evet kasım annelerinin 30 dan geriye sayımı başladı , bazılarının çoktan... sizde de heyecan var mı? peki ya kasılmalar, uykular, ağrılar sancılar ne alemde? aslında hamileliğin en zor sürecine girdik, benim için öyle en azından, çok ağırlaştık, göbeğimi taşımakta zorlanıyorum iki elimle desteklemem gerekiyor bazen alttan:) gündüzler neyse de geceler bitmek bilmiyor, bel ağrılarımdan dolayı, bir o tarafa dönüyorum bir bu tarafa, dönmek de hiç bu kadar zor olmamıştı benim için, hele hele çorap pantolon giymek...göbekli insanlar nasıl giyinip soyunuyor şimdi anlıyorum yazık ...
son ayımızda burdan dertleşebileceğimizi, geri sayabileceğimizi düşündüm, doğumlarımızı da burdan duyurabiliriz belki,diğer sayfalar çok büyümüş devleşmiş tıklamak bile ölüm gibi geliyor bana, 3000 sayfayı okumadan birden dalıp konuya müdahil olamıyorum...
yine de merak ediyorum diğerleri nasıl diye ? burdan sormak istedim, sevgilerle, kolay doğumlar...
son ayımızda burdan dertleşebileceğimizi, geri sayabileceğimizi düşündüm, doğumlarımızı da burdan duyurabiliriz belki,diğer sayfalar çok büyümüş devleşmiş tıklamak bile ölüm gibi geliyor bana, 3000 sayfayı okumadan birden dalıp konuya müdahil olamıyorum...
yine de merak ediyorum diğerleri nasıl diye ? burdan sormak istedim, sevgilerle, kolay doğumlar...