- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #7.381
Güllüsen ben o lafin daha önceden yazilmis olan bir söz oldugnu biliyorum zaten!
Bide ben laf sokmuyorum,direk söylüyorum diyor..nilüfer sen milletin zekasini ne saniyorsun allahin askina?? :icecream:
Tren resmi koymus, hahah hihih ne komik öküzün trene baktigi gibi bakiyor muhabbetleri..
Hayatinda 1 kere olsun cocuklugu birak ve mertce insanla olan sorununu söyle arkadasim ya.. sana kadir gecesi yazdim,edada topige yazdi cevap vermeye tenezzül etmedin,sonra gitmis namaz muhabbeti yapiyorsun.. millete anlatiyorsun ben namazda allahim onu sevdigiyle sinasin diyorum diye..ne bicim mantik bu? Namaz esnasinda baskalari icin kötülük diledigin sürece seninde hayatin böyle devam etmeye mahkumdur,bunu asla unutma.. o zaman daha cok tebrik edersin arkadaslarini hamileler diye[/B].. ha bunu repinde belirttigim icin gittin oraya o para ve din muhabbetini yaptin.. Dahada utanmadan "ben laf sokmam direk söylerim" diyorsun..hay allahim ya.. ben tutupda sokak kavgasi cikarmicam,seninle arkadaslarinin huzurunda konusmaya calistim,orali olmadin...ukalaliga devam ettin.. iyi benden günah gitti,bundan sonra benden ve benim sözlerimden uzak dur, asla ve asla ne alinti yap nede LAF SOK..
buda son sözüm sana..
diger arkadaslar verdigim rahatsizliktan dolayi kusura bakmasinlar,benim sizinle bir sorunum yok muhabbetinize devam edin.. ve güllüsen sanada hayirli olsun bu arada bebegin,allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..sanada bizede !!
hadi simdi sikayetmi ediyorsun,gülme krizinemi giriyorsun zerre kadar umrumda degil!
geçmişe maziii geleceğe ne denirdi güllüüü ?
niyaziii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
niyaziyi değişsekk başka isim koysak olarmı aca
nayn olmas orjinalliği bozular :icecream:
ya sıkıldım nilü kapatıyom kk yı gel msn de konuşak seri bi şekilde kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?