Gerizekalı eski sevgili

E sen bunu bile bile, hayatinda kimse yokken gorusmussun ama. Rahatsizligi hayatinda kimse yokken de duymaliydin o halde.
hayatımda yokken daima yüz yüze görüştüğüm biri değildi en son bile 8-9 ay önce görüşmüşümdür. onun dışında genelde nbr ya diye arayan o oluyordu.

E tamam.
Sacma sapan bir tartisma olmus bitmis gitmis.
Bu kadar sinirlenecek bir sey yok.
Birde zaten eski sevgiliyle mesajlasmak normalde bulusmak isteyince mi anormal?
Sen zaten konusarak ona bulusma istegi firsati veriyorsun.

E tamam.
Sacma sapan bir tartisma olmus bitmis gitmis.
Bu kadar sinirlenecek bir sey yok.
Birde zaten eski sevgiliyle mesajlasmak normalde bulusmak isteyince mi anormal?
Sen zaten konusarak ona bulusma istegi firsati veriyorsun.
benm öyle bir talebim olmadı mesajlaşma da fazlasıyla sohbet içeren değil hal hatır soran bir mesajlaşmaydı. ki ben gayette sınırlı davranıyorum her sefernde mesaj attığında

hayatımda yokken daima yüz yüze görüştüğüm biri değildi en son bile 8-9 ay önce görüşmüşümdür. onun dışında genelde nbr ya diye arayan o oluyordu.
Neresinden tutarsan tut sacma. Eski erkek arkadasinizin, kafasina estikce naber ya diye aramasina izin vermeyin bence.

Eski sevgilin harbi gerizakaliymis canim.
Gorusmek istemeyince hemen dellenmis sanki mecbursun.
Yok sen gorusmek isticekmisin de o istemicekmis falan fistik o kim kopek ya off bunlar ne kullaniyor aynisindan bende istiyorum.

Su konusmayı yapmak da gorusmek

Ne yani sımdı sen sımdıkı sevgılınden ayrılınca bununla ya da eski sevgılılerınle tekrar mı goruseceksın?

Abuk durum yaratmanın alemı yok. Gorusuyorsan umudun oldugu ıcın olmalı. Ya sevmeye devam edersın ya da kesersın alakanı her seyıyle

Sen kimsin de ben sana geliyim dicektin o zaman off sinir oluyorum boyle egosu tavan yapmis hep ben diyen insanlara !sen de ayrilinca niye konusuyorsun kii kendini hatirlatmak adina yazmistie o egolu ok..z! Bosver sikma canini sen sevgiline bak onunla mutlu ol ki catlasin sinirinden belki o zaman anlar kendini begenmisligin ise yaramadigini !!

Konuşur konuşur susar boşverin, benimde hem arkadaşım olan hemde eski sevgilim olan biri vardı. Ayrıldıktan sonra arkadaş olarak görüşüyorduk ama hayatıma biri girdikten sonra ne konuştum ne görüştüm oda anlayışla karşıladı. 3 senedir görüşmüyorum, görüşmeyi de düşünmüyorum. Yok yalvarcaksın yok ayaklarıma kapanacaksın hikaye bunlar. Bana umarım mutlu olursun ben senin iyi olmanı mutlu olmanı çok isterim, hayatını karıştırmak istemem. Size mutluluklar dedi olgun bi şekilde. Aynı şeyi o bana dese bende bu şekilde cevaplardım sonuçta bitmiş gitmiş bi ilişki var ve sonrasında sadece arkadaş olarak görüşülüyor. Neden yalvaracaksın der ki bi insan.. Sizin eski sevgilinizin karakter problemi var bence, yada kıskançlık krizine girmiş ikisinden biri

hahah kendisine de dedim hadi be ordan sen şuna unutamadm seni özledim desene dedm . bu kdr kıvıracağına

hahah kendisine de dedim hadi be ordan sen şuna unutamadm seni özledim desene dedm . bu kdr kıvıracağına

Ben burada dert degil de "ayol eski sevgilim beni unutamadi" ergenligi sezdim.
Konusup araşmaya tamam ama disarda gorusmeye hayir.
Cunku bir sevgilim vaaar.
Hem de sen beni unutamadin timim mi, yine superim.

Iyy çocuk gibiii.Sallaaa canını üzdüğüne değmez.Ne o be eski Türk filmi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…