• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Getcontact

Arkadasimi gizli sevdam diye degisecem.sonra indir diye yonlendirecem.bakalim ne yapacak.

Ay sorma..biride beni kevaşe diye kaydetmis..netten baktim osmanlica o...,yollu demekmiş..o kadar sinirlerim bozukki.Kim nicin kaydetti..hic oyoe bi yanim yok..evli barkli isinden evine biriyim..

:D Naifliğinize güldüm yanlış anlamayın
Bu şekilde kaydeden bir kadın bence
Sizi kıskanan çekemeyen hasetliğinden geberen bir kadın.

bende adım dışında 2 3 kadın ismi daha yazıyordu :KK53: benim adım güzeldi gülcan hülya falan yazmışlar kim o la ki

Bu yeni uygulamayi muhtemelen duymussunuzdur. Neyse nette gördüm dedim bende yapayım indirdim uygulamayi beceremedim sonra eşim dur bende kendime indireyim nasıl bir şey bakalım dedi indirdi sonra bir baktık eşimi kim kaydettiyse vazgeçen diye kaydetmis bu kim acaba ne diye seni öyle kaydetmisler dedim nebileyim dedi geçti gitti Bene üzerine durmadim hiç . Ama bir erkek bir erkeği böyle kaydeder mi şüpheli bir durum mu ay bilemedim bugüne kadar hiçbir yanlısı olmadı eşimin çok seviyoruz birbirimizi bana karşı istemediğim kadar ilgili ama bu durum beni sinir etti
Nedir bu uygulama , nasıl iniyor ben de merak ettim şimdi :D

Bence bosver ya esinin icinde korku olsa yada birseyle yapsa gizli senin yaninda denemezdi herhalde bu uygulamayi icini rahat tut bence

Ya muhtemelen fake bir uygulama. Daha dogrusu kaydedilen isimlerin yani sira bir iki tane de fake isim var. Ben de indirmistim. Assskimm diye kaydetmis biri. Eşim degil. Annem babam samimi arkadasim vs degil. 19 yaşından beri ayni adamla beraberim akilli telefonlar ciktigindan beri baska kimseyle flortlesmedim :))) esimle gulduk gectik.

Bu yeni uygulamayi muhtemelen duymussunuzdur. Neyse nette gördüm dedim bende yapayım indirdim uygulamayi beceremedim sonra eşim dur bende kendime indireyim nasıl bir şey bakalım dedi indirdi sonra bir baktık eşimi kim kaydettiyse vazgeçen diye kaydetmis bu kim acaba ne diye seni öyle kaydetmisler dedim nebileyim dedi geçti gitti Bene üzerine durmadim hiç . Ama bir erkek bir erkeği böyle kaydeder mi şüpheli bir durum mu ay bilemedim bugüne kadar hiçbir yanlısı olmadı eşimin çok seviyoruz birbirimizi bana karşı istemediğim kadar ilgili ama bu durum beni sinir etti
Merhaba esin eger instgramdan veya watsaptan herhangi biryere siparis verdiyse ordan olabilir genelde noyu kaydediyolar geri uurun filan gonderdiyse vazgecen ordan yazmistir takilcak bi durum yok bence

Kızlar kesinlikle bu uygulamayı indirmeyin pişman oldum ben. İndirdim baktım sildim. Sonra ben telefonda mobıl bankacılıgı kullanıyorum hayatımda ilk kez dolancırıcılar mesaj attı sildim bidaha. Lınk yollayıp duruyolar. Maaşım hesabıma yattı mobıl bankacılıktan baktm sureklı sanıyesınde msjlar gelmeye basladı. Yok halkbankasında ki kartımın aıdatı gerı yatmış 370 kusur tl almak ıcın tıklayın. Benım halk bankasında hesabım bıle yok. Daha asla ındırmem boyle guvensız seylerı.

Beni 4 kisi kısmet hanım diye kaydetmis. Ismim Xsenia. Yaraticilikta son nokta. Sagir duymamis uydurmus :))

Back
X