- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #4.361
şimdi iyiyim bitanem ama dediğin gibi gün nasıl başlarsa hep öyle gidiyo ...
kahvaltı yapacaktım sabah öyle olunca bir bardak süt içtimm aklımada gülşen geldiii o iğreniyoya :)))
amin amin :Saruboceq:
o da çok çekti böyle şeyleri Allah kimseye yaşatmasın çok zor oluyo gülşenim
çekene de yanında olana da sen acı çekiyosun onlar da çekiyo ellerinden bişey gelmiyo
sen resim bakmak iste güzel eklerim kuşağım bağlanırken var onu da eklerim sanayerimseniben
nilü dünaydınn cnm
senin ne geldi?
ya biz akşam kaynanaya gittik yedik geldik eve nebi girdi banyoya banyo yapıyo meğer akarlar ogün yağmurda tıkanmış hep su taştı dışarıya hemde pis su banyonun içine gece beledieyeden adamlar geldi yaptılar akşama temizlencek heryer valla sinirden uyumuşummafoldumben
BU ARADA görgüsüz şeyler ne alıp doldurdunuz okada şeyii:dilcikar:
mersi kömürümŞeniz
evinde nazar var senin güllüm bak demedi deme
nilü dünaydınn cnm
senin ne geldi?
ya biz akşam kaynanaya gittik yedik geldik eve nebi girdi banyoya banyo yapıyo meğer akarlar ogün yağmurda tıkanmış hep su taştı dışarıya hemde pis su banyonun içine gece beledieyeden adamlar geldi yaptılar akşama temizlencek heryer valla sinirden uyumuşummafoldumben
kömürüm ahım şahım bi yer değilya neyine değcek bilmiyom yaa valal bu ara varbi aksilik
saten kış bitsin taşıncam ev bakıyorum belki kışında taşınırım bilmiyom
BU ARADA görgüsüz şeyler ne alıp doldurdunuz okada şeyii:dilcikar:
mersi kömürümŞeniz
uuuuuuuuuuu neydi buda senin başına gelen hey allahımmm geçmiş olsunn kız ablanlar gidede temizleseler miğden bulanır bekide senin görüyomusun
kız benimki senin yanında devede kulak kaydirigubbakcemile3
akşam bekle bekle apo gelmediiii aradı beniki gel geç çıkıcass ay sonuya bide ötv nin son günü satış yapıyolarmışş GİTTİM oraya bidahaa bekle bekle sora geç oldu feride aradı yoldanki illa gel almış mutfak masasınıı gittik orda yedik eve yine geç gittik sinir oldum
he bencede devede kulak
kız sağolsun nebi hiç sokmadı beni oraya belediye açınca oda akıtmış ben yattım uyudum
hiç kaldırmadı beni yatırdı sen yat ben halledecem dedi o akıtmış hep pislikleri
akşama ciflicem işte banyoyu oka
AYNEN AYNEN BENDE TAŞINCAMM taşın kızzz
kömürüm ahım şahım bi yer değilya neyine değcek bilmiyom yaa valal bu ara varbi aksilik
saten kış bitsin taşıncam ev bakıyorum belki kışında taşınırım bilmiyom
ha iyi bariii demek hamilelik işe yarıyoo :roflol:
söledinmiii c.tesi akşamını benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?