Geyiğin Gülleri

evli değiller yahu
çocuk başka şehırden gelcek ya ondan

tabi ben o gun bakarız dedım hakanas sorayım dedım ama daha haberleşmedık

kesinlikleee o gün işimiz var biyere gitcez kayınvalidemlere gitcez geç geliriz eve olmadı kalabiliriz deameliyat oldu cart curt uydurr .. işi düşünce kalmaya gelcekmişizzz :icecream:

hem evli olmayan adamlar ne beraber kalcaklarmışşş wıssshhh bırak yavrum uşak kalsın otelde :)) kızda normalde arkadaşımı aramıyorum işim düştü arıyorum ditye biraz dönsün belki düşünürr :1hug:

bende öyle yapmak istiyorum ama
gönlüm el vermiyo
e bu yüzden eşimlede tartışmak istemıyorum sonuçda durduk yerde ki haklı
offff darlandım bak şimcik

huysuz bence misait olmadını söle tamam kaç yıllık arkadaşın ama okadar zaman arama gelme ki

ben çok sinir olurum erkek arkadaşı yasakalr koyar ve kızlar melül melül uyaryaa ..

bi çıkarı vardır gibime gelio benimde

52 kiloyla evlendim
57ye doğru gidiyorum ama diyete başladım 55 olucam ben çok zor kilo alırdım normalde ama bu ara çok yiyorum

bende 54 kiloyla evlendim
56 olmuşum :1ninca:

buna bir dur demenin vakti geldi :smiley-cool:

ah ah utanıyorum kendimdennn
üniye başlarken 52 kiloydun o yaz... şimdi ise 52 + 13 (((((((((((

çüşş bana çüşşşşşşşşşşşşşşş hattaaa çöhöşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :kedi:

yavrum evlenincede alıcan alt hava yolların açılınca rahatlıycan :roflol::roflol::roflol:

bakma öle
kötü oluyom
nişanlı falan demez atlarım bak üstüne :1ninca:
:roflol::roflol::roflol:yuhhh edepsiz tazecik genç kıza kötü örnek

aynen güllü ben de çok gıcık olurum tıpış yapmalarına kendi fikirleri yokmuş gibi
bızım 8 sene hiç öle şu yasak bu yasaklarmız olmadı kımın neye kızcağını bılıyoduk zaten
yürüdü ilişkili hiç öyle şeyler olmadan
bızım okulda bölümden dolayı her dönem geziler oluyodu katılmak mecburi tabi
hergun başka şehırdeyız akşam boşuz tabı otel de yemekden sonra her akşam çıkdık dolaştık arkadaşlarla eşim bişe demedi gezme otelde otur akşam diyebilirdi sonuçda
bazı arkadaşlar oturdu otelde tabiki
ama daha nezaman gezcen orayı ki hayatında böle bi şans yakalamışın kendini bildikden sonra çık gez arkadaşlarınla nolcak

tabi bide şöle bişe vardı eşim geldi üni ye arkadaşlarımla tanıştı bi güzel kanka oldu 2 gunde
e sonra tabi çocuklar bna sn bize emanetsin diye göz kulak olma çabasına girdiler
deli çocuk yaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…