Gerildim yine bütün sinirler üstümde neden böyleyim ki ben :(

canım zaten o varken yapsamda ertesi güne aynı oluyo birde sürekli odalar arası yürüyo elini arkasına koyuyo akşama kadar ayaklarını sürüye sürüye geziyo evin içini birde pis olduğuna bakmaz süsden geri kalmaz benim giyinişim sadedir benide basit süssüz bulur :D

Ay cidden ben de çevremde dikkat ettim, fazlasıyla süslü, gezen tipler hep öyle oluyor, sadelik kalitedir biri anlatmalı o zaman o na :)

ya ınsan temız olduktan sonra 90 yasına gelse surunerek bıle olsa kendıne bakar cunku rahatsız olur...allah yardımcın olsun...
benım kaynanamda 50 yasında ama oturdugu yerden ebedıyen kalkmadıgı ıcın oturdugu yerde onun lafını yazcan aynen (belı bıkını ayrılıyormus)ama gel gorkı gezme dedın mı herkesden once kalkıyo hazırlanıo o zaman belıne bıkınına hıcbısı olmuyo ... tembellık guselım bunun adı hıcbır ıs yapmasınlar bız bısı ıstemıyoz bı kosede kaynana gıbı otursunlar razıyım ama dıl papuc gıbı ınan o kadar agrıma gıdıyodu kı yenılır laflar degıl esımın annesı olmasa agız burun kırılacak cınsten :47:ama susuyodum yaptıgım en buyuk terbıyesızlık evımden kovmak oldu ama coook coook once hakettı onu dolup patladıgım ana kadar sabır ettım kalmadı hıc pısman degılım bazen zamanında alınmayan kararlar sonradan onsanı daha cok yaralıyor...

evet bazen baştan uyarmak gerekiyo ve mesafe koymak gerekiyo ben baştan beri mesafeliyim ona rağmen gelip 4 ay kalma yüzsüzlüğünü yapıyo birde samimi olsam hiç çıkmıcakmış heralde..

Ay cidden ben de çevremde dikkat ettim, fazlasıyla süslü, gezen tipler hep öyle oluyor, sadelik kalitedir biri anlatmalı o zaman o na :)

süs onlar için gösteriş pisliklerine bakmazlar, gösterişide çok sever bayılır hatta o kadarki ilk kez evlerine gittiğimde akrabalarla komşularla yeni tanışıcamya bana dediki sen 2 yıllıksınya oğlum 4 yıllık ben herkese gelinde 4 yıllık üni mezunu dedim sorarlarsa beni yalancı çıkarma dedi bende zaten yalan söylemişsin ama ben sorarlarsa neysem onu söylerim yalana ihtiyacım yok oğlun böyle beğendi kabul etti dedim bozuldu...

evet bazen baştan uyarmak gerekiyo ve mesafe koymak gerekiyo ben baştan beri mesafeliyim ona rağmen gelip 4 ay kalma yüzsüzlüğünü yapıyo birde samimi olsam hiç çıkmıcakmış heralde..
aynen kalıte olmayınca kısılıkte ne yaparsan yap bos bu tıplar arsız ve yuzsuz oluyolar ıstenmedıgını huzursuz ettıklerını bıle bıle bulundukları yerı yıllarca bıle rahatsız edebılırler o degıl ben kendı annemın evınde bıle 1 haftada fazla rahat edemıyorm dıken batıyo ınsanın evı gıbısı var mı yahu nedır ezıyetın anlamam yatacak yerlerı yok bu tıplerın Allah hıdayet versın...

zaten eşime gösterdim hatta eşime temizlettimki :) oda uyarmış annesini güyaa

çok iyi yapmışsın...
bu saatten sonra bir insanı değiştiremezsin..
en iyi dediğim gibi arkasından temizlik şirketi tut faturasınıda kocana ver...

