Yerlerdesin deyince daha çok üzüldüm acımasız yorum yapmayın nolur iyi değilim şu anYo mesajları sildim numarasını da sildim resmim çıkmayınca anlamıştır zaten konuşmalar kalmış aramalar ona dokununca aradı yanlışlıkla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerlerdesin deyince daha çok üzüldüm acımasız yorum yapmayın nolur iyi değilim şu anYo mesajları sildim numarasını da sildim resmim çıkmayınca anlamıştır zaten konuşmalar kalmış aramalar ona dokununca aradı yanlışlıkla
Gerçek bu ama biri bana silerken aradım derse gülerim sadeceYerlerdesin deyince daha çok üzüldüm acımasız yorum yapmayın nolur iyi değilim şu an
Valla ister inansın ister inanmasın doğrusu bu kardeşimi de aradım aynı şekildeGerçek bu ama biri bana silerken aradım derse gülerim sadece
Ben inandım valla. Ama sırf böyle olmasın diye paranoyamdan internetten çıkıp okuyorum eski konuşmaları :) tavsiye ederimValla ister inansın ister inanmasın doğrusu bu kardeşimi de aradım aynı şekilde
Istedigini alamadi ve gitti.kızlar daha önce konu açmıştım ilk kez biriyle flört ettim diyelim yaşım 25 bugüne dek çok teklif de aldım ama o nasip oldu işte bana ona güvenme dediler ben de hep tedirgindim elini tutamadım gözüne bakamadım 4kez buluştum. Sevgililik nedir bilmediğimden ona da öyle oldum o da hep ben sabırlıyım beklerim seninle amacım sadece sevgili olmak değil geleceği düşünüyorum benim hayatım olacaksın bizim sevgililik süremiz kısa olaacak ben senden eminim falan diyordu son 1 ayda sana artık seviyorum demeyeceğim senden de duymak istiyorum dedi ve demedi gerçekten sevdiğim diyordu çok gerekirse beni seviyor musun sevmiyorsun dediğimde sen de sevmiyorsub diyordu en son bana arkadaş gibi hissettim sevgim bitti dedi .3 ay 10gün boyunca konuştuk bana çok yoğun duyguları oluşmuştu yani belki de cinsel çekimi öyle mi sandı diyorum bilmiyorum şiirler yazan bir tipti seni anlatınca aşık olmuşsun diyorlar diyordu vs vs sonra istediği gibi gitmeyince soğudu yavaş yavaş benden adım bekledi atamadım. Bitirirken düzeltebiliriz bitmesin diyordu ama bitmemesi için bir şey yapmadı bitirdik ben devam etmem böyle sevsem de dedim. Birkaç gün sonra kafasını dağıtmaya başladı bile öylesine birini bulmuştu bile. Sinirlendim yazdım sonrasında çok kez yazarak hata ettim o da beni takmadı bile. En son düşman kalmayalım bu olanlar kötüydü ama bak mesajlarına dönüşüne dedim . o kızdan ayrıldım senle bitirdiğimizde çok iZole hissettim açılayım istedim ondan sıkıldım Mesajlarımı sil seni üzüyor biz el ele bile tutuşmadan bitirdik bu saygıyı gösterir hakkım sana helal dedi. Kaçtı konudan. Ertesi gün ona tamam duygun bitmiş benim de yeteri kadar olmamış diye uzunca bir mesaj daha yazdım ikimiz de mutlu olalım iyi akşamlar diye bitirdim. Bana sadece sağol iyi akşamlar yazdı.
Kızlar çok mutsuzum her türlü dua ediyorum. Ona sinirleniyorum sonra kendime sonra gitsin diyorum ama başkasını aradığını bilmek beni deli ediyor. Sabahlara kadar whatsappını takip ediyorum. Bana sevgimi bitirdin dedi. Dua ediyorum sevsin diye ama ne yapcam hasta olcam böyle belki de oldum. Ölsem de düşünmekten kurtulsam diyorum. Yarın doğumgünü beni takmayan hemen başkasına koşan birinin gününü kutlayayım mı ne dersiniz? Telepati bile araştırıyorum ya çok zavallı görüyorum kendimi. Onu çok özledim. Benim için hayırlı olmadığını düşünmelerine rağmen durduramıyorun kendimi. Çok abarttım farkındayım ama dönsün diye düşünmekten delircem. Bir ay oldu aynıyım.
Keşke hic birşey demeseymissiniz adamın genel tavrı hic hoş değil,begenmedim. İki kelam bi açıklamayı bile hak etmeyengillerden. Umarım çok daha sevdiğiniz sevildiginiz bol öpmeli el ele tutuşmalı seviyorumlarla haykirmali bir ilişkiniz olurKonuştuğum birisi var yanlış anlaşılma payı bırakmak istemem başından arkadaş olmalıydık muhabbetimiz güzel istersen ara sıra konuşabiliriz yazdım. Bence de ara sıra konuşabiliriz dedi. Dua edin madem dönüşü yoksa kafamda da bitireyim. Mecbur kaldım böyle demeye.
Aslında diğer konumu okusanız daha neler oldu da neyse. Onu çok uyardım ilk ilişkim bana abartı gelme diye öyleysen çık dedm hayatımdan zorladı sonrası malum ıssız adam tavırları umursamazlık bencillik. İsterdim beni böyle silmemesini duygusunun bu kadar bitmemesini. Onu içimde öldürmem lazım sanırım. Çünkü imkansız görünüyor. Amin inşallah çok teşekkürlerKeşke hic birşey demeseymissiniz adamın genel tavrı hic hoş değil,begenmedim. İki kelam bi açıklamayı bile hak etmeyengillerden. Umarım çok daha sevdiğiniz sevildiginiz bol öpmeli el ele tutuşmalı seviyorumlarla haykirmali bir ilişkiniz olur![]()
Sizin ve onun burcu nedir siz balık mıDuygusu bitip arkadaş kalıp tekrar sevilen oldu mu aranızda imkansız mı bunlar tamamen kafasında bitmiş şu an belli aşırı mı güzel olmam lazım sevsin diye ortamımız da farklı gerçi görmüyoruz birbirimizi unutmak istemiyorum hayatıma geri istiyorum yapamıyorum aklım başıma gelmiyor
Benim burcum boğa yükselenim balık onun oğlakSizin ve onun burcu nedir siz balık mı