Geyiğin Gülleri

kızlar uzun zamandır yazıcam bişiler girdi hep araya bişiler daha dorusu sizler üzerinde bazı noktalar dikkatimi çekti bak şimdi huyludan başlamak istiyimm

huylu bi sabah günaydın diyo bide akşam çıkarken iyi akşamlarrr bazen öğlelerde yırtık dondan fırlar gibinn kızlarrrrrrr şu yemeği yaptım yada yapıcam yada vb. gibi şeyleri sorup durur cevap verdiğimizde yorum bile etmes:roflol::roflol::roflol:

gökseninde bazen öle damdan düşer gibi geldiğinden pat die düşer konunun içersineŞeniz

şekerde bi konu üzerinde çoğuz kez uzun uzadıya yorumlar yapmas kısa ve öz geçer asla uzun uzun alıntılar yapmıyoo

edacıkk okadar seviyoki yazmayı bıraksan sabaha kadar yazar: yorum eder herşeye allahım razı olsunvereliniortak:roflol::roflol::roflol:

güllüde öleee

kömürde ver ona fantazi yazsınn ama bakma yüzbulamıyoo bu aralarr:roflol::roflol::roflol: yerim oni bennnn

certuru hiç yazmıyom satenakannehir bi gelir alalhım yazdım konuyu unuturum ama o cevap yazar o konuma:roflol:

Malzemeler

* 1 Su bardağı (yaklaşık) Kabak içi
* 2 Adet (orta boy) Kabak
* 1 Adet (mandalina kadar) Kuru Soğan
* 2 Adet Yumurta
* Yarım Demet (10-15 dal) Dereotu
* 8-10 Dal Taze Nane
* Tuz - Karabiber
* 4-5 Yemek Kaşığı Un
* Kızartmak için Sıvı Yağ (Ben fındık yağı kullandım)

Yapılışı

* Kabak içlerini ve soğanı rondoda çekin. Soğanlar mümkün olduğunca küçülmeli ama püre gibi de olmamalı.
* Kabakları rendeleyin. Yumurtaları hafifçe çırpın. Dereotu ve naneleri incecik kıyın.
* Kabak, yumurta, soğan-kabak karışımı, dereotu, nane, tuz ve karabiber ekleyip, iyice karıştırın.
* Karışıma yavaş yavaş un ekleyin. Her kaşıktan sonra iyice karıştırın. Karışımın kıvamı, oldukça koyu bir hal alınca (havuçlu kek harcı gibi birazcık daha koyusu) un eklemeyi bırakın.
* Bir tavaya, bir parmak kadar sıvı yağ koyup, kızdırın. Sonra ateşi biraz kısın. Dışı birden yanıp, içi çiğ kalmasın.
* Karışımdan, bir servis kaşığı (2-3 yemek kaşığı kadar) alıp, yağa bırakın. Yaklaşık 30 saniyede bir yüzü kızaracaktır. Diğer yüzünü de aynı şekilde kızartıp, kağıt havlu üzerine alın.
* Ilık ya da soğuk servis yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…