Mesafe koyduğun halde 4 ay gelip kalıyorsa koymasanız hiç evden çıkmayacak herhalde... Baya yüzsüzler anlaşılan :34:

Mesafe koyduğun halde 4 ay gelip kalıyorsa koymasanız hiç evden çıkmayacak herhalde... Baya yüzsüzler anlaşılan :34:

yüzsüz olduğu kesin canım ondan eminim, eşimin annesi gelme demem ama gel 10-15 gün kalsın gitsin, hem çalışan insanım yani o kadar kalmanın ne manası varki...

yüzsüz olduğu kesin canım ondan eminim, eşimin annesi gelme demem ama gel 10-15 gün kalsın gitsin, hem çalışan insanım yani o kadar kalmanın ne manası varki...

Aynen canım misafirlik üç günmüş zaten

bızımkısıde en azından hıc kalamasa 1 ay kalırdı...
bır supurge bıle tutturmazdı evıme o gıdesıye elımde degıl tum vucudum kabarıyodu kasıntıdan ev evlıkten cıkardı....
kendın yapmıyosan elleme her gun yapmıyorum ya sonucta ay benımde oglum var bende kaynana adayıyım benım gelınım yapsa elını ayagını operım yahuu temız pak olsun gelen mısafırı agırlasın bayılırım bızımkı surat asardı 3-4 gun aynı sofraya oturmazdı meymeletsız bırgun çay servısı yapıyorum
mısafır yanında tepsıyı sınırle bır ıttı caylar uzerıme .....anne ıyımısın dedım ben burdayken mısafır cagırma dıe bı bagırdı mılletın ıcınde ben cagırmadım anne kocan ıcın gecmıs olsuna geldıler dedımde ınsanlara rezıl olmustum apar topar gıttıler evden offf maya bozuk olunca ne ar tanır ne haya :41:

bır supurge bıle tutturmazdı evıme o gıdesıye elımde degıl tum vucudum kabarıyodu kasıntıdan ev evlıkten cıkardı....
kendın yapmıyosan elleme her gun yapmıyorum ya sonucta ay benımde oglum var bende kaynana adayıyım benım gelınım yapsa elını ayagını operım yahuu temız pak olsun gelen mısafırı agırlasın bayılırım bızımkı surat asardı 3-4 gun aynı sofraya oturmazdı meymeletsız bırgun çay servısı yapıyorum
mısafır yanında tepsıyı sınırle bır ıttı caylar uzerıme .....anne ıyımısın dedım ben burdayken mısafır cagırma dıe bı bagırdı mılletın ıcınde ben cagırmadım anne kocan ıcın gecmıs olsuna geldıler dedımde ınsanlara rezıl olmustum apar topar gıttıler evden offf maya bozuk olunca ne ar tanır ne haya :41:

:52: Bitlimiydi ay...

süs onlar için gösteriş pisliklerine bakmazlar, gösterişide çok sever bayılır hatta o kadarki ilk kez evlerine gittiğimde akrabalarla komşularla yeni tanışıcamya bana dediki sen 2 yıllıksınya oğlum 4 yıllık ben herkese gelinde 4 yıllık üni mezunu dedim sorarlarsa beni yalancı çıkarma dedi bende zaten yalan söylemişsin ama ben sorarlarsa neysem onu söylerim yalana ihtiyacım yok oğlun böyle beğendi kabul etti dedim bozuldu...

Tebrik ediyorum iyi demişssin, şaka bu tipler yaa.. Benim kayınvalidem de etrafta benim bi tanecik kızımmm falan diye dolanır, öyle iyi anlaşıyoruz ki ay aman amann falan der her gördüğüne..:60::60:
Bluzları boncuklu pullu, perdeleri falan pullu boncuklu, aynen beni de sade buluyor, ama kalite farkı var farkında değil ;)

gerçekten seninkide sinir bozucuymuş sanki kendi evi... bizimkide yapıyo gelene surat asıyo gelen misafirin yanında oturmuyo hoşgeldin demiyo benim kızkardeşim sık sık gelip gidiyodu bana benim doğumumdan sonra, kadın ona bile tavır yapıyodu nie geliyo gibisinden konuşmuyodu surat ediyodu hatta ne dediyse eşimde konuşmamaya başladı kardeşimle, bende uyardım eşimi sordum bişeymi olmuş diye oda yok dedi o zaman ayıp olmuyomu yaptığın dedim biraz düzeldi beyefendi.. onlar benim aileme yaparsa aynısını bende yaparım sonra kimse saygı beklemesin benden...

