- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
hayatımda yokken daima yüz yüze görüştüğüm biri değildi en son bile 8-9 ay önce görüşmüşümdür. onun dışında genelde nbr ya diye arayan o oluyordu.E sen bunu bile bile, hayatinda kimse yokken gorusmussun ama. Rahatsizligi hayatinda kimse yokken de duymaliydin o halde.
benm öyle bir talebim olmadı mesajlaşma da fazlasıyla sohbet içeren değil hal hatır soran bir mesajlaşmaydı. ki ben gayette sınırlı davranıyorum her sefernde mesaj attığındaE tamam.
Sacma sapan bir tartisma olmus bitmis gitmis.
Bu kadar sinirlenecek bir sey yok.
Birde zaten eski sevgiliyle mesajlasmak normalde bulusmak isteyince mi anormal?
Sen zaten konusarak ona bulusma istegi firsati veriyorsun.
Neresinden tutarsan tut sacma. Eski erkek arkadasinizin, kafasina estikce naber ya diye aramasina izin vermeyin bence.hayatımda yokken daima yüz yüze görüştüğüm biri değildi en son bile 8-9 ay önce görüşmüşümdür. onun dışında genelde nbr ya diye arayan o oluyordu.
ayy akşam akşam sinirlerim hopladı resmen ya.
2 sene önce çıkıp ayrıldığım sevgilim ile ara ara da olsa görüşüyorduk arkadaş olarak. yine görüşmek istedi. bende hayatımda biri varken eski sevgilimle görüşmem sence ne kadar doğru olur ki dedim. işte son kez soruyorum görüşmek istiyormusun dedi. hayır istemiyorum dedim.
vay efendim sen misin bunu diyen. işte ilerde ben görüşmek isteyecekmişim de o istemeyecekmişte. görüşmek istemeyenlerle konuşmuyormuşta prensip meselesiymiş. hahah bbye dedim ama resmen adam memleket meselesi haline getirdi ya.
hahah kendisine de dedim hadi be ordan sen şuna unutamadm seni özledim desene dedm . bu kdr kıvıracağınaKonuşur konuşur susar boşverin, benimde hem arkadaşım olan hemde eski sevgilim olan biri vardı. Ayrıldıktan sonra arkadaş olarak görüşüyorduk ama hayatıma biri girdikten sonra ne konuştum ne görüştüm oda anlayışla karşıladı. 3 senedir görüşmüyorum, görüşmeyi de düşünmüyorum. Yok yalvarcaksın yok ayaklarıma kapanacaksın hikaye bunlar. Bana umarım mutlu olursun ben senin iyi olmanı mutlu olmanı çok isterim, hayatını karıştırmak istemem. Size mutluluklar dedi olgun bi şekilde. Aynı şeyi o bana dese bende bu şekilde cevaplardım sonuçta bitmiş gitmiş bi ilişki var ve sonrasında sadece arkadaş olarak görüşülüyor. Neden yalvaracaksın der ki bi insan.. Sizin eski sevgilinizin karakter problemi var bence, yada kıskançlık krizine girmiş ikisinden biri
hahah kendisine de dedim hadi be ordan sen şuna unutamadm seni özledim desene dedm . bu kdr kıvıracağına
Iyy çocuk gibiii.Sallaaa canını üzdüğüne değmez.Ne o be eski Türk filmi gibiayy akşam akşam sinirlerim hopladı resmen ya.
2 sene önce çıkıp ayrıldığım sevgilim ile ara ara da olsa görüşüyorduk arkadaş olarak. yine görüşmek istedi. bende hayatımda biri varken eski sevgilimle görüşmem sence ne kadar doğru olur ki dedim. işte son kez soruyorum görüşmek istiyormusun dedi. hayır istemiyorum dedim.
vay efendim sen misin bunu diyen. işte ilerde ben görüşmek isteyecekmişim de o istemeyecekmişte. görüşmek istemeyenlerle konuşmuyormuşta prensip meselesiymiş. hahah bbye dedim ama resmen adam memleket meselesi haline getirdi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?