- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
- #11.201
yavrum evlenincede alıcan alt hava yolların açılınca rahatlıycan :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:yuhhh edepsiz tazecik genç kıza kötü örnek
ben evlenırken 45 dim şimdik 49.60 falan olmuşum ramazandan sonra lamaya başladım
şu anda canım mısır ekmeği turşu kavurması istiyo ne alaka bılmıyom daha kahvaltı yapmadım
bence diyete başlamalısın
dombili gelin olmak istemiyorsan
hahaaa :roflol::roflol: ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy demaa öyle yaaaaa
aynen güllü ben de çok gıcık olurum tıpış yapmalarına kendi fikirleri yokmuş gibi
bızım 8 sene hiç öle şu yasak bu yasaklarmız olmadı kımın neye kızcağını bılıyoduk zaten
yürüdü ilişkili hiç öyle şeyler olmadan
bızım okulda bölümden dolayı her dönem geziler oluyodu katılmak mecburi tabi
hergun başka şehırdeyız akşam boşuz tabı otel de yemekden sonra her akşam çıkdık dolaştık arkadaşlarla eşim bişe demedi gezme otelde otur akşam diyebilirdi sonuçda
bazı arkadaşlar oturdu otelde tabiki
ama daha nezaman gezcen orayı ki hayatında böle bi şans yakalamışın kendini bildikden sonra çık gez arkadaşlarınla nolcak
tabi bide şöle bişe vardı eşim geldi üni ye arkadaşlarımla tanıştı bi güzel kanka oldu 2 gunde
e sonra tabi çocuklar bna sn bize emanetsin diye göz kulak olma çabasına girdiler
deli çocuk yaaa :)
hadi inş yavru kuşum vereliniortakŞeniz
yawww işte o dediğinde olmiyacagım oyüzden haftasonuuu yeni bi çözüm buldum onu alcam söylemiyom şimdikkkk süpriz yapcam sizee manken gibi resimlerimi ekliycemmm :roflol::roflol:
birbirinize güven olduktan sonra böyle yasaklar bence çok saçma
mesela eşin sana deseki çıkma otelden dışarı
sen tamam deyip yinede çıksan nerden haberi olacak
önemli olan güven duymak
aynen güllü ben de çok gıcık olurum tıpış yapmalarına kendi fikirleri yokmuş gibi
bızım 8 sene hiç öle şu yasak bu yasaklarmız olmadı kımın neye kızcağını bılıyoduk zaten
yürüdü ilişkili hiç öyle şeyler olmadan
bızım okulda bölümden dolayı her dönem geziler oluyodu katılmak mecburi tabi
hergun başka şehırdeyız akşam boşuz tabı otel de yemekden sonra her akşam çıkdık dolaştık arkadaşlarla eşim bişe demedi gezme otelde otur akşam diyebilirdi sonuçda
bazı arkadaşlar oturdu otelde tabiki
ama daha nezaman gezcen orayı ki hayatında böle bi şans yakalamışın kendini bildikden sonra çık gez arkadaşlarınla nolcak
tabi bide şöle bişe vardı eşim geldi üni ye arkadaşlarımla tanıştı bi güzel kanka oldu 2 gunde
e sonra tabi çocuklar bna sn bize emanetsin diye göz kulak olma çabasına girdiler
deli çocuk yaaa :)
eferin keleş Şeniz
haklısın cnm aynen bizde öle o yaska bu yasak dediğini hiç suymadım ama
bazı şeleri yapmamı istemes söler bana uyarsa yapmam veya yaparım böledir bu yane ..
amann boşver gez toz eğlen hayatını yaşa:teytey::teytey:
bunu kocama
bunu da kendime alıyım az aramadım yazın
bime geliyomuş
o da böyleyken
böyle oldu ya
ondan öle diyom böyle kilo almaya devam edersem
çiçek yanlış şeyler kullanma sakın ha
benım bi arkadaşım hap içti zayıflamak için hastanelık oldu hergun baş dönemsi vardı
ve bi ağrın olunca asla ileç içmemelisin bu da içmişmi nası komalık oldu 2 gün
şimdi saldı çayıra mevlam kayıra hiç takmıyo aklı başına geldi
en sevdigim çikolata bunuda al benim için ye tamamııııı cokacimcoook
çiçek annemlerin ap. bi kadın vardı 6 yıllık evli ama gör nasıl şişko
kilosundan dolayı bebiş yapamıyodu
dr gitti kan testi yaptılar
kan testinde ona neyin kilo yaptığı çıktı ve bunları kesti karıyı gör manken şimdi hemde 4 aylık bebişi var
bi örnekte ünlülerden Nedim SABANda öle zayıflamış hani şu meşhur tatlıcı tombak
bu arada tatlıları süpper
ben tahlil yaptırdım bana dediki senin herşeyin normal ilaç vermem sana dedi çünkü fazla kilon yok sporla verebilirsin dedi...( ama ben abur cuburu kesemiyorummm bide şeyimi hiç zorlamam hareketsizim :)) otururum sabah hlmi alır akşam alır olmadı babam alırr yürümem etmem otura otura aldım zatennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?