:52: Bitlimiydi ay...
kim kiz kaynanam mı mısafırler mı :)
kaynanam bıtlenınceye kadar yıkanmazdı ay yazın bır agır ter kokuyordu offff dıreklerı kırılır adamın anne bak banyo dagınık sızde gırın ayyy ben sızın gıbı pıs degılım demez mı terlemıyomus bıle szde yanına yaklasılmıyo halbukı koltuk altı kokusundan bogggg ayy mıdem kalktı evladım o evde bırakmak en agırıydı hele gun ıcınde kendı annem bakarken en az 3 kez ararım ara ara anne naptı cocuk ne yedı ıyımı az ver sesını duyayım derım kaynanam geldıgınde 2gun aradım telefonla ses su ne arayıp duruon çocugunu merak eden çalışmaz kendı bakar dedı çat suratıma kapadı :53:

Tebrik ediyorum iyi demişssin, şaka bu tipler yaa.. Benim kayınvalidem de etrafta benim bi tanecik kızımmm falan diye dolanır, öyle iyi anlaşıyoruz ki ay aman amann falan der her gördüğüne..:60::60:
Bluzları boncuklu pullu, perdeleri falan pullu boncuklu, aynen beni de sade buluyor, ama kalite farkı var farkında değil ;)

aman her yeri süs olsa ne olur onların ya içi pislik olduktan sonra...

kaynanam bıtlenınceye kadar yıkanmazdı ay yazın bır agır ter kokuyordu offff dıreklerı kırılır adamın anne bak banyo dagınık sızde gırın ayyy ben sızın gıbı pıs degılım demez mı terlemıyomus bıle szde yanına yaklasılmıyo halbukı koltuk altı kokusundan bogggg ayy mıdem kalktı evladım o evde bırakmak en agırıydı hele gun ıcınde kendı annem bakarken en az 3 kez ararım ara ara anne naptı cocuk ne yedı ıyımı az ver sesını duyayım derım kaynanam geldıgınde 2gun aradım telefonla ses su ne arayıp duruon çocugunu merak eden çalışmaz kendı bakar dedı çat suratıma kapadı :53:

aaa sen iyi bırakıyomuşsun ben ölmediğim sürece o pis kadına bırakmam çocuğumu yazık evladıma

Son düzenleme:

Kaynanan canım... Uff cidden çekilmezmiş düşüncesiz oluyorlar cidden.. Keyfinden mi çalışıyorsun çocuğun için çalışıyorsun herkes bilir evinde uzatıp bacaklarını keyif yapmayı ama maalesef şartlar böyle hayret bir şey

aaa sen iyi bırakıyomuşsun ben ölmediğim sürece o pis kadına bırakmam çocuğumu işi bırakırım daha iyi yazık evladıma
arsız cnm bende keyıften calısmıyom kendı ana babamın evınde oturuyom hıcbır gıderımı ben odemıyorum hepsı babamdan odenıyo ben mahcup oldugum ıcın calısıyorum bende bılırım yan gelıp yatmayı sevgılı ogulcugu adam gıbı bır meslek sahıbı olsaydı zaten calısmazdım solencek cok laf varda neyse kadın 1 cop almamıs evıme herseyı bız evlendıkten sonra yaptık onları begenmıo oturdugum semtı evı begenmıyo agrıma gıttı ayranın yok ıcmeye bısıle gıdıyo çarsıya hesabı dedım daha ıyısını sızler yapsaydınızda bende otursaydım sesımıde cıkarmazdım dedım sustu kaldı tahammul edılemez bısı beee amannn
Kaynanan canım... Uff cidden çekilmezmiş düşüncesiz oluyorlar cidden.. Keyfinden mi çalışıyorsun çocuğun için çalışıyorsun herkes bilir evinde uzatıp bacaklarını keyif yapmayı ama maalesef şartlar böyle hayret bir şey
aynen ole cocugumuda gectım benım arkam saglam dedım elhamdullah ben oglunun basına bır ev almak ıcın cabalıyorum yoksa benım ıcın hava hos hergun para yıyp gezmesını cocugumada gul gıbı bakmasını bılırım ama allah razı olsun dıycegıne bıde cok calısmısımda .............. bıseyın bı yerıne koymusum :53: aman ya bole anlatıyorum desarj oluyorum yenı evleneceklere fıkır olsun 2 ay ıcınde evlendım ben aıleyı tanımadan bunları yasadım sorun benden kaynaklıydı yanı kesınlıkle 1 yıl fılan nısanlı kalsaydım yurumezdı bellı olurdu ne oldukları:34:

