- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #2.941
nezaman istersen lülümmm haftaya cumartesi olabilir meselaaa işten çıkar yanına gelirz ordan geçerisss
:roflol::roflol::roflol:
dün kendime söz vermiştim yemiycem diyeee ama acıkınca gözlerim dönüyo :)))
yeşil çay aldım yanıma içerim baya sıkılaştırıyo yeşil çay tavsiye ederim kızlarrrr
ozaman çantandan çaktırmadan teker teker at ağzınaa :):):))) :roflol:
:roflol::roflol:ŞenizŞeniz Bİ ara senle karşılıklı woper yemek istiyorum hemide 2tane :roflol:
ya verme ozaman ye masa altından
kesinlikle msn ve kk alınırsa elimden çlışmam bende zemuszemuskızlar dün nolduuu işyerinde şimdi bizim face , msn gibi siteler engellendiyaa..
burda bi erkek arkadaş diyo banakiii çiçek senin bu size engellense işi bırakırsın belkideee
dedim heeeeeeeeeeeeeeee bura olmasa nerde vakit geçirip kafa dağıtacammm
cidden burasıda olmasa vakit geçmez haaa işteee
bende istiyom bi meüden hiç yemedim:umursamaz:
nezaman istersen lülümmm haftaya cumartesi olabilir meselaaa işten çıkar yanına gelirz ordan geçerisss
kaydirigubbakcemile5 güllü sen ben birde MERcimekkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile2
edaa ciddimi ferideye sölim oda içsin ozaman çay çok içer o normalde yeşil çay içsin bareme
eda bende öle varya akşam acıktımya urda yyemedim 7yi bekledim gittik ahmet ustaya dedim ben karışık kavurmalı pide yicem bide 2tane lahmacun söledim sütlaç güyam hepsini yicem ama yokk yiyemedimm aç gözlülümden
KIZ YEŞİL ÇAY BEN Bİ ARA İÇERDİM SÜPER FAYDALI BIRAKTIM 1 SENEDİR İÇMİYORUM .. ÖNCEDEN ÇOK İÇERDİM Cidden SIKILAŞTIRIYO.. ÇOK FAYDALII BEN BİDE DÜN FORM ÇAY A YEŞİL ÇAY KATTIM SABAH TUVALETE ZOR KOŞTUM :)))
HER AKŞAM YEŞİL ÇAY 2 GÜNDE 1 DE FORM ÇAY İÇECEM BÖYLE CE TUVALET SORUNUDA GİDER BELKİ
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:
kesinlikle msn ve kk alınırsa elimden çlışmam bende zemuszemus
AYNENNN :)
bende istiyom bi meüden hiç yemedim:umursamaz:
[ı]eda bak hepİmİzİ yoldan Çıkardın pÜ sana pÜÜÜÜÜ[/ı]
köftesi harika sogan marul sos olarakda bufalo sossss alacaksın yanıaaa birde tavuk nugettt bofalo sosa batıracaksınn cokacimcoookcokacimcoook dayanamıyorummmm meydanamı gelsemmm yawww sipaiş getiriyomuydu burger king?woper menüde ne var kıslar
bimiyom getiriyomu die ama tavuk nugget deilde soğan halkası varya apo onu seviyo bi ara eve aldı anam kızart kızart bitmiyooo içersindede okadar çok varkiii apo seviyo onu ben sevmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?