Gerizekalı eski sevgili

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
ayy akşam akşam sinirlerim hopladı resmen ya.

2 sene önce çıkıp ayrıldığım sevgilim ile ara ara da olsa görüşüyorduk arkadaş olarak. yine görüşmek istedi. bende hayatımda biri varken eski sevgilimle görüşmem sence ne kadar doğru olur ki dedim. işte son kez soruyorum görüşmek istiyormusun dedi. hayır istemiyorum dedim.
vay efendim sen misin bunu diyen. işte ilerde ben görüşmek isteyecekmişim de o istemeyecekmişte. görüşmek istemeyenlerle konuşmuyormuşta prensip meselesiymiş. hahah bbye dedim ama resmen adam memleket meselesi haline getirdi ya.

Amannn klasik erkek tribi.
Tamam ben konuşmak isteyince de sen konuşmazsın ödeşiriz. Dünyada bir o mu varmış da konuşacak başka kimseyi bulamayacaksınız da ona gidecekmişsiniz.
Kafalar pırıl pırıl.

Bu arada eski Sevgiliden arkadaş olmaz. Gereksiz zaman kaybı.

Sende kimse yokken gorusuyorsun, hayatinda biri varken olmaz diyorsun. Sende ilgincsin.
arkadaşımdı aynı zamanda cnm. yüz yüze hayatımda biri varken hiç görüşmedim. görüşmekten kastı buluşmak. onun dışında bir arkadaş olarak merhaba merhaba daima vardı hayatımda birileri de varken

Neden normalde görüşürken sevgilin olunca görüşmüyorsun? Ahlaki olarak fark ne? Bence biraz kezbanlık olarak yorumlanabilir yaptığın. Sevgili buldu hemen triplere girdi diye düşündürebilir. Sonuçta sana göre eski sevgiliyle görüşmek yanlış değilse her zaman yanlış olmamalı. İlişki durumuna göre hayata bakış açının değişmesi çok da normal değil.

yüz yüze hayatımda biri varken hiç görüşmedim. görüşmekten kastı buluşmak. onun dışında bir arkadaş olarak merhaba merhaba daima vardı hayatımda birileri de varken

bu aşama da hayatımda biri varken hayatımdaki kişiye karşı ne derecede doğru olur eski sevgilimle dışarda birşeyeler içmek yadagezmek.

Eski erkek arkadasinla sadece arkadas olabildin madem, neden hayatinda biri varken, birden onun eski sevgilin oldugunu idrak ettin? Yine arkadasin kalabilirdi.

Eski erkek arkadasinla sadece arkadas olabildin madem, neden hayatinda biri varken, birden onun eski sevgilin oldugunu idrak ettin? Yine arkadasin kalabilirdi.
benm karşımdaki kişiye karşı davranışlrım arkadaşken karşıdaki öyle değil ama görüştüğümüz an sevgili modlarına girecek bri. tekrar sevgili olmaya meyilli biri

benm karşımdaki kişiye karşı davranışlrım arkadaşken karşıdaki öyle değil ama görüştüğümüz an sevgili modlarına girecek bri. tekrar sevgili olmaya meyilli biri
E sen bunu bile bile, hayatinda kimse yokken gorusmussun ama. Rahatsizligi hayatinda kimse yokken de duymaliydin o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…