4 yıllık evliyim canım ben, daha 3 aylık evliydim geldi 5 ay kaldı o zamandan bıktım ya her sene gelip aylarca kalmasından en çokta pis olmasından bıktım usandım evimden tiksinir oldum o kadar piski tuvalet adabı hiç yok birde mutfağa girer yemek yapmadığı halde herşeyi karıştırır yerlerini değiştirir bisürü bişiler bezdim valla, ben hala kocamın hatırı deyip ses etmiyorum geliyo kalıyo.. ama bu kez 11 aylık bi çocuğum var oda artık hareketlendi herşeye dokunmak istiyo emekliyo evin heryerinde dolaşıyo, daha önce halımda dışkı pisliği bulmuş insanım artık tuvaletten nasıl çıktıysa halıma bulaştırmış düşün ya delirmemek elde değil :((((((((

ayyyy canım yaaa yazık wallaa pis insan hiç çekilmez bnmde pisliğe hiç miç tahammülüm yoktur... ama yaşlılar böyle oluyor galiba tiksiniyorum ben açıkcası .....

Allah sana da yardım etsin ama ben koca moca hatrı dinlemez bi dikkat et derdim yani.....

bi insan bu kadar pis olamaz herhalde....

wc den çıkınca ellerini yıkamıyordur kesin belki poposunu bile temizlemiyordur öyle çıktığına göree ayy insan kokar yaaa kocan da mı bşy demiyor annesine bu nedir yaaa :47:

öyle bi insanın yaptığı da yenilmezki..... yaptırmıyorsun en azından ne olursa olsun kendin yap yemekleri....

arsız cnm bende keyıften calısmıyom kendı ana babamın evınde oturuyom hıcbır gıderımı ben odemıyorum hepsı babamdan odenıyo ben mahcup oldugum ıcın calısıyorum bende bılırım yan gelıp yatmayı sevgılı ogulcugu adam gıbı bır meslek sahıbı olsaydı zaten calısmazdım solencek cok laf varda neyse kadın 1 cop almamıs evıme herseyı bız evlendıkten sonra yaptık onları begenmıo oturdugum semtı evı begenmıyo agrıma gıttı ayranın yok ıcmeye bısıle gıdıyo çarsıya hesabı dedım daha ıyısını sızler yapsaydınızda bende otursaydım sesımıde cıkarmazdım dedım sustu kaldı tahammul edılemez bısı beee amannn

valla bizimkiler o kadar yüzsüzki bana düğün yapcaklardı kendi şehirlerinde düğüne yakın vazgeçtiler bizim memlekettede babam karşıladı bütün masrafları ben babama dedim ben kendi üzerime düşeni yapıyorum sen sıkma canını dedi bana sağolsun eksik etmesin anamı babamı, düğünden sonra onları ziyarete gittiğimizde kaynana beni sinir etti bende siz bana düğün bile yapmadınız daha ne istiosunki dedim ne düğünü yapcakmışım oğlumu okuttum güzelce yetiştirdim dedi bende bizde güzel yetiştik bizde okuduk bitek sen yapmıyosun bunları dedim çektim gittim evden... o kadar yüzsüz o kadar kendini beğenmişki ama varya bi kızı bununla hiç görüşmüyor oğlunun bi taneside hiç görüşmüyor ne yaptıysa artık onuda söylemezler sır kutuları kendi çocukları bile kadını affetmiyo konuşmuyo bu durumda ben yine iyi görüşüorum

Back
X