- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Kendimde bunları yapmak için istek bulamıyorum artık resmenÇıkın kabuğunuzdan sizde okuyun izleyin bişeyler izlemek gezmek çok keyifli neden yapmayasınız ki geri kalmış gibi düşünüp umutsuzluğa kapılmayın lütfen.
Bir psikologa görünseniz belki o zaman kendinizi iyi hissedersiniz.Kendimde bunları yapmak için istek bulamıyorum artık resmen
Ben de böyle düşünüyorumBir psikologa görünseniz belki o zaman kendinizi iyi hissedersiniz.
Çok haklısınız,hareketsiz yaşam insanı mutsuz ediyor bence.O yüzden totoyu kaldırmak lazımO dediğiniz şeyleri yapan kişilerin çok mutlu olduğunu zannetmeyin. Herkes aynı şeylerden hoslanacak diye bir şey yok. Kendinizi tanımaya çalışın sizi ne mutlu huzurlu hissettiriyorsa onu yapın bence. Şu an bir can sıkıntısı yaşıyorsunuz geçecektir merak etmeyin. Spor yapmak mesela bana çok iyi geliyor. En basiti tempolu bir yürüyüş mutluluk hormonu salgilatiyormuş. Çıkın temiz bir hava alın iyi gelir canım. Sonra sevdiğiniz bir kitabı okuyun kahve eşliğinde. İmkanlariniz dahilinde sinema, tiyatro da olabilir. Beslenme seklinizi de gözden geçirin enerjiniz bundan düşük olabilir. Protein+ sebze+ kuruyemiş ilaç gibi gelecektir. Geri kalmışlık zihniyetle alakalı....yapılan faaliyetle hiçbir alakası yok...hadi kaldır totosu nerde hareket orada bereket.
Yalnız derken sevgili anlamında diyorsanız sevgilim yok.Kilit soru: Yalniz misiniz? ☺
Kendimde bunları yapmak için istek bulamıyorum artık resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?