Geyiğin Gülleri

çüşşşş kocanın maçı var dimi oyüsdenmiiiii
kızım git eve yat uyuuu tv izleeeeee

evet
toplantıda öle söledim
tek salı akşamları durucam olsun napim eve gidemiyorum saten tek başıma
kaynanamamı gidim burda dururum daha iyi
ertesi sabahta işe 10da gelicem akşamıda 6da çıkıcam öle anlaşmalı

ÇıÇEK FERıDE efendi mobilyada beğendiği yemek odasını mobilyacılar sitesinde yaptırıyoo daha doğrusu gelmiş oraya kargas halinde ham mobilya henüz boyanmamış felan
resminin çıktısını almışş gayet güsell mobilya fena değil ceviz rengi boyattırcakmışş
koltuklarıda istikbalden hani kadife dibi püsküllüler varya onlardan beğenmişşş

mobilyacılar sitesi ankaradamııı?burdan oraya nasıl yaptırıyokii...
ya efendide lülü bi mok yoktuu hep kaba şeyler kral koltukları eski moda kaba şeyler vardı..
bitane güzel vardııı sordum sana o değil dedi..
benim orda begendiğim siyah lake sehbaa bacakları gümüş rengiydii...
o değil dimi..
orda hangisi yaaa..
resmisi yokmu

kız istikbaldekilerrrr o altı püsküllüler çok kaba duruyo lülü yaa ilk başka o kadifeden düşünmüştüm amaa altları çok kötü beee senceeee

o kız burda şanada yokmuuu mobilyacılar sitesi oraya gitmedinmi hiççç

efendide ilk girişte sağda bir yemek odası var sandallyeleri hatta bihterin evindeki sandalyelerden
bacakları masanın çok güsel çok ağır bi mobilya
deresüarı var gümüşlüğü var masası orta masası birde şifonyeri işte aynası yok ama tablo koycak
6parça 9milayra yapıyo
efendide 3parça 19milyar

nie ordası n nilüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

bende çok sıkılıyorummmmmmmmmmm

bu arada benim saat doğru

ay bilmiyonuzmuuuuuuuuuuu
ben mutfak masamı telefonluğumu hep ordan aldımmm böle upuzun biyer hep mobilyacılar var boyanmamış mobilyalarr ama çok güsell

la lülüüü ben girişte soldakini diyorummm sırf meraktan bu akşam ordan geçircem hilmiyi odışardan görülür diye kapanmıştır şimdi :)))

kız mobilyacılar sitesi ilk defa duyuyorummm :1shok:

yaa lülüüüü ben bilmiyom bişeee
kararda veremiyommm...

soldaki daha bi modernn çiçek bende onu beğenmiştimmm ama feride klasik istiyooo o yüzden onu beğendii bi bak hatta yeşil kadife koltuk takımıda varr ordaa

istikbaldekii o püsküllü koltukları bende beğeniyodum güsel bence fena değilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…