- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #7.421
tünaydınn topikk bugün kimsenin uramayacanı biliyorum ama canım sıkkın içim sıkkın neden bilmiyorum
yaazmak istedim
konuşmadan içimdekileri tek buraya söleyebiliyorum
akşam bir düğüne gidices resmen dallas oldu yaa
babamınarabayı enişte almış apoda şirketten araba alamadı yokmuş
amcasının arabasını istedik oda 9buçukta getirirsin dedi napıcaksa o saatten sora arabayı eve geldi saat 7buçuk ve 8de düğün duş aldım hazırlandım makyaj yaptım ve saat 8de evden çıktık bravo vallahi bana :)
amcanın sölediği saatte kalktık yolda aradıkki geliyorus die uyuyomuşş:S lanet ettim o anda dedimki allahım kesinlikle bi araba almamız gerekiyo artık sabah erken getir arabayı dedi e yarın pazar ufff
eve geldik annesi yarına peynirliye gelindedi tamam dedik satenarabayıda götürces
sabah oldu aramışlar duymadık tabi bunlar sölemiş yemişler saat 11i geçiyodu aradık madem arabayı götürceksiniz gelin sizede söleyelimde yiyin dediler gittik yedik feride hanım mobilya bakcakmışş abi bizi götürr.. hiçbişidemiyorum artıkk ne diyimkii ezan okunuyodu kalktık eve geldik enişteside ordaydı arabayı alıp gitmesse arıcaklarda alıp onları mobilya bakmaya götrces. eve gelirgelmes içimdarlandı açtım hemen pcyi yazmak istedim apoya bişidesem kavga edicess benim askerliğim hiçbirzaman bitmesss
iş yapmakta gelmiyor içimden hiçbişi yapmıcam biri dokunsa ağlıcak gibiyim
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
günaydınnnnnnnnnnnnnn
nilüüüüüüüüüüakannehir
günaydın lahanam
ç tesi gününki bi olaydan dolayı ama çok saçma bi şekilde banlandı yani hiç anlamıyorum ben bunalrı hiççççççç sabah sabah kafam bozuldu
Günaydınnnnn kıslar
lülü banlanmış neden yaaaa
lülüü üsülme yaa sen ösel birşeyler yapmak istedin amaa aile işin içine girince moralin bosuldu anlıyom seni((
ne olmuş çiçek yeni geldim anlamadım bişey
günaydın bu arada
günaydın kızlar hoş geldiniz :1hug: Şeniz opuyorumnanaktan
günaydın hoşbulduk lahanacım nasılsın
günaydın lahanam
ç tesi gününki bi olaydan dolayı ama çok saçma bi şekilde banlandı yani hiç anlamıyorum ben bunalrı hiççççççç sabah sabah kafam bozuldu
Güllüsen ben o lafin daha önceden yazilmis olan bir söz oldugnu biliyorum zaten!
Namaz esnasinda baskalari icin kötülük diledigin sürece seninde hayatin böyle devam etmeye mahkumdur,bunu asla unutma.. o zaman daha cok tebrik edersin arkadaslarini hamileler diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?