Geyiğin Gülleri

deli kısa kollamı ç.ıktın allah seni ne ede ...

lahana bebek cuma değil bu kız nerden düştü dedim kendüü kendüme

hoşgelmişin canım o senin güselliğinzemuszemus

delüüüüüüü ne kısa kolu uzun kol penye giydim üzerine montumu giydimm aldım 2tişörtümüde yanıma güya burda giyecem ama meğer bunlar kararlaştırmış diğer uzun kol vodafone gömleklerini gicekler tabi haberim yok benimmm anladiiiii hamile beyannnnnn

he anladım delüü
yani demek bu soğukta kısa kolu giymeyi göze aldıydın :roflol::roflol::tomato::tomato:

günaydın yawru ceylanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cumartesiden beri evdeyım dışarı çıkmadım öğlende giriş o giriş eve
yattım bol bol
siz naptınız

bizde dün 11 lerde kalktık kahvaltı hazırladık ye iç
biras tv izeldik sorna çamaşır,bulaşık ,ütü, sil süpür derken saat oldu 6
o saaten sornada görümcen aradı oruç tutuyom gelin de beraber yiyelim otururuz
hemde öle gittik oturduk işte saat 9,3 larda geldik eve dizimiz vardı onu izledik yattık
-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
aynen bende dondum bırazdan masanın altındaki elektürüklü sobayı yakmayı düşünuyom çaktırmadan
zaten halam gelcek sanırsam hafifden bı ağrım varrr

kaçgundur yağmur durmadı burdada bı yağıyo bı açıyo tam hastalık havası

AY ben dün kayınvaldemleri peynirliye çağırdımm akşamdan söledim buyrun geln die daha sora sabah aradılarki b işi istiyomusunuz geliyos dedim anne peynirlileri söle gelirkende alın bizde araba yok:roflol::roflol::roflol:
kastık onlara yani kayınpeder geldi diyo peynirli paralarını alim:roflol:
aldılar geldiler babanneler felanda geldi yedik içtik sora oturdular 3de kalktılarr
nikah vardı 5de gidicektik kuaföre gitmedim havada bozuktu jöleledim saçlarımı öle nikaha gittik nikahtan sra kayınvaldem mantı yaptı oraya gçtikk orda yedik çay felanda içtik geldik eve

ben dün sabah 9,30 da kalktım kahvaltı hazırladım yedik gitti kociş 10,30 da
bende ev iş yaptım çamaşır yıkadım astım
etli bezelye yemeği ve güllaç yaptım :lepi:
sonra kayınvalideye gittim kısır yedik ve kabristana gittik
onları eve bırakıp biz kocişle çiçek siparişi varmış onu götürdük
dönüşte anneme uğradım oturduk 10-15 dk.
aonra eve geldim pilav yaptım yemek hazırladım yedik
bulaşık yıkadım bu arada kociş çamaşır astı :)))
bende bugün için tekrar yemek yaptım etli lahana sardım
ütü yaptım veeeeeeeeeeee final uyudum

amma çok iş yapmışım hee yazarken sıkıldım

ben cumartesi nöbetçiydimm pazar sabah gittim eveee acayip yağmur yağıyodu.. pazar eve gittimm uyumadım arkadaşlar çağırdı foruma gittik gezdik dolaştık

oturma odası için kocaman bi biblo aldım birbirine sarılmış adam ve kadın simsiyah :)

tava aldım crep tavası çingene pembesii cart pembe..

sonra esseden bıçak takımı aldım şu tezgahın üstüne koymak için ahşap altlıgı var..

sonraaa arkadaşıma hediye aldım oda çeyis meraklısı onada çok güzel bi tencere aldım döküm harikaa

kendimede alacaktım param yetmediii

kredi kartlarıma 500 tl ödedim en son eve geldimmm cüzdfanımı açtımkiii 1 yytl kalmış

sabah babam getirdiii param yoktu ondan aldım paraa bu ay nasıl bitcek bilmiyomm

ayyy havalar soguduya kıymalı peynirli sezona başladıı bende pazar nöbetten eve gittim babama dedimkiii baba kıymalı alsanaaa
gitti aldı geldi saolsun bol tereyağlı yedim sonra pişman oldum tabi :roflol:

şeker maşallah yemek yapmakla geçmiş vakit döktürmüşün

çiçek az kendini dizginle lazım olan şelerş al canım :)

nilü has etttiniz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…