Geyiğin Gülleri

ozaman sana latif doğandan küstümü armağan ediyorumm edacım mucaksssssss

buakşam yapıcam mücveriii

bende sanaaa damüstünde uneler damüstünde unelerrr minnak minnak memeler şarkısını armağan ediyorummmmmm :roflol::roflol:
ekizzz gaybanaaaa (hahahaaa bu laflar senin eserimmm kuşum kuşumu .... :):) :roflol: )
seviyim seni ekızzz

edda saçların dökülmüş yavrimu sırnaşık şey

he gızzzz habu site yüzünden millete laf yetiştirmekten döküldü :roflol:

:dilcikar:

ŞenizŞeniz bizde bilmek isteriz her iğneni çiçekŞeniz

:roflol::roflol::roflol:

Şeniz mucakkkk sana kocamannn

anamm ŞenizŞenizŞeniz sankim okul sonu yıllık hazırlıyos :roflol:

çok saol cnm benim bende çokkk sefiyom senü

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: minnak heee ay koptum :roflol::roflol::roflol:,
yerum onun ben minnaklarını :roflol:Şeniz

anamm ŞenizŞenizŞeniz sankim okul sonu yıllık hazırlıyos :roflol:

çok saol cnm benim bende çokkk sefiyom senü
ay evett hatıra yazıyoz yadaa:roflol:
mantarlı börek mi yapsam akşama canım istiyo ama nasıl olur ki ilk defa deniycem normalde hep annem yapardı
e börek bildiğimiz yaparsın ne varrr
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: minnak heee ay koptum :roflol::roflol::roflol:,
yerum onun ben minnaklarını :roflol:Şeniz
yiyesiniz minnaklarımı he mafoldumben

lülüden özendim :icecream:

şu misafir içinde bi kaç bişi yazmak istiyorumm

memur gibi belirli saatlerde hep burda sabah 8 akşam 4
4den sora inanki yokluğunu hissediyorum çok acı çekiyorum yokluğnda lüüffen 4den sorada evden bağlan lüffennnnnn

ahan kıskandım herzamnaki gibi bende yazıyımmmm

kömürrrr : ulan tam yere bakan çıktıııı nerdeyse onun yorumlarının başına kırmızı nokta koyacagız kocamannnnn o bir fatezist :):) (bu sıfatı ben buldum :roflol:)

şeker : o tam ev hanımııı olabilecek kapasitede akıllı başlı arada bizimle zıpırıyo işte yoldan çıkarıyoruzzzz zemuszemus .. ama şekerde onda bi lazlık var biyerden karışmış annesimi geldi buralara babasımı bilmiyom :)))) bize benziyooo :))))

güllü : o bir anneee .. uşak anne... iyidir hastır... samimidir bir derdin olunca başını yaslayabileceğin tarzdan arkadaş... her an konuşur :roflol: o olmasa topikde in cin top oynar eminim :))) ama hiç susmazzz nerde ne var ondan sorulur... :ecrin_bebek:

huysuzz: seviyom huysuzudaa çok sıcak candan fakat işte ar bağlantımız kopuyo aklına bişe gelince yazıyo :)))) Şeniz

nilüfer: içi dışı birdirr saklamaz gizlemez ağzında baklayı ıslatamaz (benim gibi) ne düşünüyosa söyler söylemese tuttsa sanki biri onu kesecek vijdanı el vermiyoo atıyo dışarı.. attıgı içinde kurucuk kaldııı :))))) :roflol: :roflol: lülül daaaa demliklerin nilüfer diyince aklıma demliklerin ucundaki lülükkkkk geliyo :roflol:: hahaa

göksenin : gökseninnn eski amerika başkanın karısını benzetiyom yaşlanınca ona benziyocak kimdi lan oo durrr şeyy bushun karısı :))) asil bi hatunnn gökseninn kırmızı ayakkabılarını giydigi düğünü unutmam bak hükümet gibin hatunnn :):):))) samimiii içtenn sıcacıkkkkkk

Son düzenleme:

:roflol::roflol::roflol:

süperdi kesinlikle ve bende ekliyim
bu misafir kesinlikle daha önce üye olup birilerine küsüp daha gelmicem dien biridir:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…