• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geride kaldığımın farkındayım

olanoldube

🎀
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
3
Merhaba. Yaşım 18 4 ay sonra 19 olacağım ama bana sorun ki yks hazırlıyor musun? Amacın ne hedefin ne? İnanın hedefim yok bomboş takılıyorum ve evet farkındayım böyle yaparak bi yere gelemeyeceğim. İki taraf biyonik kulak kullanıcısıyım öyle kolay cocukluk geçirdiğimi söyleyemem 3 kez anaokul üstelik rehatabilisyon derken okula geç yaşta basladım suan 12 sınıfım son senem yani. Elimdeki telefon bulunduğum çevre beni tatmin etmediği hatta konfor alandan bi türlü çıkamadığım için bi şey yapamıyorum yapacağım diyip de erteliyorum mükemmeliyetcilik durumdan cıkmam lazım sanırım bilmiyorum. Ailemle arasında herhangi bir sorunum yok fakat bulunduğum konfordan kızıyorlar ki haklılar böyle yaparak yaşanmaz çünkü babamın isteği şöyle üni okuyacaksan iş bulamazsın belki ekpss ile memur olmaya bak sonra ünili olmak istersen olursun. Çünkü kafamda herhangi bi meslek yok bense tamam diyip geçiştirdim. Hiç çalışmama rağmen ykse 141 gün kaldığını görür görmez biraz kötü hissettim. Hani şöyle hissediyorum hiç bişey yapamayacakmışım hani ne yaparsam yapayım benden bir halt olmaz gibi. Motivasyonum yok hayata dair herhangi bir amacım da yok. Kendimi kandırarak o telefon bagımlı olmamdan dolayı hayata gec kalıyorum.

Ailen özele yollar mı netler nasıl destek alıyor musun

Lise terk kuzenim nail art kursu aldı 30dan sonra. Şimdi benden çok kazanıyor ben memurum

Herkes üniversite okumak zorunda değil ama herkes ayakları üzerinde durmak zorunda.
Üniversite okumak niyetin yoksa bile bir meziyet öğrenip iş hayatına gir
Zaten üni mezunları işsiz. Ekpss ile memur olabilirim her an.

Boş hayaller kurma bence millet harıl harıl çalışıyor kaç net yapıyorsun da derece yapacaksın kolay sanki
Boş boş hayaller kurduğum yok sadece özelle yollayacaksa vereceği paralar beni mahcup eder ayrıca ben suan bişeyin farkındayım gisla hemen ünili olayım şöyle olayım falan derdimde değilim kafam alak bulak ne yapacağımı bilmiyorum hepsi bu

Boş boş hayaller kurduğum yok sadece özelle yollayacaksa vereceği paralar beni mahcup eder ayrıca ben suan bişeyin farkındayım gisla hemen ünili olayım şöyle olayım falan derdimde değilim kafam alak bulak ne yapacağımı bilmiyorum hepsi bu
Dershaneye gitmiyor musun git bi eğitim koçu bul kalan günlerini planla işte

Hedefin yoksa babanı ciddiye alıp dinle. Madem hayalin yok elin ekmek tutsun mu derler ne derler ondan yap. Erken yaşta paranı kazanmaya başla. 22/23 yaşında tekrar üniversiteye girersin eğer bir hayalin olursa veya istersen okumak. Ama boş geçirme asla.

Neden e kpss düşünmüyorsun? En az 70 bin tl maasi var memurun.

Merhaba. Yaşım 18 4 ay sonra 19 olacağım ama bana sorun ki yks hazırlıyor musun? Amacın ne hedefin ne? İnanın hedefim yok bomboş takılıyorum ve evet farkındayım böyle yaparak bi yere gelemeyeceğim. İki taraf biyonik kulak kullanıcısıyım öyle kolay cocukluk geçirdiğimi söyleyemem 3 kez anaokul üstelik rehatabilisyon derken okula geç yaşta basladım suan 12 sınıfım son senem yani. Elimdeki telefon bulunduğum çevre beni tatmin etmediği hatta konfor alandan bi türlü çıkamadığım için bi şey yapamıyorum yapacağım diyip de erteliyorum mükemmeliyetcilik durumdan cıkmam lazım sanırım bilmiyorum. Ailemle arasında herhangi bir sorunum yok fakat bulunduğum konfordan kızıyorlar ki haklılar böyle yaparak yaşanmaz çünkü babamın isteği şöyle üni okuyacaksan iş bulamazsın belki ekpss ile memur olmaya bak sonra ünili olmak istersen olursun. Çünkü kafamda herhangi bi meslek yok bense tamam diyip geçiştirdim. Hiç çalışmama rağmen ykse 141 gün kaldığını görür görmez biraz kötü hissettim. Hani şöyle hissediyorum hiç bişey yapamayacakmışım hani ne yaparsam yapayım benden bir halt olmaz gibi. Motivasyonum yok hayata dair herhangi bir amacım da yok. Kendimi kandırarak o telefon bagımlı olmamdan dolayı hayata gec kalıyorum.
Ekpss gir puanları düşük az çalışsan yaparsın en azından çalışırsın paran olur kimseye eyvallahın olmaz sonra istersen takıl istersen oku

Mümkünsw yollarım dedi fakat ben bu durumu kabul etmiyorum derece yapmam lazım
Üniversite sınavına hiç hazırlanmadan, kafanda hicbirsey net değilken nasıl derece yapacaksın, pek aklım almadı. Kafaya konulduktan sonra başarılmayacak şey yok, inşallah motivasyonunu sağlarsın. Önce şu akıllı telefondan kurtul. Evde çalışmıyorsan kütüphaneye git, bana orda hep çalışma aşkı gelirdi mesela..

Back
X