- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #5.161
VALLA HUYLU SÜper olcaktı haaaa keşkem gelebilseydinnnnn
şimdi ben 7de çıkıyorummmmm apo evde şuanda hasta güyam dedim işleri yap :)
güllü kocasıylan konuşcak tek o gelcek kocası köyemi ne gidicekmişş
istedin saat gelebilirsin saten düğün 8de8densoramı gelcen olsun gel kaçta gelersen gel
yabancımısın be
ozaman hilmye derim eve giderken bırakır sizeee dönüşte eve giderken köpekler olursa napcam lülükkk lülük dolmuşlarmı döncek eve o çıkarken çıkarım bende ozaman onla
tabi aksilik olmazsaaa tamam lülüüü gelemicek olursam haber veririm gelmeye çalışcam ama
afkurr çiçek gel işteee gelebilirsem demee
bize gelen arkdaş atar seni eve kadarrr bizde götürürüsss bişe olmas yakınsaten
kıslar şimdik patron çardı beni oturduk biras muhabbet ettik
bana dedi gülşen ne düşünüyosun çalışma hakkında
ben dedi senin yerine düşündüm bişiyler
bu durumda dedi çok özel ve güsel bi durum bunu doya doya yapşamadı istiorum burda sakın sıtres çekme 6. ayından sonra rapor al dedi ben sigortanı öderim yine yanına birini alırım idarelik çalışır sorun değil ama ozamanlarını burda geçirme dedi engüsel zamanların..
bebeğinede bi 6 ay bak dedi ondan sorna işe gel onun sana ihtiyacı var dedi benneyaptımki
çok güsel sölemiş ama sigorta olayı güsell 6.aylarda belki kendini iyi hissediceksin çalışmak isticeksin paraya ihtiyacın olcak o yöndden kötüü
diğer türlü güsel düşünmüşş
sen ne söledin peki
kıslar şimdik patron çardı beni oturduk biras muhabbet ettik
bana dedi gülşen ne düşünüyosun çalışma hakkında
ben dedi senin yerine düşündüm bişiyler
bu durumda dedi çok özel ve güsel bi durum bunu doya doya yapşamadı istiorum burda sakın sıtres çekme 6. ayından sonra rapor al dedi ben sigortanı öderim yine yanına birini alırım idarelik çalışır sorun değil ama ozamanlarını burda geçirme dedi engüsel zamanların..
bebeğinede bi 6 ay bak dedi ondan sorna işe gel onun sana ihtiyacı var dedi benneyaptımki
e daha ne güllü ne akdar güsel valla helal olsun patronuna gözünaydın vallaa
güzel anlayışlı insanmış gülşen
6 aylıkken rapor alırsın zaten sonrasında 2 ay senin iznin olcak doğum iznin ... ondan sonrada 1 sene süt izxnin olacak saat 2.30 da işten çıakcaktın
1 sene rahatsız.. annen zaten burda kayınvaliden aynı.. bende daha sonra öyle dediğin gibi 6 ay işten çıkma sonra dönüşün zor olur belkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?