seninkiler betermiş canım ay iyi dayanmış çocuğundan 1 hafta haber alamamak çok zor olmuştur, çocuğunu özlese bile aklınca seni yola getirmek için arayıp sormuyodur çünkü aynısı burda bir arkadaşımın başına geldi kocası çekti gitti geliyosan gel falan filan nitekim şimdi barıştılar kız ailenle görüşmem evimede gelemezler dedi kocasıda kabul etti şimdi düzeldiler gibi ne diyelim hepimiz için hayırlısı olsun
ne gusel ne olacagını bılemeyız rabbımden baskası bılemez ama su saatten sonra bırlesmemız mumkun degıl gıbı cunku esımde bole bır yanasma yok ... bosanmam dıyo ama oturdugu yerden mucadele edıyo nasıl oluyosa cok ılgınc bır tur benımkı ne gorulmus ne duyulmus bolesı bır koca ve sulale numune bunlar....
kaynanalıktan menmi ettin koptum ya keşke herkesin böle bi seçeneği olsa hatta evlenirkende kaynanayla boşasalar :)
ettım napayım kocamı bosamak uzere mahkemeye basvurunca kaynanam ve gorumcelerımden sebep dogal olarak men etmıs oluyorum :) yoksa esımle bırlıkyken gorusmemezlık yapmadım yapmamda saygı gostermedıgım anne babadan kendı ana babamada saygı bekleyemem esımden mecburum gorusmeye az yada cok .... saygıdır bu ...