• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Getcontact

Kevaşe diye kaydedilen arkadaşlar moral bozmasın, muhtemelen yüz vermediğiniz bir erkek asalağı kaydetmiştir. Hatta bile bile rehberdeki isimleri değiştirip uygulamaya kaydolan var. Hemen girip unlist yapın, numaranız siliniyor.

• Beğen
Reactions: KV_
Rehberimdeki numaraları tek tek silip uygulamaya tekrar bakarım .Kevaşe kayboldugu an en son sildigim numaradır .:halay:
Aaa bilmiodum valla yapicam sagolasin[/QUOTE]

Hayır böyle anlayamazsınız alakası yok. Sizin yüklemenizle alakalı değil çünkü. Atıyorum ben sizi kaydettim kevaşe diye ve rehberimi paylaştım. Sizinle bir alakası yok. Silmek istiyorsanız getcontact'in web sayfasından unlist yapacaksınız. Ancak önce hesabınızı silmeniz gerekiyor. Uygulamaya girip Hakkında kısmından hesabı sildikten sonra google'a getcontact unlist yazıp çıkan linke tıklayın, adımları uygulayarak numaranızı uygulamadan sildirin. Tekrar uygulamayı indirmedikçe numaranız uygulamada aramalara kapalı olur, görünmez.

Bilemicwm arkadaşım. Ama erkeklerden herşey beklenir. Ben acaba beni sevmeyen bir kız mı olabilir dedim. Kı kzıı niye boyle kaydetsın?? Evet erkek tir muhtemelen.....

Sanırım eşinizin rehberinde kayıtlı şuan "Vazgeçen" diye kaydeden kişi, sadece rehberdeki kişileri gösteriyorsa eğer ama bir başkasında tek taraflı kayıtlı olup getcontact yüklediyse eşinizin nosu çoktan listeye girdiği için de çıkabilir belki.
Umarım ters bir durum yoktur ama ben de takardım, sosyal medya bitti bu çıktı bir de :)

Zararı var diye yüklemiyorum yoksa merak ediyorum açıkçası, bir yandan da kötü bir şey görsem aşırı kafama takarım ben bu yüzden yükleyememem iyi oluyor aslında, kim olduğunu bulması güç :)
Zaten saçma sapan mesajlar geliyor ara ara(o da bir zamanlar CIA yükledim diye belki), iyice artmasın...

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: KV_
Bende herkes adi soyadi ile kayitli. Soyadini bilmediklerim de ayse abla fatma teyze seklinde kayitli. Hincimizi rehberde alacak kadar cocuk degiliz =) hic hoslanmadigim kisilerin telefonu kayitli degil mesela. Ben engellemem, direkt no.yu silerim gozum gormez =)

adım ve soyadımla kaydetmişler. bir kişi kardeşim diye kaydetmiş. kesin kankimdir :KK53: konu sahibesi hiç kafa yorduğuna değer mi boşver:KK51:

Bende merak ettim dünden beri yuklesemmi bilemedim

Haberlerde de çok sikayet oldugu ve guvenilir olmadigi falan yaziyo

Ay sorma..biride beni kevaşe diye kaydetmis..netten baktim osmanlica o...,yollu demekmiş..o kadar sinirlerim bozukki.Kim nicin kaydetti..hic oyoe bi yanim yok..evli barkli isinden evine biriyim..
Seni kiskanan biridir.ya gorumce ya elti.oyle oldugunuz icin degil

Size neden dert oldu ki onu anlayamadım,
Ben arkadaşa yazdım siz neden cevaplıyorsunuz ?
Yoksa sizi de mi öyle kaydetmişler ?
Bu zihniyette birine cevap vermeyeceğim. Ben mesajımı ilettim. Sizi de mi öyle kaydetmişler lafınız çok seviyesizce. Bu seviyeye inemeyeceğim. Sizi kibliyorum.

Back
X