- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #2.641
kız benim kadar hayal kuran yoktur die düşünüyom bazen varya öle çok hayal kurarımki hayaller aleminde yaşarım resmen :))))
aynen aynen lülü bende hep böle yazın hamile olmayı isterim hep öyle hayal kurarım belki size saçma gelir ama çoktur benim hayalim
ösledik seniii Şenizmeriba kızlarrr :lepi:
bayadır gelmiodum bi uğrim dedim :lepi:
oo bayan gülüş avatarınz da muğteşem kaydirigubbakcemile3
ne yımırtası ne oli,fazla yımırta varsa bir ibana omlet yapsın kaydirigubbakcemile3
ne olamıcakmışın deli
valla çok üzülüyorum öle konuşma olucak allahın izniyle dualarım hep senile Şeniz
fazladan fil ve yumurtası var
sucuklu yumurta yapalım sana istermisin sırnaşık şey
kız benim kadar hayal kuran yoktur die düşünüyom bazen varya öle çok hayal kurarımki hayaller aleminde yaşarım resmen :))))
ösledik seniii Şeniz
:CüvCüv: bole olamıcam gibi geliyoooooooo
evlenmeden öncede hiç evlenemicem gibi geliyoduuu araba sürmeyi hiç örenemicen gibi gelirdi öğrendimm evlendim inşallak bigünde uşam olcakk Şeniz
şimdi beni aradı patron dioki dün hastane gittin dedinki hayırlı bi haber alacam :d
nedir hayırlımı dedim evet öle
o bi sevindi görsen allah dio analı bablı büyütsün çoks evindim güsel duygular yaşıcaksın
bizde seni bunaltmayıs çok güsel geçer inş dio
kıpkırmızı oldum telde bile :kedi:
hadi bakalım hayırlısı güllüm
aynen nilü evde yalnız kaldığımda bile tv izlemek yerine hayal kurarım haa
he ben motordan anlarım tamam kaydirigubbakcemile5BEN SANA öretim sende bana ehliyet al olarmı
motordan kalıyom hep
saol cnm benimhadi bakalım hayırlısı güllüm
aynen nilü evde yalnız kaldığımda bile tv izlemek yerine hayal kurarım haa
DÜNDE BEN apoya sordumki güllü işyerine sölediği zaman sorun çıkarırlarmı aca adamlar yok kıs dedi onlar nekadar iyi insanlar varyaa nie bişi diceklerrr glşen kusmaya başladımı izin bile verirler ona :roflol::roflol::roflol:
NEKADAR bensiyos kızzz :roflol:
evdeydimya okadar çok şey düşünmüşümki hayal kurmuşum geceleri apoya anlatıyodum uy dedi acil işe başla senn :roflol:
aynıyız valla heee
ben anlatıyom bazen benimkine offf diyo yeter beynini yorma bu kadar genç yaşta fisfisfis
fazla hayal iyi değildir
hayal kırıklığına uğrarsınız
hamile deyince kusmak geli onun aklınaya ondan
fazla hayal iyi değildir
hayal kırıklığına uğrarsınız
dönüyom kı*ımı hemen zaten öyle deyince kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol: bana öle dese küserim hemenn :roflol:
bnde çok kurardım baktım olmuyo kurmuyorum artıkın:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?