Geyiğin Gülleri

ozaman hilmye derim eve giderken bırakır sizeee dönüşte eve giderken köpekler olursa napcam lülükkk lülük dolmuşlarmı döncek eve o çıkarken çıkarım bende ozaman onla
tabi aksilik olmazsaaa tamam lülüüü gelemicek olursam haber veririm gelmeye çalışcam ama

bende bırakırım seni eve
ne olcak ki
arabam yok ama olsun sırtımda taşırım kaydirigubbakcemile3

kıslar şimdik patron çardı beni oturduk biras muhabbet ettik

bana dedi gülşen ne düşünüyosun çalışma hakkında

ben dedi senin yerine düşündüm bişiyler

bu durumda dedi çok özel ve güsel bi durum bunu doya doya yapşamadı istiorum burda sakın sıtres çekme 6. ayından sonra rapor al dedi ben sigortanı öderim yine yanına birini alırım idarelik çalışır sorun değil ama ozamanlarını burda geçirme dedi engüsel zamanların..
bebeğinede bi 6 ay bak dedi ondan sorna işe gel onun sana ihtiyacı var dedi benneyaptımki

çok güsel sölemiş ama sigorta olayı güsell 6.aylarda belki kendini iyi hissediceksin çalışmak isticeksin paraya ihtiyacın olcak o yöndden kötüü
diğer türlü güsel düşünmüşş
sen ne söledin peki

tamam dedim nediyim ama raporlu oldum zaman zaten paramı alacam sigortadan

ama olmadığım zamnalar bilmiyorum ne olcak:uhm:

nebiylede konişiyim bi benim içinde iyi oolur aslın da bebişe rahat rahat bakarım

güzel anlayışlı insanmış gülşen
6 aylıkken rapor alırsın zaten sonrasında 2 ay senin iznin olcak doğum iznin ... ondan sonrada 1 sene süt izxnin olacak saat 2.30 da işten çıakcaktın
1 sene rahatsın.. annen zaten burda kayınvaliden aynı.. bende daha sonra öyle dediğin gibi 6 ay işten çıkma sonra dönüşün zor olur belkiii

Son düzenleme:
e daha ne güllü ne akdar güsel valla helal olsun patronuna gözünaydın vallaa

saol cnm evet gerçekten öle düşünceliki onun da bebği var 7 aylık ben bilirim dio bende yaşadım aynılarını
benim eşim 7 ay izi aldı dio çalışmadı,bebeğin en ihtiyaçlı zamanında yanında ol dio daha neler neler öle hisliki dünyanın en güsel şeyini yaptınız dio :)

haklısın aslında :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…