Geyiğin Gülleri

günaydın huylum sendemi çok uyuyon deelü bendede öle başladı ha sölim :jeyyar: :roflol:

kömürüm nasıl kar simgesi ya pervane gibi var onu yükselttim ama ısınmadı bozacam klimayı :roflol:

kızlarrr hani ben size bi falcıdan bahsetmiştimyaaa
kardeşim onu aramışşşş
adam 1 saat konuşmuş....
varyaaa şoookkkkk
adam neler demiş neler....
kardeşime anlatmış... dogru şeyler hep.. neyseee beni şok eden özelliklee benle ilgili dedikleri hep dogruu .. sonra bu anlattıkça kardeşim ayy inanmıyorum diyo tabii adam diyoki inanmıycak ne var...
sen o dudaklarını niye ısırıyon bak yara yaptın alt dudagını diyo (kardeşimin altt dudagı önceki gün ısırmaktan böyle aft gibi beyaz yara dışardan belliii )

sonra annemin odada oldugunu nerden biliyo diyokiii sen niye annenin pamuk ayaklarına sürekli bakıyosunkii o anda oraya bakıyoo...
odayı tarif ediyo.. diyokiii yerde süt kahve halı üstünde kocaman bir çiçek deseni var... solunda kapı var... oturuyosun ... duvarlar kabak çekirdeği reninde bej ... gözlerin rengi şu... ne var ne yok söylüyo....

yaaa anlattıkları zaten cabası... kardeşim telefonu kapatınca silmiş teliiii okdar sinirlendimkiiii diyo abla çok korktum o adam burayı görüyoo

yaa huysuz ben sana telini vermiştim dimiii lülü sanada versenize noyu bana tekrar :)

çiçek ne diyo len bu adammı karımı böle şelere inanma be kuzum yaa
gühana giriyon hem nie baktırıyonki kime yani:S
n

günaydın huylum sendemi çok uyuyon deelü bendede öle başladı ha sölim :jeyyar: :roflol:

kömürüm nasıl kar simgesi ya pervane gibi var onu yükselttim ama ısınmadı bozacam klimayı :roflol:

yok len dun halam geldi benım öle bişe yok yani
bnm ki depresyondan kafamçokkarıştı

çiçek bnde var numara henuz aramadım bnde bak yıne aklıma soktun
özelden atıyom nosunudelikafadulden

edda bu adam nasıl biri bende baktırayım parayı falan nasıl alıyo

yaa para yok kömürr tyelefon ediyon ama herkese bakmıyo kafasına göre 2 dk istersen uzatıyo.. isterse suratına kapıyo benim bi akrdaşıma dediki sen nasıl bi insansın yaaa ben senin falına bakmamm dedi suratına kapadı düşün :)))

geleceğe dair baktırmak çok günah arkadaşlar biliyorsunuz
gaybı yalnız allah bilir
gelecekten haber vermek şirke girer, allaha ortak koşmaya girer (en büyük günahtır)
yapmayın böle şeyler

aaa deli manyak
arama boşver

geleceğe dair baktırmak çok günah arkadaşlar biliyorsunuz
gaybı yalnız allah bilir
gelecekten haber vermek şirke girer, allaha ortak koşmaya girer (en büyük günahtır)
yapmayın böle şeyler

töbe şekerim merak işte be aman aramıyom da noda istemiyom zaten
ben tırsarım:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…