Geyiğin Gülleri

kız aşkı memnudakiii sandalyeleri bende çoık begeni,yorummm

bide şeyi, çok begeniyorummmm fox tv de akşamları saat 7 de deniz yıldızı diye bi dizi varya ordaki evde kırmızı sandalyeler var harikaaaa görmeniz lazım...

kızz lülüüü ben diger kızın efvini çok merak ediyorum kuzenime yengem çok güzel diye anlatmış... kız çok güzel dizmiş.. yatak odası 4,salon taKIMInı 10milyara almş dedi.. sen bişe deme ama nerden biliyon derler :))))
murtezadan almış dedin ama orada mobilyalar hep kabaydıı ben baktıgımda oyüsden merak ettim resmini çekisin daa
çok merak ettim

meryem diye bi arkdaşım doğum yaptı 4ay felan oldu gitmedik ona söğütlüde oturuyo ebru bahar felan gidicess c.tesi akşamı
beşiktaş maçı varya 11de biter ancak ozaman kadar otururus

tamam çiçek söledim çekicek ama beklemen lasım biraz

güllüüü erdoğduda gökkuşağı evleri varmış biliyomusun sen yeni yapılmışş bizim gamzenin abisi evlendiya ordan tutmuşş çok güsel diyo nerede tam olarak orayada baksamm

günaydın güzellerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hepinize güzel bir gün dilerim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s.
a.s.

ben accuk faceye bakam gelcem öpüldünüz şekerler Şeniz Şeniz Şeniz

akşam eve gittim yemek yapıp yedik ama nasıl ağırlık bastı anlatamam uyumadım ama
çamaşırlarımı yıkadım astım,3-4 parça ütüm vardı onları da yaptım,bu güne yemek yaptım, kocama cevizli elmalı tarçınlı kek yaptım,
etli nohut yaptım
mercimek çorbamda var bi pilav yapıcam o kadar
sonra da yattık uyuduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…