Geyiğin Gülleri

şimdi iyiyim bitanem ama dediğin gibi gün nasıl başlarsa hep öyle gidiyo ...
kahvaltı yapacaktım sabah öyle olunca bir bardak süt içtimm aklımada gülşen geldiii o iğreniyoya :)))

uy saba zorla içtim bi bardak süt . çay felan içmiyorum süt içiyorum,
ama burnumu tuta tuta :sinifsinif:

evet cnm bilirim çok zor günlerdir eminim

neyseki geçmişŞeniz şimdi ço güsel herşey allaha şükür:Saruboceq:

uy sabah sabah çenesi düşükler ne çok laf ettinizbe oku oku yoruldumm

günaydınnnnnnnnnnn

kömür kıs afferin sana afferinn imrendim valla heee maşallahh

edaa bende öle kavga ederdimki varya ama şimdi arıyorum o kavgalarııı evlende görürsünnn

güllü akşam başına ne geldii gıı banada geldide bişe kötü deil ama sinir bozucuuu

nilü dünaydınn cnm
senin ne geldi?
ya biz akşam kaynanaya gittik yedik geldik eve nebi girdi banyoya banyo yapıyo meğer akarlar ogün yağmurda tıkanmış hep su taştı dışarıya hemde pis su banyonun içine gece beledieyeden adamlar geldi yaptılar akşama temizlencek heryer valla sinirden uyumuşummafoldumben

evinde nazar var senin güllüm bak demedi deme

uuuuuuuuuuu neydi buda senin başına gelen hey allahımmm geçmiş olsunn kız ablanlar gidede temizleseler miğden bulanır bekide senin görüyomusun

kız benimki senin yanında devede kulak kaydirigubbakcemile3
akşam bekle bekle apo gelmediiii aradı beniki gel geç çıkıcass ay sonuya bide ötv nin son günü satış yapıyolarmışş GİTTİM oraya bidahaa bekle bekle sora geç oldu feride aradı yoldanki illa gel almış mutfak masasınıı gittik orda yedik eve yine geç gittik sinir oldum

he bencede devede kulak
kız sağolsun nebi hiç sokmadı beni oraya belediye açınca oda akıtmış ben yattım uyudum
hiç kaldırmadı beni yatırdı sen yat ben halledecem dedi o akıtmış hep pislikleri
akşama ciflicem işte banyoyu oka

ha iyi bariii demek hamilelik işe yarıyoo :roflol:

söledinmiii c.tesi akşamını benneyaptımki

kömürüm ahım şahım bi yer değilya neyine değcek bilmiyom yaa valal bu ara varbi aksilik
saten kış bitsin taşıncam ev bakıyorum belki kışında taşınırım bilmiyom

illa ahım şahım olmasına gerek yok ki canım göz değmesi için huzurunu mutluluğunu çekemiyolardır ama var sende bişey okut kendini evini bi an önce

rica ederim şekerim ne demek daha çok repim olaydı da herkese bişeyler alaydım
dün verdi ya zilli eksiyi düşmüş puanım:roflol:

ha iyi bariii demek hamilelik işe yarıyoo :roflol:

söledinmiii c.tesi akşamını benneyaptımki

:tomato::tomato: inan sabah işe gelirken aklıma geldi
unuttum canım okadar entrıka içinde sölicem buraya gelice:lepi:

akşam nebide geç geldi bu kdv indirimi yüzünden sinir oldum kudurdu millet son güne bıraktı sanki herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…