- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #2.381
lülü sabah ilk sana yazdım gördünmüüü?
efendidekiii masaya bende baktım hatta yazmıştım buraya adam 9 mlyara veriyo diye :))
harikaydı dimiiii bacakları gümüşş...
susun yemek demeyin acıktım
otlanacan yanem ölemi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
efet okudm fakat eda o değil bizim baktığımızın aynası felan yoktu sandalyelerinin kenaları var koltuk gibi vede gümüş felan deil böle aslan bacak yeni geldi dedii
birrde orda ilk girişte siyah deri koltuklar vardı ay bide oraya girdim buhran geldi bana nekadar soğuk bi havası var ordaki adamda tam oraya uygun maişallah
günaydın minikim ve alıngan anasıakannehir
ya bende şimdi ara ara atıştırıyom yanıma bişiylerde aldım
fındık yedm az önce mesela hergün ye dedi fındık badem ceviz felan
meyve aldım yeşil ypaklı sebze yemen lazım dedi sebze aldım yanıma akşama akdar yicem artık:d
hamişlikten galba kaydirigubbakcemile3
hadi maşaallahhh nazar değmesina.s.
ya bende şimdi ara ara atıştırıyom yanıma bişiylerde aldım
fındık yedm az önce mesela hergün ye dedi fındık badem ceviz felan
meyve aldım yeşil ypaklı sebze yemen lazım dedi sebze aldım yanıma akşama akdar yicem artık:d
güllü hiçbişi yemiyosan her sabah 1bardak süt iç
ben o doktorum programını izliyodum tatildeyken okadar güsel şeyler anlatıyolarki
birde bebeğimtv var orda
ahan kocanda karşımda
süt iç haftada en az 2kez balık ye
bol meyva ye hasta olmaman için c vitamini al bak kışta geliyoo c vitaminli meyvalar çıkıcak
sölediğin gibi ceviz fındık badem felan ye
ama bunları abartmaaa kilo alırsın çok fasla doktorda sölemiş sık sık ama az az ye
esasında en önemlisi sabah kahvaltısı ama sanırım yapamıyosun onu yapsan varya öleye kadar yeme daha bişe
lülü sus açım
bide bende özeniyom böle annatınca bebek yapasım geliyi
lülü sus açım
bide bende özeniyom böle annatınca bebek yapasım geliyi
güllü hiçbişi yemiyosan her sabah 1bardak süt iç
ben o doktorum programını izliyodum tatildeyken okadar güsel şeyler anlatıyolarki
birde bebeğimtv var orda
ahan kocanda karşımda
süt iç haftada en az 2kez balık ye
bol meyva ye hasta olmaman için c vitamini al bak kışta geliyoo c vitaminli meyvalar çıkıcak
sölediğin gibi ceviz fındık badem felan ye
ama bunları abartmaaa kilo alırsın çok fasla doktorda sölemiş sık sık ama az az ye
esasında en önemlisi sabah kahvaltısı ama sanırım yapamıyosun onu yapsan varya öleye kadar yeme daha bişe
ÖSÜRRRR :kedi:
bnde niyetliyim ama yazarkene hiç canım çekmedi
hamilelere bilgi veriyosdaaa deli
benvarya hamile olmuş bikaçtane doğurmuş kadar bilgiye sahibim okadar çok okurumki izlerim hep ilgi alanım olmuştur bu konular nedense nişanlı olmadan önce bile okur izlerdim şimdide böle cahilleri bilgilendiriyorum :roflol:
eee yap sende
tarla sizde tohum sizde kaydirigubbakcemile3
ÖSÜRRRR :kedi:
bnde niyetliyim ama yazarkene hiç canım çekmedi
hamilelere bilgi veriyosdaaa deli
benvarya hamile olmuş bikaçtane doğurmuş kadar bilgiye sahibim okadar çok okurumki izlerim hep ilgi alanım olmuştur bu konular nedense nişanlı olmadan önce bile okur izlerdim şimdide böle cahilleri bilgilendiriyorum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?