Geyiğin Gülleri

yok yavrucum ben çalışıyorum zaten çok şükür bi işim var ,lisede ki arkadaşlarla toplanıcaz yerimseniben
hıı anladım yani öle klasik giyinmeden bahsed,nce dedim iş başvurusumu nesırnaşık şey aslında sporda giyinebilirsin sonuçta arkadaşlarınla toplanacaksın ama sen bilirsin aklına nasıl yatarsa öle giyin tatlım

ayyy evet 5 li sayılara inmem lazım yoksa evlenmem zaten :))

nisanurum hoşgeldin buarada ilk defa geliyon bizim topike hehralde hoşgeldiiiinnn :)
hehehe bakarsın istemeden vermişin valla ben bi ara hiç anlamadan vermiştim zaten zayıftım iyice zayıf oldum şimdi gene verme çabalarındayım hoşbulduk canım eve ben yeniyim daha kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar benim cadı uyanmadan gidip işlerimi yapayım aay hiç bitmiyo bu işler yaa öfff tekrardan hoşbuldum artık burdayım a.s.

ya kızlarrr dışarı çıkmam lasımm kayınpederim para verdi kuyumcuya vercemde üşeniyorum yaa

birde biliyonuzmu ferideinin nişanlısı çok kötü hastanede yatıyoo bronşiti ciğerlerine inmiş domuz gribi muhabetine yatırdılar ama durumu iye gidiyomuş aradım az öncede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…