- 2 Aralık 2017
- 104
- 37
- 13
- 30
- Konu Sahibi Saripapatya060844
-
Ay sormayın yaa sinir bozucu valla numara hep esimindi ama bayağı eski bir nonumaranın önceki sahibini kaydetmişlerdir belki.. işe bak arkadaş fb, wapp derken bir de bu çıktı milletin başına
Cidden sinir bozucu bir şey yaAy sorma..biride beni kevaşe diye kaydetmis..netten baktim osmanlica o...,yollu demekmiş..o kadar sinirlerim bozukki.Kim nicin kaydetti..hic oyoe bi yanim yok..evli barkli isinden evine biriyim..
Hadi canımAy sorma..biride beni kevaşe diye kaydetmis..netten baktim osmanlica o...,yollu demekmiş..o kadar sinirlerim bozukki.Kim nicin kaydetti..hic oyoe bi yanim yok..evli barkli isinden evine biriyim..
Yok artık terbiyesizler.. Ben bu uygulamanın güvenli olduğunu düşünmüyorum tehlikeli olabilir.Ay sorma..biride beni kevaşe diye kaydetmis..netten baktim osmanlica o...,yollu demekmiş..o kadar sinirlerim bozukki.Kim nicin kaydetti..hic oyoe bi yanim yok..evli barkli isinden evine biriyim..
Hahahah :)Benim esimi de birisi bir kuş ismi ve ş....siz diye kaydetmiş serçe şeref.iz gibibütün akşam kim beni böyle kaydetti diye gezdi durdu baya içine oturdu
Aman nebilim aklıma takıldı işteBi bu uygulama eksikti valla.
Eski sevgilisi kaydetmiştir
Araba alacakken vazgeçmiştir
Vs vs
Yani durduk yere dert ediniyorsunuz he
İş yerinde kahkaha attırdınız banaBenim esimi de birisi bir kuş ismi ve ş....siz diye kaydetmiş serçe şeref.iz gibibütün akşam kim beni böyle kaydetti diye gezdi durdu baya içine oturdu
Oyleyiz maalesefButun rehberinizi o uygulamaya kaptirdiniz tebrik ederim. Ne kadar merakli insanlar yahu.
İş yerinde kahkaha attırdınız bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?