- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi Saripapatya060844
Ruh hastasıdır boşver hiç merak etme. Allah bilir hangi hasetCidden 2 gündür ona takiğim kim olabilir diye.bide kevaşe diyip yanina ismimi yazmis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruh hastasıdır boşver hiç merak etme. Allah bilir hangi hasetCidden 2 gündür ona takiğim kim olabilir diye.bide kevaşe diyip yanina ismimi yazmis
Getcontact diye uygulama var play store den indirip bilgilerinizi yazın çıkarNasıl bakılıyor??
Aylin Coşkun ve HaticeO ünlü kim![]()
Ayy bu süpermiş hiç aklıma gelmemiştiAslında var ya pisliğine rehberde hoşlanmadıklarımın ismini hakaretvari sözcüklerle değiştirsem, kayınvalideme cadoloz eltime şirret falan yazsam
Kafam zehir gibi yemin ederim![]()
Aylin Coşkun ve Hatice
Aylin Hanım photoshop olduğunu iddia etti gerçi![]()
İlgisi yok. Sizde kayıtlı olmasa da karşıda kayıtlı oluyor[/QUOTE]Rehberimdeki numaraları tek tek silip uygulamaya tekrar bakarım .Kevaşe kayboldugu an en son sildigim numaradır .![]()
Çok güldüm kusura bakmayın çok yaşayınAy sorma..biride beni kevaşe diye kaydetmis..netten baktim osmanlica o...,yollu demekmiş..o kadar sinirlerim bozukki.Kim nicin kaydetti..hic oyoe bi yanim yok..evli barkli isinden evine biriyim..
Bence olur bende kayıtlı olmayan numarayı sorgulayamayacağına göre .Mutlaka çıkar .[/QUOTE]İlgisi yok. Sizde kayıtlı olmasa da karşıda kayıtlı oluyor
İyi de o üye numarayı sildi diyelim onu kaydeden kişi silmemiş numarasını.Bence olur bende kayıtlı olmayan numarayı sorgulayamayacağına göre .Mutlaka çıkar .
Çok garip seyler oluyor
Yeşil uzaylıyla birlikte dans etmeler,
Ünlülerin kendi hesabindan çıkıs yapmayi unutup kendine övgüler yazarken yakalanması,
Simdi de bu program icin ünlulerin ve herkesin satir satir storyleri falan..
Takılmamak lazım nette fazla ve de bu tür programlara.Herkesin yaptigi seyi yapmamali.Fazla merak iyi degil.Ben rehberimdeki insanlara ayip olmasin diye indirmedim programi.Çunkü programı indiren rehberinin gizlilik haklarini cignemis bulunuyormus diye duydum.