• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geride kaldığımın farkındayım

Zaten böyle konu açmam başlı başına gereksiz gibi oldu açmamalıydım neyse ki olan oldu kusuruma bakmayın

Mesajınızı daha yeni görüyorum birkaç gündür derse odaklanmaktan adam akıllı gibi telefona bakmadım 🙏. Öncellikle güvenmememizin sebebi şu yks derece yspıp diploma vs almamış kişilerden bahsediyoruz benim öyle koçluk deneyimim olmadı fakat tanıdıklarımın yorumları şöyleydi ilgilenmedi herkese aynı program veriyor bizi tanımıyor vs. Yazdıklarım sizi ne kadar rahatsız etmiş olabilir emin değilim özür dilerim ayrıca şöyle düşüncem var siz daha iyi bilirsiniz tabi karşıdaki kişi yani bir öğrenciye sınav danışmanı işinizi yaptığınızda yanlış veya doğru olup olmadığına zaman alır aynı zamanda kişinin disiplini stresi vs bunları katarsak öğrenciyi tanımak ona göre uyarlamak baya zaman alabilir. Ben objektif yorumu yapmak istedim ve program ayarladım kendimce. Olmadı diyelim yine 2027 için hazırlayabilirim. Ben kötü yorum yapmadım sadece güvenmediğimi bahsettim. Biraz üzerinize almamakta fayda var.

Ayrıca yaşım 18 yahu kafamda herhangi bir meslek yok bunları bir tek ben değil bazı kişilerde dahil ortak sorunu bu. Siz neye göre böyle öfkeyle yazabiliyorsunuz ki anlamadım? Sanki sorunlusu benmişim gibi mesajlarımı begenmeyip rahatsız olduğunu ifade etmeniz beni üzdü haberiniz olsun. Ben ekpss yks ve kpss ücüsü deneyeceğim olmadı seneye de deneyeceğim. Böyle karara vardım.

Zaten böyle konu açmam başlı başına gereksiz gibi oldu açmamalıydım neyse ki olan oldu kusuruma bakmayın öfkel
Öfkeli değildim sadece bir meslek grubunu itham ederseniz o işi yapan kişilerden cevabını alırsınız sizde aldınız hepsi bu... Ayrıca koç diye nitelendirdiğimizde sizin dediğiniz gibi eğitim almamış (her önüne gelen öğrenciyi kabul etmiş, sayıyı şişirmiş) insanlardan bahsetmiyoruz. Eğitim fakültesi mezunu ekstra eğitim koçluğu sertifikası almış kişileri kastediyoruz. Misal ben Atatürk ünv. Eğitim fakültesi mezunuyum ekstra İstanbul üniversitesinden Eğitim koçluğu serfikam var.
Öğrenciyi tanımaya gelince sandığınız gibi uzun zaman almaz maksimum 2 3 haftaya kanaatim netleşir ve asla hiçbir öğrencime aynı programı uygulamam. Hepsinin ciğerini bilirim. İletişimi sağlıklı düzeyde tutabilmek adına öğrenci sayım bellidir sayıyı aşmam... Her dakika mesaj atabilirler arayabilirler hemen dönemeyebilirim ama 24 saate muhakkak dönüş yaparım...
Yani demem o ki siz zaten koç görmemişsiniz bahsettiğiniz kişiler koç değil...
Umarım yolunuz aydınlık olur ve hayal ettiğiniz eğitimi alırsınız...

Ayrıca telefon bagımlığı sosyal medya bagımlısı ne varsa z kuşagındaki cogu kişide var bu durumda tek olmadığımı umuyorum. Zaten dün sosyal medyaları dondurdum kapattım tek site burası ve wp var.

Anlattığım şeyler çözülmeyecek şey de değil gayet de çözülür sadece irademin güclü olması gerekiyor bunu da yapmak zorundayım. Sağlıklı insanlarla beni kıyaslaman beni üzdü. Bilgin olsun ben kimseden farklı değilim ki sadece cihazla duyuyorum konuşabiliyorum herkes nasıl haklardan yararlanıyorsa bende aynen bu şekilde yararlanmakta hakkım var.
Canım derece yapmalıyım falan diye kendine böyle mükemmeliyetçi hedefler koyma. Derece yapman şart değil ki. Çalış gir sınava, ya da babanı dinle bir işe gir. Hiçbir şey için geç değil. Yaş o kadar önemli değil, hem sen daha çok gençsin.

Back
X