Geyiğin Gülleri

geç kalmışım sözleşmeyi faxlıyodum huysuz annatmış ben sadece soğan koymuyorum eşim yemiyo cıvıklığını unla koyulaştırıyorum
yağda kızartıyorum altına tabağın havlu peçete koyuyorum fazla yağı emiyo

evet amaaa o kızla göz göze ogeldigi sahne güseldiii :)))

ne kazıkk hemde niye öyle oldu acabaaa ? kız yalancı şahitlk yaptı istese yapmazdı kaçsaydı evlenmeseydi yanii dimi kıs :)

akşam eve gittim annemler yoktu çay yaptım kemdime birde salam tavada çevirdim azcık

çayla içtimm

sonraaa sabah kahvaltı yaptım gelirken..

yanımada bugün için kepek ekmek aldım içine kaşar peynir koydum...

ayyy demeyi unuttum akşam annemler yok çay yaptım dedimya çayı aldım oturma odasına getirdim keyif yapacam sen sehbadan demliği düşürrrrrrr halının üstünee etraf hep çayyyyyyy ayyyyyy varyaaaa bide poşet çay yapacaktım dedimkii demli çay yapıiyim toz tirebolu çayı yaptımm öyle olunca etraf simsiyah çay taneleriii keşke poşey yapsaydım :roflol:

aldım elime bez tek tek sildim süpürdümmm terledimmm çok zordu beeaaaa

:roflol::roflol::roflol: al sana keyif

uyuz olurum ha tam hazırlanıyon oh
sonra kafamçokkarıştı

nekada gudubet bı insanım sabah gelirken alcaktım amca dedıki 10da sıcak gelcek kızım ondan al ıyı dedım
şimdi indım hergun 10 da gelir bugun gelmedı dedı motoru bozulmuşşş getiren uşağın heyy allamm yaaaaaaaaa

hoşbuldumm iyiyimm bulanık bulanık geçiyo hayattt

delikafadulden

kıslar bi de acaip WC ihtiyacı oluyo he gece 3-4 kez çıktığım oluyo:roflol:

nilü hayırlı olsun hade

nidah bendede o problem var gece 3 4 kere bazen oluyo :S sinir oluyom kırk kere bölünüyo uykum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…