- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #4.821
Evet iş yasasına göre tazminat alabiliyolar amaa 2 aylık maaşlarını sanıyorumki... ama eğer kendi habersiz çıkarsa 2 aylık maaş kadar şirkete para ödüyor.. bizim burda arkadaş çıktı öyle para istediler verdi ..
aynennn
ozaman iş çok zor gelir eminim kalkıp burada milletin yanında o sıkıntıyı çekmek..
ben şu regl döneminde bile işe gelmek ölüm geliyo bana hep erkek yanlarında bi agrın bile olsa kıvranamıyosunki ben çok agım olurr oyüzden bide hamilelik olsa varyaaa hiçgelemem :)
buarada önceden hep derdimki evleniyim 5 sene çocuk yok diye ama şimdi bakıyorumdaaa olabilir aslında bu yılı 1,5 - 2 yıla indirdim tabi Allah izin verirseee:)))
senindemi nidahhhh...
oooo ne zor şeymiş yaa..
iyi işe gelebiliyosunuzz ben olsam kesin tel döşek yatmak isterim :icecream:
günaydın cnm
benimde öle ilaç verdimi sana nidah bulantı için :sinifsinif:
hey allam yaa nedir soru adamın naptılar ona ya kaçyıldır emek veriyolar oraya şerefisiz köpek sinir oldumakşam indim maaşımı istemeye muhasebeciyle konuşuyoo işte çıkardım sizi felan
muhasebeci 15gün gelip hesapları teslim edicek diğeleri tamamiyle çıktıı kaldım tek resmen herşey artık bana bakıyoo:gitme:
aynennn
ozaman iş çok zor gelir eminim kalkıp burada milletin yanında o sıkıntıyı çekmek..
ben şu regl döneminde bile işe gelmek ölüm geliyo bana hep erkek yanlarında bi agrın bile olsa kıvranamıyosunki ben çok agım olurr oyüzden bide hamilelik olsa varyaaa hiçgelemem :)
buarada önceden hep derdimki evleniyim 5 sene çocuk yok diye ama şimdi bakıyorumdaaa olabilir aslında bu yılı 1,5 - 2 yıla indirdim tabi Allah izin verirseee:)))
bende zemuszemus
birde aş ermek istiyorum
geceleri falan çıkıp bana bişeyler bulmak için dolaşsın kaydirigubbakcemile3
yaşasın kötülük :lepi:
bu gidişle ben de öle yapcam galba:gitme:
verdi ama kullanmıyorum pek canım çok zorlanmadıkça kullanma dedilmaz:
şeker ben aşermesemde istiycem bişeyler :dance:
dolansın dursun gelince de diycem ondan vaz geçtim şunu istiyorum:roflol:
şeker ben aşermesemde istiycem bişeyler :dance:
dolansın dursun gelince de diycem ondan vaz geçtim şunu istiyorum:roflol:
günaydın yawru kuşlarııııııııııııııııııııım
nasssınız inşallah
eda ben o köpeği ordan kaldırmak istyorum nasıl yapcamm akşam denemedim yapamadımm
akşam apo grip die canı çiğ köfte çekmiş acı yimde dedi belkim açılırım canı istedi demekki oda bahanesi neyse aldık geldik o bir güsel dürüm yaptı onları yedik
dedim birde marula sarıyım bende yim öle heves ettim
böle top marullar koyuyolar paket verirken normalde evde marulum varsa onları yemiyos ama marul yok die aldım sardım yedim 2.yi yicemki anaaaaaa hep minnak minnak sinek dlu içersi hemde o sinekler yavrulamışş kurt gibi ay öle bi kötü oldumki kusucamm nerdeyseee unutamıyorımm ne yedimse bastıramıyorum midemi
gecede rüyamda hep kustumu gördümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?