• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Getcontact

Şuanda kocamın bekarlıktaki numArasını ben kullanıyorum
Bu yüzden bakıp da canımı sıkmak istemem:/

Rehberimdeki numaraları tek tek silip uygulamaya tekrar bakarım .Kevaşe kayboldugu an en son sildigim numaradır .:halay:
İlgisi yok. Sizde kayıtlı olmasa da karşıda kayıtlı oluyor[/QUOTE]
Bence olur bende kayıtlı olmayan numarayı sorgulayamayacağına göre .Mutlaka çıkar .

Bu programı yeni duydum ben uzun süredir CIA diye bir program kullanıyorum sanırım aynı ozelliklere sahip ikiside

İlgisi yok. Sizde kayıtlı olmasa da karşıda kayıtlı oluyor
Bence olur bende kayıtlı olmayan numarayı sorgulayamayacağına göre .Mutlaka çıkar .[/QUOTE]
İyi de o üye numarayı sildi diyelim onu kaydeden kişi silmemiş numarasını.
O zaman nasıl çıkacak onu diyordu o arkadaş bence.
Ayrıca karşılıklı ekli olunca mı çıkacaksınız hiç sanmıyorum.
Bugün haberde dolandırıcıların numaralarını deşifre etmek için bu programın yapıldığını söylediler mesela. O halde herkesin numarası dolandırıcıda kayıtlı mı olacak?

Bence olur bende kayıtlı olmayan numarayı sorgulayamayacağına göre .Mutlaka çıkar .
İyi de o üye numarayı sildi diyelim onu kaydeden kişi silmemiş numarasını.
O zaman nasıl çıkacak onu diyordu o arkadaş bence.
Ayrıca karşılıklı ekli olunca mı çıkacaksınız hiç sanmıyorum.
Bugün haberde dolandırıcıların numaralarını deşifre etmek için bu programın yapıldığını söylediler mesela. O halde herkesin numarası dolandırıcıda kayıtlı mı olacak?[/QUOTE]
Bi denemek lazım oluru varda ben o programı indirmem rehberimdeki kisilerede sızıyormus .Hic bulasmıyim .
Möhüm kisilere ayıp olmasın.:KK17::KK17:

Canım bugün bende baktım. Benim de adım birinde kevase diye kayıtlı. Ve çok canım sıkıldı . normalde çok iffetli biriyim. Kendimi korurum. Acaba bu uygulamada problem olmasın:(

Şimdi bu uygulama rehberimizdeki kişilerdeki kayıtlı ismimizi gösteriyor sadece dimi?
Yani ilgili kişiyi silersek o abuk kayıt ismi de sorgulamadan kalkıyo dimi?

Çok garip seyler oluyor
Yeşil uzaylıyla birlikte dans etmeler,
Ünlülerin kendi hesabindan çıkıs yapmayi unutup kendine övgüler yazarken yakalanması,
Simdi de bu program icin ünlulerin ve herkesin satir satir storyleri falan..
Takılmamak lazım nette fazla ve de bu tür programlara.Herkesin yaptigi seyi yapmamali.Fazla merak iyi degil.Ben rehberimdeki insanlara ayip olmasin diye indirmedim programi.Çunkü programı indiren rehberinin gizlilik haklarini cignemis bulunuyormus diye duydum.

Sizin gibi duyarlı arkadaş herkese lazım. Millet sırf beni kim ne diye kaydetti diye bakmak için "Al buyur kardeş rehberimi kullan" diyor da benim rehberimdeki kişi istiyor mu bakalım numarasının orada paylaşılmasını? Ben de baktım da işyerinde yanımda indiren arkadaştan baktım kendi numaramı sorgulatarak :D Ama tabi unlist yaptım sonra.

Back
X