- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #4.341
günaydın kızlarrrrr
kömürr sen ciddimisinnnnnn gecenin 5 inde okdar şeyyyy :1shok:
bende akşam yaprak dökümünü izledim aradada unutulmasa baktım karışık karışık sonunu izlemedim yaprak dökümünün amaa baktım saat geç oluyo yattım..
aslında hiç keyfim yok.. sabah uyandım kardeşimle bir güzel bi kavga ettimm sonra ağla ağlaa çıktım evden(
ooo maşallah yarucumŞenizŞeniz niye uyuyamadın kuşum
bende akşam tam yattım uyucam sen geldin aklımavalla bak
ayyy kıskandım boncuğunu hemen kuyumcuya gidip aldım bi tane
uu nie çiçek yaa bizde çok kavga ederdik kıyafet yüzünden hep küfür edede çıakrdım bazen ağlardım sinirimden :roflol:
:roflol::roflol:
bend eedanın pembe notebookunu kıskandım :dilcikar:
ama puanım yetmiyo :a015:
valla edda başlı başına mağaza açtı:roflol::roflol:
bend eedanın pembe notebookunu kıskandım :dilcikar:
ama puanım yetmiyo :a015:
yaa benim hayatta en nefret ettiğim tahammül edemedigim tek nokta bi insanın ağzının içinde konuşması.. kardeşimde saolsun bişe diyorum sabah o geçiyo diger odaya ağzının içinde konuşuyo.. duyuyorum.. başka bişe oluyo yüzüme konuşamıyo çünkü biliyo huyumu dalacam onaa :) yine geçiyo diger odaya konuşuyo.. en sonundaa dayanamadım girdim odayaa ve ..... ama sinirlerim çok bozulduu
yaaa ben kıyafetlerimi giymesinide istemem .. herkez diyoki kardeşsiniz giysin nolacak ama temiz kullanmıyo oyüzden vermem genelde o da gizli gizli alıyo.. farketince bi kıyamet daha..
olur öyle arada bizde yaşadık kardeşimle nişanlıyken bide ayy kim ne derse batıyodu bana var ya herkese ağız burun dalmak istiyodum neyse ki sağl salim evlendim
bozma sinirini salla gitsin
teşkür kömürüm bidenem sanada yakışır :)
ya dünki o resim çıkmadı açıkcası alımdan o geldi
ama sorna dua ettim sana canım benim mcuakss
ben akşam başıma gelenii anlatsam size :S
istediğin notebook olsun :)) güle güle kullan kuşummm :)
yaa istemiyorum huzursuzluk olsun ama sus diyorum susmuyo sonraa ben patlayınca fena patlıyorum ozamanda kötü ben oluyorum karımda şu oldu sabah şiş gözlerle geldim işe
ben dedim ama sana bakma diye sen kaşındın :sinifsinif:
Allah dermansız dert vermesin bitanem kimseye
oyyy dua etmiş bana sağ ol canımın içi
bişey diyim mi belki kızıcaksınız falan ama o halimle de gördü ya eşim beni bide onun acısını çekiyodum hee diyodum ne hallerde gördü beni :tomato:millet süslenirken sevdiğiyle gezerken biz hastanelerde tedavideydik
çok şükür geçti hepsi
ya evet biz 4 kız kardeş bi evde düşünsene hergün b kavga her sabah işer giderken bi vukuaatama şimdi gülüyom o günlerime canım takma bu kadar yakında herşey sana ait olcak kendi elinle vercen al die çok değişik oluyo insan ozaman:gitme:
canım noteboook için mersi bidenem hediye et die demedim haaa ama yinede sevindirik oldum saol ŞenizŞeniz
canım benim ya
üstünde durma sıkma canını daha fazla günün nasıl başlarsa öyle gider git bi çay al kendine bi de çikolta sakinleş aklın dağılsınkaydirigubbakcemile5
Şeniz
şuan öyle işte sende yaşamışsın canım aynıı her beraber yaptıgımız şeyde bi vukuuat sürekli sana cevap veren biri.. ve sonunda agzının ortasına şak diye vuran bi abla :)bakalım ilerde belki dediğin gibi olur gülşen evim ayrılınca belki araya mesafe girince sakin oluruz
sen resim koycan da bakmıcam nasıl bakmim kuşum
valla gerçek sevgi odur işte helal olsun enişteme en kötü gününde yanında olmuş senin helal olsunkaydirigubbakcemile5
allah birdaha yaşatmasın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?