Geyiğin Gülleri

evet evde :sinifsinif:

ya nilü valla benimde cnmö çok sıkıldı ha şua konuya aklım almıyo diğer ortak nasıl izin verdi oakdar elemanı çıkarmasına

ben sana anlatırım güllü uzun mesele yani serdarla cüneytte sütten çıkma ak kaşık değiller
hüseyin abiye haksızlık ama onu çıkarmamalıydıı 9yıllık elemanı buranınn
bilmiyorum ya ufffff

iş hayatında ben hiç vijdanlı insan görmedim nedense üstler hep vjdansız... Kim düşünürki adam 9 yıldır emek vermiş oraya.. Evi çogugu var ekmek götürmeli evine.. Düşünmezlerrr ..
Hüseyin abi dediğin bizim köylü olanmıydı

anladım cuneyti biliyom saten biras bulaşık ama serdarı bilmiyodum
bi sebei varsa tamam da ben sebebsiz çıkartıyo sanıyom

of elim ayam tutmuyo sanki uykum gelio

ayranda içtim tam oldu şimdi

bugünde ödemelerim var meydana geçmem lazım şirkette kimse yok benim halim yok

(

EVET AYNEN öle edaa yani yaptıklarını anlatsamn varya şok olursun
evet senin tanıdın h.abiyi işte o

nilüş meydana geçersem gelerim yanına bugün

bu arada yarın gidiyomuyuz kızlar woper meü yemeye ben yemem de sizin yanınızda durururm olarmı kaydirigubbakcemile2

EVET AYNEN öle edaa yani yaptıklarını anlatsamn varya şok olursun
evet senin tanıdın h.abiyi işte o

yazık üzüldümmm..
bekar işin hadi neyse sorumluluk okdar değil ama evli adam şimdi evinde ne huzursuzlk vardırrr yazık... yaniii o adamı çıkaracagınaaa yanmış kızı çıkarsaydılar senin patron onu çıkarmadıyaa yani o hüseyin dediğinden dahamı önemli orda belkideee o da ondan .... :roflol:

EDAA onuda çıkarcaktı dediki 1ay zaman veriyorum eğer işe yaramıyosa çıkarcam
bakalım bundan sora 1,5saat yemek molasına gidebilicekmi
yada 1saat sigara molasına
elinde telefonla mesaj çekebilicekmii

EDAA onuda çıkarcaktı dediki 1ay zaman veriyorum eğer işe yaramıyosa çıkarcam
bakalım bundan sora 1,5saat yemek molasına gidebilicekmi
yada 1saat sigara molasına
elinde telefonla mesaj çekebilicekmii

bence o ozaman kendini ayrılır

la ön sayfada bişiy sordum çiçekle sana tınlamadınız döfcem haa klava:

valla bir yemeğe gidiyorum
20 dk sonra geri geliyorum
nerde bu 1,5 saat yemek molası bolluğu
vay anam vaayyyy

nilüş meydana geçersem gelerim yanına bugün

bu arada yarın gidiyomuyuz kızlar woper meü yemeye ben yemem de sizin yanınızda durururm olarmı kaydirigubbakcemile2

yarın çıkabilirsem sorunsuz işten olurrrr amaa fazla kalamam çünküüü fırın değişcez süpürgemi arçelikten begenirsem alacam sonrada eve gidip üstümü değişcem filanki akşam düğüne gitcekmişizz istemiyom amaaa gidelm diyo hilmi

bende fazla kalamam da
bakalım nilü ne diyo çok işin var senin rahat olamayız başka zamanamı erteliyelim
:sm_confused:

bende fazla kalamam da
bakalım nilü ne diyo çok işin var senin rahat olamayız başka zamanamı erteliyelim
:sm_confused:

gecen gün burger kingdeki kızla kavga ettim...
şimdi gittik 3 tane menu aldık arkadaşlarlaa..
kız verdi büyük dedim küçük verdiii kolaları dedim yanlış verdin ama parayı tam aldın.. sonraaa verdi büyük kola patetes ..

sonra ketçap mayonez koymadı bişe koymadı dedim sos alabilirmiyiz hepsine...
koydu dedim ketçap mayonez... dediki kusura bakmayın 3 sos fazlazı ücretlii dedi gıcık gıcıkk .. dedim senelerdik yiyom ben şimdimi çıktı bu iş biz fazla fazla sos alıyodukk.. dediki oazman gidin onları şikayet edin.. dedim onları niye şikayet ediyim seni ederim şikayet .. müdürün nerde... öyle diyince tepsilerden birine bikaç tane ketçap mayonez koydu fırlatır gibi... dedimki aferin akıllı ol :roflol: kıvırta kıvırta gittim sonra :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…