Getcontact

Saripapatya060844

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
104
37
13
30
Bu yeni uygulamayi muhtemelen duymussunuzdur. Neyse nette gördüm dedim bende yapayım indirdim uygulamayi beceremedim sonra eşim dur bende kendime indireyim nasıl bir şey bakalım dedi indirdi sonra bir baktık eşimi kim kaydettiyse vazgeçen diye kaydetmis bu kim acaba ne diye seni öyle kaydetmisler dedim nebileyim dedi geçti gitti Bene üzerine durmadim hiç . Ama bir erkek bir erkeği böyle kaydeder mi şüpheli bir durum mu ay bilemedim bugüne kadar hiçbir yanlısı olmadı eşimin çok seviyoruz birbirimizi bana karşı istemediğim kadar ilgili ama bu durum beni sinir etti

Ay sorma..biride beni kevaşe diye kaydetmis..netten baktim osmanlica o...,yollu demekmiş..o kadar sinirlerim bozukki.Kim nicin kaydetti..hic oyoe bi yanim yok..evli barkli isinden evine biriyim..
Yok artık terbiyesizler.. Ben bu uygulamanın güvenli olduğunu düşünmüyorum tehlikeli olabilir.

Bu programla ilgili bir haber sitesinde bir haber paylaşıldı sakın indirmeyin diye kullanım sözleşmesinde sizin bütün bilgilerinize ulaşma hakkı sağlıyorsunuz Mesajlar ve camera nıza kadar ulaşmasına hak tanıyorsunuz.Kişisel bilgilerinizi ele geçirme hakkı tanıyorsunuz ve kaydedilen kişiler de doğru çıkmıyormuş AppStore dan yorumları okursanız baya bir şikayet var bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…