Geyiğin Gülleri

nnilüfern canım sen çok dolmuşsun kuzucum ,aa üzülme ama izin günün bugün zehir oldu gibi gözüküyor,boşver herşeyi duyma görme zor imkansız biliyorum ama

ZEHıR FELANDA olmuyor esasında fakat ben daha değişik bişiler istiyorum
gittik aldık mobilya geldik. yataştan çok güsel bir köşe takımı aldık sonunda beğenebildi
eve geldik üzerimizi değiştik moralim hep bosuktu ama bugün apoda farketti tabide çaktırmıyo hadi seni gesdircemdedi değiştik üzereimizi çıkıyorus resimleri mailime atıyo şuanda atsın bende eklimde buraya çşçek bakar yarın gerçi o aldı ama gösteriyom ona sanki bana alınmış gibi seviniyorum :)

günaydın günaydın günaydın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
herkeşlere güzel, sağlıklı vede huzurlu bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:teselli: Şeniz

hayırlı olsun iyi günlerde kullan canıma.s
ama sen neden kapsama alanı dışında kaldınki :sm_confused:

günaydın lahanam

ç tesi gününki bi olaydan dolayı ama çok saçma bi şekilde banlandı yani hiç anlamıyorum ben bunalrı hiççççççç sabah sabah kafam bozuldu

Günaydınnnnn kıslar
lülü banlanmış neden yaaaa
lülüü üsülme yaa sen ösel birşeyler yapmak istedin amaa aile işin içine girince moralin bosuldu anlıyom seni ((

günaydın lahanam

ç tesi gününki bi olaydan dolayı ama çok saçma bi şekilde banlandı yani hiç anlamıyorum ben bunalrı hiççççççç sabah sabah kafam bozuldu

cumartesi nolduki :uhm: :uhm: :uhm:

yav ben anlamıyom zati sevgili saygı değer kk yöneticilerini en ufak birşeyde bannnnnnnnnnn

günaydın şeker

kömürüm hepiizin keyfi kaçtı msn gelsinde konuşuruz ..

ç tesi günü banlancak bişiy yazmadı bilmiyorum yani neden bakacas

geçmişi okudumdaaa bunu yazana hiç yakıştıramadım..
geçmişte yaşanan bi olayı hatırlatmak istiyorum..
kızın birinin sevdigi askerde tek bacagı sakat kalmış ve bu kız sakat diye sevdigini terketmiş..
ve gitmiş sağlam biriyle evlenmiş.. digerinin ahını almış..
ve evlendiği adam trafik kazaında 2 ayagınıda kaybetmiş................
şimdi arkadaşım sen birine bu lafı kullanıyorsun bebeğin kucagında diye rahatsın inşallah Allah bu lafının karşında kırdıgın yüreğin ahınııı bebeğinden çıkarmaz ...
Yarın ne olacagı bilinmez... çok büyük laf konuşmuşsun.. yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…