Geri dönüyorlar mı?

hala aptal gibi bekleyen bir ben.
sadece o görsün diye whatsapp story i dolduran yine ben
bunların yanlış olduğunu bilen ve herkese söyleyen yine ben
illet şey sevme olayım
çok takıntılıyım

Evet dönüyorlar bin pişman yerine kimseyi koyamadım diye şuan evliyiz iyi mi kötü mü oldu bilemiyorum tabi

Biz hiç kopmadık arkadaş olduk hatta onunda benimde sevgilim varken bile arkadaş olarak görüşüyorduk ama yalnizSonra ikimizde birileriyle evlenmeye karar verdik ben kararımı karşı tarafa söyleyecekken aradı benimle evlen dedi 3 ay teklifi beklettim evlendik bu süreç tahmini 1 yıl sürdü.Ama tüyo istiyorsan bağını koparmayacaksin fakat sensiz de devam ederim oksijen değilsini ona açık bir şekilde göstereceksin

gerçekten tüyoya ihtiyacım var

Dönüyorlar kuzum,
Ama işin sırrı Onu beklediğini ona hissettirmemek ve
Sürekli her yerden kendin hakkında bilgi vermemek..
Seni ve neler yaptığını merak etmesi için hiç bir neden yokken
Neden arayıp sorsun
Bi de böyle bak olaya

Sımdı hiç paylaşım yapmamalı mı yoksa genel geziyorum diye paylaşmalı mı Ben atarlı giderli kendine gel özüne dön gibi tivit fotoğrafı atmıstım adamın profil fotoğrafı son görülmesi gitmiş . 4 senedir ilk defa hem de anlamadım

Takıntılı kadın profili çizme
Bak anlamış söylediklerinin ona gittiğini
Gerek yok

Takıntılı kadın profili çizme
Bak anlamış söylediklerinin ona gittiğini
Gerek yok
Ama değişimi beni çok kızdırdı sürekli bana kapan baskısı sigara alkol içtin zamanında kötüsünler; meyhaneye gittiği yeni sevgili

Artık bir yeni rota çizmeliyim

Ama değişimi beni çok kızdırdı sürekli bana kapan baskısı sigara alkol içtin zamanında kötüsünler; meyhaneye gittiği yeni sevgili

Artık bir yeni rota çizmeliyim

İnsanlar değişebilir,
Ben Üniversite de aşırı muhafazakar arkadaşımın,
Seneler sonra çocuğumun mezuniyet töreninde otel lobisinde içki içerken rastladım..
Sen boş ver sana gelecek yada gelmeyecek demek seni beklentiye sokar.
Emin ol beklediğin O 30 dakikaya bile layık değiller...

Tam 3.5 yılım ilk sevgilim. Bunlara önem verdiğimi biliyor.

Değişimlerle sorunum yok aslında. Ergenliğimde içtim artık içmiyorum ama ona rağmen beni ve bu hayatı yasayanları eleştiriyordu . Dindar ailenin çocuğuydu falan.

Ben pişman olsun bana dönsün diyorum. Yoksa seçimlere saygım sonsuz. Dönmesi için ne yapmam lazım onu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…