Geyiğin Gülleri

güllü kaynanam yumurta un azda nane koyuyo ama yapraklı nane bahçeden alıyo ve nasıl oluyo varya bildiğin börekkk

yumurta un süt nanemi şimdi istediğin baharatı atabiliyon çiçekind ediği gibi bi deniyim akşama çok sulu olmaması gerekiyoki tavaya yapışmasın benim yaptım gibi

MALZEMELER
1 su bardağı süt
2 adet yumurta
4 çorba kaşığı un
1 çay bardağı tereyağı

YAPILIŞI
Hamur için süt, 2 adet yumurta ve tuzu karıştırın. Karışıma 4 çorba kaşığı un ilave edin ve çırpın. Yağı kızdırın, hamuru yağa yayıp her iki yüzü de çevirerek kızartın. Dilimleyerek servis yapın.

bi yerde böyle yazıyo

portakal ağacındada böle yazıyo genelde aynı yane

Malzemeler: 6 yumurta, 2 kaşık un, 4 kaşık süt (veya su), tuz. kızartmak için; tereyağ (veya sıvıyağ) içine; bal, ceviz, peynir, aklınıza ne gelirse....

Derin bir kaba unu eledim, bir yandan tel ile çırparak yumurtaları ekledim. süt ve tuzu da ilave edip, iyice çırptım. Teflon tavada çok az yağ kızartıp bir kepçe bulamaçı tavaya yaydım. kaygananın her iki tarfını da kızarttım. tüm malzemeye aynı işlemi uyguladıktan sonra oralarına bal ve dövülmüş ceviz yerleştirdim. Bizimkilerde krep pek yenmediği için ilk başta garip karşıladılar ama neyse ki tadını beğenip hepsini bitirdiler...
.

şimdi sıcacık peynirli bir puf böreği olsa
nasıl güzel yenirdi

çiğ köfte yedim pidesiz okdar ama hiç acıkmadımmm
su içtim bol bol bugünnn kola istiyoum istiyom ama bugün içmedim dünde tuttum kendimiii naptım biliyonuzmuuu 1 bardak su doldurdumm içine 1 kaç damla kola damlattımki kola koksunnn :kedi:

istedikten sonra başarabilirsin kaydirigubbakcemile5

Çiçek kız kes kendini koladan hiç iyi bişiy değil aynı demek bağımlı gibi oldun yaa
soda iç bişe iç unut kolayı içme,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…