- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.588
- 53
- Konu Sahibi Saripapatya060844
Ah şmdi anladım,tehlikeli işler......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe tövbeAy sorma..biride beni kevaşe diye kaydetmis..netten baktim osmanlica o...,yollu demekmiş..o kadar sinirlerim bozukki.Kim nicin kaydetti..hic oyoe bi yanim yok..evli barkli isinden evine biriyim..
Bakma sekerim bakma. Casus programlar bunlar rehberini alip satiyorlar.Nasıl bakılıyor??
Mesela ev kiralayacaktır ya da birinden bişey satın alacaktır 2. El falanBu yeni uygulamayi muhtemelen duymussunuzdur. Neyse nette gördüm dedim bende yapayım indirdim uygulamayi beceremedim sonra eşim dur bende kendime indireyim nasıl bir şey bakalım dedi indirdi sonra bir baktık eşimi kim kaydettiyse vazgeçen diye kaydetmis bu kim acaba ne diye seni öyle kaydetmisler dedim nebileyim dedi geçti gitti Bene üzerine durmadim hiç . Ama bir erkek bir erkeği böyle kaydeder mi şüpheli bir durum mu ay bilemedim bugüne kadar hiçbir yanlısı olmadı eşimin çok seviyoruz birbirimizi bana karşı istemediğim kadar ilgili ama bu durum beni sinir etti
Hic oyle suphelendigim biride yok.yeryuzunde anlasamadigim tek insan gorumcem.o olabilirTövbe tövbeitin biri yüz bulamayınca kuyruk acısından öyle kaydetmiştir
Teeek tek numaraları siler bulurum o manyağı.[/QUOTE]y sorma..biride beni kevaşe diye kaydetmis..netten baktim osmanlica o...,yollu demekmiş..o kadar sinirlerim bozukki.Kim nicin kaydetti..hic oyoe bi yanim yok..evli barkli isinden evine biriyim..
Tamam ozaman suçluyu bulduk kesin o durHic oyle suphelendigim biride yok.yeryuzunde anlasamadigim tek insan gorumcem.o olabilir
Nasıl yapacagim peki[/QUOTE]Teeek tek numaraları siler bulurum o manyağı.
Rehberimdeki numaraları tek tek silip uygulamaya tekrar bakarım .Kevaşe kayboldugu an en son sildigim numaradır .Nasıl yapacagim peki
Rehberimdeki numaraları tek tek silip uygulamaya tekrar bakarım .Kevaşe kayboldugu an en son sildigim numaradır .Nasıl yapacagim peki
Cidden 2 gündür ona takiğim kim olabilir diye.bide kevaşe diyip yanina ismimi yazmisHadi canım![]()
Cidden 2 gündür ona takiğim kim olabilir diye.bide kevaşe diyip yanina ismimi yazmisHadi canım![]()
O ünlü kimÇok garip seyler oluyor
Yeşil uzaylıyla birlikte dans etmeler,
Ünlülerin kendi hesabindan çıkıs yapmayi unutup kendine övgüler yazarken yakalanması,
Simdi de bu program icin ünlulerin ve herkesin satir satir storyleri falan..
Takılmamak lazım nette fazla ve de bu tür programlara.Herkesin yaptigi seyi yapmamali.Fazla merak iyi degil.Ben rehberimdeki insanlara ayip olmasin diye indirmedim programi.Çunkü programı indiren rehberinin gizlilik haklarini cignemis bulunuyormus diye duydum.