Geyiğin Gülleri

azimle işeyen duvarı delermiş
aferin kanka:lepi:

:hooray::hooray::hooray:

azimle işeyen duvarı delermiş
aferin kanka:lepi:

:hooray::hooray::hooray:
:roflol:
ayy azim değildeee ne bilim anladımkiii tam dobişko oldum tartıldım pazrtesi günü 65,5 kiloyumm ...
pazartesi tekrar tartılcam bakalımm bu kilo bana çok fazlaaaa oyüzden kararlıyım
ama benim kararlarım uzun sürmezzz benim bakalım bu seferrr bana hep şişko diyinde bu gaz hiç bitmesinnn :roflol::roflol:

klas şeyler giyyy şık bir hatun ol kot üstüne şık bir bluz giyyy alttan kesinlikle topuklu çizen varsa giy yada topuklu akkaabı

evet senin dediklerinde çok güzel olur üstüme gömlek giyerim şal alırım

bende bunnları düşünmüştüm bak

gri yarım kollu dizde bi elbise siyah çizme siyah çanta te büle
ama sizin fikirlerinize göre değiştiricem giyeceklerimiyerimseniben

elbise güzel olur sana yakışır ama ozaman tam iş kadını gibi olmazmısın ağır hatun olursun ozaman belkimm :icecream:

verebiliyosan ver canım evlenince de alınıyo kilo ciddi diyorum
gayret et ver 57 olsan yeter sana

evet evlenincede alınıyo kilo gerçekten ben 50 kiloydum evlendiğimde 2 ay sonra 55 oldum 5 kilo aldım sonra doğumdu felan baya bi kilo alıyosun ben şuan 65 kiloyum ve eski kilomama geri dönemem lazım inş olucak bu kadınalrın tek derdi şu kahrolası kiloları:1shok:

verebiliyosan ver canım evlenince de alınıyo kilo ciddi diyorum
gayret et ver 57 olsan yeter sana

ayyy evet 5 li sayılara inmem lazım yoksa evlenmem zaten :))

nisanurum hoşgeldin buarada ilk defa geliyon bizim topike hehralde hoşgeldiiiinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…