Geyiğin Gülleri

ben kuaföre gidince fönden sora diklenen saçlarımı kuaförüm hep böle bi tarakla tarıyo dümdüz olması için hatta bazen bununla çekiyoo. ben saten normalde hiç saçımı taramamkiii banyodan sora bile

ben kuaföre gidince fönden sora diklenen saçlarımı kuaförüm hep böle bi tarakla tarıyo dümdüz olması için hatta bazen bununla çekiyoo. ben saten normalde hiç saçımı taramamkiii banyodan sora bile

bende taramam sadece o dediğin fön için kalın fırça varyaaa tuvarlak onla fön çeker gibi tararım :) normalde evde kullanamdıgım için çokmu kocaman dedim aam dogru lazım olurr butarakla düz süpürge gibi yapıyola saç o bu tarakla yapılıyo bunla çekliyo fön

uu wallamıı tamam ver kuşummm öptümmm
tamam dadlum virdim Şeniz
edda ben çeyizime almıştım bunlardan hatta iki de fazla var bende bi yuvarlak bi de şu en kocamanın bi değişiyo çok güzel tarıyolar yumuşacık
kaydirigubbakcemile5

valla ben ilk senden duuyuyom fönden soran tarandığını demek değişik bi yöntem
ben taramasam saçım çok kaırışır banyodan sorna, bende kuru taramam hiç saçımı

FÖN MAKıNAMIN VıGOSUYLAN KURUTURM SAÇISIMI ondan sora tepeden toplarım yatarım kalkarım açarımki saçlarım kıvırcık omuşşş

:roflol: ne güsel
taradıktan soran kurutur eşarp takarım kalkıca dümdüz olarlar ama ben yinede bunlar yetinemem tam kuruyunca saçım düzleştirim

eve gidiyom eğer iyiysem kociş gelene kadar yparım bişiyler,
akşam annemdeydim ,önceki akşam görümcemde bişiy yapamadım evde :sinifsinif:

offf canım değişik şeyler istiyo
balıkmı yapsam fırında
uff bilmim kocamda çok sevmez mızmız eder şimdi
düşinim düşinim bulamimmmmmmmmmakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…