geriz...lı

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
suan çok üzgünüm ya dert ortağım oldunuz bugün anneme geldim akşam eşimde geldi ben ikinci kez hamileyim akşam yemek yerken annemin yanında eşime geriz...lı dedim çok kırıldı ablama annesinin yanında demedin bari evde desin diye kızmış kırılmış suan üzgünüm napcam

Niye sansürlediniz ki küfür değil.

Hatanızı anladıysanız samimi bir dille özür dileyin. Yapacak başka bir şey yok. Eşiniz sonuçta, zaten uzun süre küs kalamazsınız.

Niye sansürlediniz ki küfür değil.

Hatanızı anladıysanız samimi bir dille özür dileyin. Yapacak başka bir şey yok. Eşiniz sonuçta, zaten uzun süre küs kalamazsınız.
ben sevmem böyle seyler bugüne kadar olmadı galiba hamilelikten heyheyim üstünde barışırız ama ilk defa dedim

ben sevmem böyle seyler bugüne kadar olmadı galiba hamilelikten heyheyim üstünde barışırız ama ilk defa dedim

Olur böyle şeyler insanız sonuçta. Hamileymişsiniz hormonların dengesizliği daha gergin hale getirmiş de olabilir sizi. Kafaya takmaya değmez ama samimi bir şekilde özrünüzü dileyin derim.

suan çok üzgünüm ya dert ortağım oldunuz bugün anneme geldim akşam eşimde geldi ben ikinci kez hamileyim akşam yemek yerken annemin yanında eşime geriz...lı dedim çok kırıldı ablama annesinin yanında demedin bari evde desin diye kızmış kırılmış suan üzgünüm napcam
Eşim bana sinirlendiginde geri zekalilik yapma, sersem, anani (devamını söylemedi) bunları dediğinde sen bana ne demek istiyorsun senin karşında karın var nasilnasıl böyle konusursun diyip kavga çıkarmıştım o yuzden deme canım kocankocanın kurulacağı birşeyi özellikle ki kendi öz anne kardesinizin yanında bile olsa eşinizi küçük düşürmeyin tek başınıza olsanız belki bu kadar alinmazdi birinin yanında diyince gururu kırılmıştır

Aynı insanları yine bir araya getirip, ki öyle toplanmayacak bir grup da değil, anne ve abla sonuçta, önlerinde eşinizden özür dileyin. Bu durumun hamilelikle de ilgisi yok, saygıyla var.

Eşim bana sinirlendiginde geri zekalilik yapma, sersem, anani (devamını söylemedi) bunları dediğinde sen bana ne demek istiyorsun senin karşında karın var nasilnasıl böyle konusursun diyip kavga çıkarmıştım o yuzden deme canım kocankocanın kurulacağı birşeyi özellikle ki kendi öz anne kardesinizin yanında bile olsa eşinizi küçük düşürmeyin tek başınıza olsanız belki bu kadar alinmazdi birinin yanında diyince gururu kırılmıştır
aynen öyle oldu sizin ki de iyi saydırıyormuş benimki dese derisini yüzerim :))

Burada foruma karşı sansürleyerek yazdığın şeyi eşinin yüzüne karşı nasıl diyebildin? Çok saygısızca olmuş. Bize duyduğun saygıyı eşine de göster.
Başka bir adam olsa ya bağırır ya çeker gider ya da (öküz ise) kalkıp tokat atardı. Adamcağız sadece kırıldım demiş..

Burada açıkça bile yazamadığınız bir kelimeyi neden ailenizin yanında eşinize söylüyorsunuz ki ?
Böyle şeylerden hiç hoşlanmıyorum, kadın ya da erkek, hiçbir eş kendi ailesinin yanında eşine kötü davranmamalı ya da hakaret etmemeli!

Adamı küçük düşürmüş üstüne gelmiş hamilelik kılıfı uyduruyosunuz. İyi küfür de edin bari hamileyim diye. Eşiniz aynısını yapmış olsa tepkim farksız olurdu.

Back
X