- 2 Ağustos 2007
- 9.606
- 3
- 683
- 42
- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #7.441
günaydın nidah
kapatalım konuyu kızlar
geçmişi okudumdaaa bunu yazana hiç yakıştıramadım..
geçmişte yaşanan bi olayı hatırlatmak istiyorum..
kızın birinin sevdigi askerde tek bacagı sakat kalmış ve bu kız sakat diye sevdigini terketmiş..
ve gitmiş sağlam biriyle evlenmiş.. digerinin ahını almış..
ve evlendiği adam trafik kazaında 2 ayagınıda kaybetmiş................
şimdi arkadaşım sen birine bu lafı kullanıyorsun bebeğin kucagında diye rahatsın inşallah Allah bu lafının karşında kırdıgın yüreğin ahınııı bebeğinden çıkarmaz ...
Yarın ne olacagı bilinmez... çok büyük laf konuşmuşsun.. yazık..
kızlar yaa bugüne kötü başladık böyle olmasın yaa..
nidah iyidir bebiş cnm şimdilik bi sıkıntısı yok
sen napıyon senin nasıl
bulantılar devammı hala
aynen çiçekim ya anlatıcak çok şeyim var ama kimse yok ortada herkesin morali bozuldu
anlat kömürr gelir onlarrr yani mosal bosulacak birşey yokkii ortada .. ölüm olmasın gerisi yalan .. :) evinde huzurun varmı... sağlıgın yerindemi... sevdiklerin yanındamı... gerçek dostların varmı... hayatında yalan yok insanlar sahte değil gerçekmiiii... burdaki herkezde bu saydıklarım varrrr ... bitti işte önemli olan bu.. ozaman hepimiz mutluyuzzzzz :lepi:
anlat kömürr gelir onlarrr yani mosal bosulacak birşey yokkii ortada .. ölüm olmasın gerisi yalan .. :) evinde huzurun varmı... sağlıgın yerindemi... sevdiklerin yanındamı... gerçek dostların varmı... hayatında yalan yok insanlar sahte değil gerçekmiiii... burdaki herkezde bu saydıklarım varrrr ... bitti işte önemli olan bu.. ozaman hepimiz mutluyuzzzzz :lepi:
takip tam gaz devam maşşallaaaaaaaaah dıyorum
hemen basın kötü içerike ne konuşuyoz bakın meraklı melahatlar kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?