- 4 Ağustos 2017
- 2.708
- 9.885
- 158
- 27
- Konu Sahibi Saripapatya060844
Bu zihniyette birine cevap vermeyeceğim. Ben mesajımı ilettim. Sizi de mi öyle kaydetmişler lafınız çok seviyesizce. Bu seviyeye inemeyeceğim. Sizi kibliyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu zihniyette birine cevap vermeyeceğim. Ben mesajımı ilettim. Sizi de mi öyle kaydetmişler lafınız çok seviyesizce. Bu seviyeye inemeyeceğim. Sizi kibliyorum.
Arkadasimi gizli sevdam diye degisecem.sonra indir diye yonlendirecem.bakalim ne yapacak.
Ay sorma..biride beni kevaşe diye kaydetmis..netten baktim osmanlica o...,yollu demekmiş..o kadar sinirlerim bozukki.Kim nicin kaydetti..hic oyoe bi yanim yok..evli barkli isinden evine biriyim..
çok iyi yaaArkadasimi gizli sevdam diye degisecem.sonra indir diye yonlendirecem.bakalim ne yapacak.
Valla bi bulsam..etrafıma bakinip duruyorum:)Naifliğinize güldüm yanlış anlamayın
Bu şekilde kaydeden bir kadın bence
Sizi kıskanan çekemeyen hasetliğinden geberen bir kadın.
Nedir bu uygulama , nasıl iniyor ben de merak ettim şimdiBu yeni uygulamayi muhtemelen duymussunuzdur. Neyse nette gördüm dedim bende yapayım indirdim uygulamayi beceremedim sonra eşim dur bende kendime indireyim nasıl bir şey bakalım dedi indirdi sonra bir baktık eşimi kim kaydettiyse vazgeçen diye kaydetmis bu kim acaba ne diye seni öyle kaydetmisler dedim nebileyim dedi geçti gitti Bene üzerine durmadim hiç . Ama bir erkek bir erkeği böyle kaydeder mi şüpheli bir durum mu ay bilemedim bugüne kadar hiçbir yanlısı olmadı eşimin çok seviyoruz birbirimizi bana karşı istemediğim kadar ilgili ama bu durum beni sinir etti
Play store ve apple kaldırmış.Nedir bu uygulama , nasıl iniyor ben de merak ettim şimdi![]()
Fazla merak iyi değil sanırım :)Play store ve apple kaldırmış.
Soruşturma da başlatmışlar o program için.
Merhaba esin eger instgramdan veya watsaptan herhangi biryere siparis verdiyse ordan olabilir genelde noyu kaydediyolar geri uurun filan gonderdiyse vazgecen ordan yazmistir takilcak bi durum yok benceBu yeni uygulamayi muhtemelen duymussunuzdur. Neyse nette gördüm dedim bende yapayım indirdim uygulamayi beceremedim sonra eşim dur bende kendime indireyim nasıl bir şey bakalım dedi indirdi sonra bir baktık eşimi kim kaydettiyse vazgeçen diye kaydetmis bu kim acaba ne diye seni öyle kaydetmisler dedim nebileyim dedi geçti gitti Bene üzerine durmadim hiç . Ama bir erkek bir erkeği böyle kaydeder mi şüpheli bir durum mu ay bilemedim bugüne kadar hiçbir yanlısı olmadı eşimin çok seviyoruz birbirimizi bana karşı istemediğim kadar ilgili ama bu durum beni sinir etti