Geyiğin Gülleri

uu nie çiçek yaa bizde çok kavga ederdik kıyafet yüzünden hep küfür edede çıakrdım bazen ağlardım sinirimden :roflol:

teşkür kömürüm bidenem sanada yakışır :)

ya dünki o resim çıkmadı açıkcası alımdan o geldi

ama sorna dua ettim sana canım benim mcuakss
ben akşam başıma gelenii anlatsam size :S

yaa benim hayatta en nefret ettiğim tahammül edemedigim tek nokta bi insanın ağzının içinde konuşması.. kardeşimde saolsun bişe diyorum sabah o geçiyo diger odaya ağzının içinde konuşuyo.. duyuyorum.. başka bişe oluyo yüzüme konuşamıyo çünkü biliyo huyumu dalacam onaa :) yine geçiyo diger odaya konuşuyo.. en sonundaa dayanamadım girdim odayaa ve ..... ama sinirlerim çok bozulduu

uu nie çiçek yaa bizde çok kavga ederdik kıyafet yüzünden hep küfür edede çıakrdım bazen ağlardım sinirimden :roflol:

yaaa ben kıyafetlerimi giymesinide istemem .. herkez diyoki kardeşsiniz giysin nolacak ama temiz kullanmıyo oyüzden vermem genelde o da gizli gizli alıyo.. farketince bi kıyamet daha..

:roflol::roflol:

bend eedanın pembe notebookunu kıskandım :dilcikar:

ama puanım yetmiyo :a015:
valla edda başlı başına mağaza açtı
benimde yetmiyo o kadar puanım canım olsun bizde fakir ama mutluyuz demi kaydirigubbakcemile5

olur öyle arada bizde yaşadık kardeşimle nişanlıyken bide ayy kim ne derse batıyodu bana var ya herkese ağız burun dalmak istiyodum neyse ki sağl salim evlendim
bozma sinirini salla gitsin

yaaa ben kıyafetlerimi giymesinide istemem .. herkez diyoki kardeşsiniz giysin nolacak ama temiz kullanmıyo oyüzden vermem genelde o da gizli gizli alıyo.. farketince bi kıyamet daha..

ya evet biz 4 kız kardeş bi evde düşünsene hergün b kavga her sabah işer giderken bi vukuaat ama şimdi gülüyom o günlerime canım takma bu kadar yakında herşey sana ait olcak kendi elinle vercen al die çok değişik oluyo insan ozaman:gitme:

canım noteboook için mersi bidenem hediye et die demedim haaa ama yinede sevindirik oldum saol ŞenizŞeniz

olur öyle arada bizde yaşadık kardeşimle nişanlıyken bide ayy kim ne derse batıyodu bana var ya herkese ağız burun dalmak istiyodum neyse ki sağl salim evlendim
bozma sinirini salla gitsin

yaa istemiyorum huzursuzluk olsun ama sus diyorum susmuyo sonraa ben patlayınca fena patlıyorum ozamanda kötü ben oluyorum karımda şu oldu sabah şiş gözlerle geldim işe

teşkür kömürüm bidenem sanada yakışır :)

ya dünki o resim çıkmadı açıkcası alımdan o geldi

ama sorna dua ettim sana canım benim mcuakss
ben akşam başıma gelenii anlatsam size :S

ben dedim ama sana bakma diye sen kaşındın :sinifsinif:
Allah dermansız dert vermesin bitanem kimseye
oyyy dua etmiş bana sağ ol canımın içi

bişey diyim mi belki kızıcaksınız falan ama o halimle de gördü ya eşim beni bide onun acısını çekiyodum hee diyodum ne hallerde gördü beni :tomato:millet süslenirken sevdiğiyle gezerken biz hastanelerde tedavideydik

çok şükür geçti hepsi

yaa istemiyorum huzursuzluk olsun ama sus diyorum susmuyo sonraa ben patlayınca fena patlıyorum ozamanda kötü ben oluyorum karımda şu oldu sabah şiş gözlerle geldim işe

canım benim ya
üstünde durma sıkma canını daha fazla günün nasıl başlarsa öyle gider git bi çay al kendine bi de çikolta sakinleş aklın dağılsınkaydirigubbakcemile5

sen resim koycan da bakmıcam nasıl bakmim kuşum

valla gerçek sevgi odur işte helal olsun enişteme en kötü gününde yanında olmuş senin helal olsunkaydirigubbakcemile5

allah birdaha yaşatmasın:Saruboceq:

Şeniz

şuan öyle işte sende yaşamışsın canım aynıı her beraber yaptıgımız şeyde bi vukuuat sürekli sana cevap veren biri.. ve sonunda agzının ortasına şak diye vuran bi abla :)bakalım ilerde belki dediğin gibi olur gülşen evim ayrılınca belki araya mesafe girince sakin oluruz​

canım benim ya
üstünde durma sıkma canını daha fazla günün nasıl başlarsa öyle gider git bi çay al kendine bi de çikolta sakinleş aklın dağılsınkaydirigubbakcemile5

şimdi iyiyim bitanem ama dediğin gibi gün nasıl başlarsa hep öyle gidiyo ...
kahvaltı yapacaktım sabah öyle olunca bir bardak süt içtimm aklımada gülşen geldiii o iğreniyoya :)))

evet kesinlikle canım kaydirigubbakcemile5

şimdi sakın kendine bi çikolat al banada al kaydirigubbakcemile3

amin amin :Saruboceq:
o da çok çekti böyle şeyleri Allah kimseye yaşatmasın çok zor oluyo gülşenim
çekene de yanında olana da sen acı çekiyosun onlar da çekiyo ellerinden bişey gelmiyo

sen resim bakmak iste güzel eklerim kuşağım bağlanırken var onu da eklerim sanayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…