- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
öyle bir ithamda bulunuyor ki sanki ben onu aldattım da hayatıma birini aldım. resmen yalvararak bana geleceksin demeye getirdi.Burda konu acmana bile degmicek bir adam ..
Salla..
Amannn klasik erkek tribi.ayy akşam akşam sinirlerim hopladı resmen ya.
2 sene önce çıkıp ayrıldığım sevgilim ile ara ara da olsa görüşüyorduk arkadaş olarak. yine görüşmek istedi. bende hayatımda biri varken eski sevgilimle görüşmem sence ne kadar doğru olur ki dedim. işte son kez soruyorum görüşmek istiyormusun dedi. hayır istemiyorum dedim.
vay efendim sen misin bunu diyen. işte ilerde ben görüşmek isteyecekmişim de o istemeyecekmişte. görüşmek istemeyenlerle konuşmuyormuşta prensip meselesiymiş. hahah bbye dedim ama resmen adam memleket meselesi haline getirdi ya.
arkadaşımdı aynı zamanda cnm. yüz yüze hayatımda biri varken hiç görüşmedim. görüşmekten kastı buluşmak. onun dışında bir arkadaş olarak merhaba merhaba daima vardı hayatımda birileri de varkenSende kimse yokken gorusuyorsun, hayatinda biri varken olmaz diyorsun. Sende ilgincsin.
ne içti acaba bende ondan istiyorumAmannn klasik erkek tribi.
Tamam ben konuşmak isteyince de sen konuşmazsın ödeşiriz. Dünyada bir o mu varmış da konuşacak başka kimseyi bulamayacaksınız da ona gidecekmişsiniz.
Kafalar pırıl pırıl.
ne içti acaba bende ondan istiyorum
Gerizekali sevgilim benim diye bi sacma sarki vardi o geldi aklima
ağzının payını vermişsin zaten uzatma :)
mal işte ya. sen rahatına bak boşver diyor birde. haspinallahBazılarında böyle genetik bir bozukluk oluyor. Çok üstünde durmamak lazım.
Neden normalde görüşürken sevgilin olunca görüşmüyorsun? Ahlaki olarak fark ne? Bence biraz kezbanlık olarak yorumlanabilir yaptığın. Sevgili buldu hemen triplere girdi diye düşündürebilir. Sonuçta sana göre eski sevgiliyle görüşmek yanlış değilse her zaman yanlış olmamalı. İlişki durumuna göre hayata bakış açının değişmesi çok da normal değil.ayy akşam akşam sinirlerim hopladı resmen ya.
2 sene önce çıkıp ayrıldığım sevgilim ile ara ara da olsa görüşüyorduk arkadaş olarak. yine görüşmek istedi. bende hayatımda biri varken eski sevgilimle görüşmem sence ne kadar doğru olur ki dedim. işte son kez soruyorum görüşmek istiyormusun dedi. hayır istemiyorum dedim.
vay efendim sen misin bunu diyen. işte ilerde ben görüşmek isteyecekmişim de o istemeyecekmişte. görüşmek istemeyenlerle konuşmuyormuşta prensip meselesiymiş. hahah bbye dedim ama resmen adam memleket meselesi haline getirdi ya.
yüz yüze hayatımda biri varken hiç görüşmedim. görüşmekten kastı buluşmak. onun dışında bir arkadaş olarak merhaba merhaba daima vardı hayatımda birileri de varkenNeden normalde görüşürken sevgilin olunca görüşmüyorsun? Ahlaki olarak fark ne? Bence biraz kezbanlık olarak yorumlanabilir yaptığın. Sevgili buldu hemen triplere girdi diye düşündürebilir. Sonuçta sana göre eski sevgiliyle görüşmek yanlış değilse her zaman yanlış olmamalı. İlişki durumuna göre hayata bakış açının değişmesi çok da normal değil.
Eski erkek arkadasinla sadece arkadas olabildin madem, neden hayatinda biri varken, birden onun eski sevgilin oldugunu idrak ettin? Yine arkadasin kalabilirdi.arkadaşımdı aynı zamanda cnm. yüz yüze hayatımda biri varken hiç görüşmedim. görüşmekten kastı buluşmak. onun dışında bir arkadaş olarak merhaba merhaba daima vardı hayatımda birileri de varken
benm karşımdaki kişiye karşı davranışlrım arkadaşken karşıdaki öyle değil ama görüştüğümüz an sevgili modlarına girecek bri. tekrar sevgili olmaya meyilli biriEski erkek arkadasinla sadece arkadas olabildin madem, neden hayatinda biri varken, birden onun eski sevgilin oldugunu idrak ettin? Yine arkadasin kalabilirdi.
E sen bunu bile bile, hayatinda kimse yokken gorusmussun ama. Rahatsizligi hayatinda kimse yokken de duymaliydin o halde.benm karşımdaki kişiye karşı davranışlrım arkadaşken karşıdaki öyle değil ama görüştüğümüz an sevgili modlarına girecek bri. tekrar sevgili olmaya meyilli biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?