor musun sevmiyorsun dediğimde sen de sevmiyorsub diyordu en son bana arkadaş gibi hissettim sevgim bitti dedi .3 ay 10gün boyunca konuştuk bana çok yoğun duyguları oluşmuştu yani belki de cinsel çekimi öyle mi sandı diyorum bilmiyorum şiirler yazan bir tipti seni anlatınca aşık olmuşsun diyorlar diyordu vs vs sonra istediği gibi gitmeyince soğudu yavaş yavaş benden adım bekledi atamadım. Bitirirken düzeltebiliriz bitmesin diyordu ama bitmemesi için bir şey yapmadı bitirdik ben devam etmem böyle sevsem de dedim. Birkaç gün sonra kafasını dağıtmaya başladı bile öylesine birini bulmuştu bile. Sinirlendim yazdım sonrasında çok kez yazarak hata ettim o da beni takmadı bile. En son düşman kalmayalım bu olanlar kötüydü ama bak mesajlarına dönüşüne dedim . o kızdan ayrıldım senle bitirdiğimizde çok iZole hissettim açılayım istedim ondan sıkıldım Mesajlarımı sil seni üzüyor biz el ele bile tutuşmadan bitirdik bu saygıyı gösterir hakkım sana helal dedi. Kaçtı konudan. Ertesi gün ona tamam duygun bitmiş benim de yeteri kadar olmamış diye uzunca bir mesaj daha yazdım ikimiz de mutlu olalım iyi akşamlar diye bitirdim. Bana sadece sağol iyi akşamlar yazdı.
Kızlar çok mutsuzum her türlü dua ediyorum. Ona sinirleniyorum sonra kendime sonra gitsin diyorum ama başkasını aradığını bilmek beni deli ediyor. Sabahlara kadar whatsappını takip ediyorum. Bana sevgimi bitirdin dedi. Dua ediyorum sevsin diye ama ne yapcam hasta olcam böyle belki de oldum. Ölsem de düşünmekten kurtulsam diyorum. Yarın doğumgünü beni takmayan hemen başkasına koşan birinin gününü kutlayayım mı ne dersiniz? Telepati bile araştırıyorum ya çok zavallı görüyorum kendimi. Onu çok özledim. Benim için hayırlı olmadığını düşünmelerine rağmen durduramıyorun kendimi. Çok abarttım farkındayım ama dönsün diye düşünmekten delircem. Bir ay oldu aynıyım.
Istedigini alamadi ve gitti.
Sandigin gibi saf temiz sevmiyormus seni.

Konuştuğum birisi var yanlış anlaşılma payı bırakmak istemem başından arkadaş olmalıydık muhabbetimiz güzel istersen ara sıra konuşabiliriz yazdım. Bence de ara sıra konuşabiliriz dedi. Dua edin madem dönüşü yoksa kafamda da bitireyim. Mecbur kaldım böyle demeye.

Konuştuğum birisi var yanlış anlaşılma payı bırakmak istemem başından arkadaş olmalıydık muhabbetimiz güzel istersen ara sıra konuşabiliriz yazdım. Bence de ara sıra konuşabiliriz dedi. Dua edin madem dönüşü yoksa kafamda da bitireyim. Mecbur kaldım böyle demeye.
Keşke hic birşey demeseymissiniz adamın genel tavrı hic hoş değil,begenmedim. İki kelam bi açıklamayı bile hak etmeyengillerden. Umarım çok daha sevdiğiniz sevildiginiz bol öpmeli el ele tutuşmalı seviyorumlarla haykirmali bir ilişkiniz olur :KK68:

Keşke hic birşey demeseymissiniz adamın genel tavrı hic hoş değil,begenmedim. İki kelam bi açıklamayı bile hak etmeyengillerden. Umarım çok daha sevdiğiniz sevildiginiz bol öpmeli el ele tutuşmalı seviyorumlarla haykirmali bir ilişkiniz olur :KK68:
Aslında diğer konumu okusanız daha neler oldu da neyse. Onu çok uyardım ilk ilişkim bana abartı gelme diye öyleysen çık dedm hayatımdan zorladı sonrası malum ıssız adam tavırları umursamazlık bencillik. İsterdim beni böyle silmemesini duygusunun bu kadar bitmemesini. Onu içimde öldürmem lazım sanırım. Çünkü imkansız görünüyor. Amin inşallah çok teşekkürler:KK36:

Duygusu bitip arkadaş kalıp tekrar sevilen oldu mu aranızda imkansız mı bunlar tamamen kafasında bitmiş şu an belli aşırı mı güzel olmam lazım sevsin diye ortamımız da farklı gerçi görmüyoruz birbirimizi unutmak istemiyorum hayatıma geri istiyorum yapamıyorum aklım başıma gelmiyor

Duygusu bitip arkadaş kalıp tekrar sevilen oldu mu aranızda imkansız mı bunlar tamamen kafasında bitmiş şu an belli aşırı mı güzel olmam lazım sevsin diye ortamımız da farklı gerçi görmüyoruz birbirimizi unutmak istemiyorum hayatıma geri istiyorum yapamıyorum aklım başıma gelmiyor
Sizin ve onun burcu nedir siz balık mı

Kızlar konuşalım mı ? Ben iyi değilim. Ona yazmak onu kazanmak onu düşünmek o o o o. Bildiğiniz taktım. Gerçekten taktım. Döner mi niye gitti niye dönmedi kandırdı mı bunu mu yaptı ya dönecektiyse niye konuştuğum var dedim niye kıskanmadı o söylemez ki kıskandıysa bakın hep böyle düşünceler aklımda delirdim veya delircem kendime zarar vermekten korkuyorum çünkü sadece uyurken rahatım uyanınca yine kalbim sıkışık. Lütfen abartmışsın 3aylık şey bu ne yazacaksanız yazmayın abarttığımı biliyorum zaten kurtulmama yardım edin. Onu da rahatsız etmek istemiyorum daha fazla istemiyor işte istese kendi yazardı konuştuğun kim derdi yazardı işte bunu kabul etmek çok zor geliyor işte. Onu sevdiğim için zor geliyor.

Back
X