Geyiğin Gülleri

ŞEKER fferin kıs iyi yemek ettin senden has gari oli sanırsam

eda çüş desem ayıpmı olurr kızım az durdaaa okadar alma batacn he:))

c.tesi akşamı feridenin evine gittik mutfak dolabı takılmış ama süper ötesii çok beğendim kapılarını çok sevdim ama sorunki evi nasıl çok kullanışsız bir ev 5 odası var ama afedersinizi kıç kadar benim ev 4odalı ama daha büyük ynii yinede kendi evleri olsunn ona bişi demedim şevki kırılmasın die :)))

ay resmen dondum bi tane elektirikli soba vardı içerde aldım onu ayamın altına ohh ısındım

şeker kamil elelrinden öper iyidir :)

şeker maşallah yemek yapmakla geçmiş vakit döktürmüşün

çiçek az kendini dizginle lazım olan şelerş al canım :)

nilü has etttiniz :roflol:

yaa okadar güzel şeyler varkiii hepisinden alasım geliyo ama bunları almaktan büyük şeylere sıra getiremiyom :))) ..

benimde ev 4 odalı odaları büyük ama salon giriş L şeklinde oldugu için banada kullanışsız geliyo lülü..
bizim ev annemin ev yani mesela senin ev gibi dış kapıdan giriyon hol geniş oyüzden alışmakta bende zorluk çekecem belliki

buarada battım zaten lülü daha öğrenim kredime bu ay 750 taksit ödemem lazım ödiyemiycemm

günaydın kıslarr işler çok bugün selam verim dedima.s.

midem de kötü bugün çubuk kraker yiyom habiresenağlama

valla nilü kisme yokya fırsat bildim

sabah kalktım uyuyamkalmışız kafaltı etmeye vakit yok çabyk 1 bardak süt ısıttım peynir yedim ekmekle
acıktım şimdi tutmadı beni:S ne yiceğimide bilmiyorum ((
yemeye bişe yok burda saten

bende yanıma yeşil çay aldım öğlede yapacam kendimeee
dün öğlede dışarda yedim onunlada yattım akşam bişe yemedim..
dün dersanede zamanında bi arkadşımı gördüm beni görür görmez şunu dediii çiçekkk nolmuşsun sennn evlendinmi yoksa kilo almışsın .. mafoldumben
dedim saol aliiiii birdaha mümkünse görüşmeyelimm :roflol:

delü:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…