Geyiğin Gülleri

kıs yapsınlar tabii

e ozaman resmen kamu gibi bence bunu kesin bi araştır güllü çiç.ekin sölediği gibiyse süperrr çalışmadan pra alcan ohh valla süperrrr patronundanda allah razı olsun
he ölede inş tam olrak öledir:d
nebiye diyim araştırsın bunu güzel bi ona göre bende izin kullanırım

benimde yok sigortam
yapalım dedi patron ama bakalım ne zaman
evlenmeden önce sağlık olarak babamın sigortasından faydalanıyordum
evlendim kaldım ortada
kız şuandada kocandan kullan varsa sigortası başına bişey gelir allah korusun delü
:roflol::roflol::roflol::roflol:
aynen hasta değilkenn düşün nekadar yedini cameşinn

aynen alıştıı benden yakında kk yada üye olar o :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:

nilü aynı şeleri dedik:d

evet şeker dükan sahipleri bağkur ödüyo bağkuda kötü yaa sigorta gibi değil :S

ben hiç annamıyom bağkur sigortaa çok cahil hissediyom bu konuda kendimi
akşamda apoya diyorumki ben siyasetten anlamıyorum hiç bu bi eksiklikmidirrr ezik hissediyorum kendimi die

deniz seki tahliye oldu bu arada kızlar biliyinizmii
akşam glben onun için şarkı sölediii

bu yürekk ilk defaaaaaaaa bugün kırılmıyorrrrrrrrrr
ben unuttum desemdeee yerin hala dolmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bülent ersoyun saçını gördünüzmü aşkam feridenin düğününde öle yapıcamm kesinlikle:roflol::roflol::roflol:

he çok sevindim ya üzülüyodum o karıya aslıdna suçu büyük ama nasıl sevinmişti nasılbi heyecan vardı yüzünde
gülbenmi söledi o şarkıyı la yarışmacılar sölerken duydum ben
bülentin saçı ve o yüzüdeki aptal ifade harikaydı :roflol::roflol::roflol:

size bişe diyimde gülünnnn
annem bana ne diyo biliyonuzmuu çiçek bak sakınn gidipte internete gelin saçları sonra gelinlik filan bakmaa onlar 36 beden sen en iyisi her cuma bülent ersoyu ile her hafta giydigi kıyafetlerden bitane seç saçınıda öyle yaptır sana anca öyle yakışırrrrrrrrrrrrrr :roflol:

bence lülü bildi çünküü benmki dedikiii düğün tarihi filan konuşcak..
ben düğün tarihini 2 ay erteledimyaa nisandı haziran istedim.. sonra eşyalar filan bilmiyom bakcazz

he hade hayırlısı

ben şimdik saat 4den sonra meydana geçerim işlerimi hallederim ordan da gelebilirsem nilüye giderim... inş plan değişmesdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…